Cukorbetegség - Hogyan védje lábait az amputációtól?

Lábujj amputacio

lábujj amputacio

Oldal kiválasztása Lábujjamputáció után rosszul gyógyuló seb kezelése Safe Laserrel augusztusában vesztettem el a középső lábujjamat. Közel 10 esztendeje 2-es típusú cukorbeteg vagyok.

Akkor egy elfertőződött lábujjat kellett eltávolítani.

lábujj amputacio

Ezt követően különböző gyógymódokat próbáltam meg, így jutottam el Hegedűs doktorhoz, az ő lézerlámpás gyógykezeléséhez Ennek mindkét módját alkalmaztam, egyrészt az orrlyukaimon keresztül próbáltam a vérkeringésem javítani, másrészt pedig a seb gyógyulását a közvetlenül a lézer besugárzással. Az eredmény.

Lábujj amputacio lábujj amputacio, úgy tűnik most, mintha mindig is 4 ujjú lettem volna, ez persze részben a sebészeti beavatkozás, de nagyrészt a kiváló sebgyógyulás következménye.

Hogy zajlik a lábujj amputáció? (cukorbetegség miatt)

Sajnos hosszú ideig eltartott a gyógyulás, főleg a cukorbetegségem miatt, amelyet alapvetően felgyorsított a lézer lámpa alkalmazása és erre az eredményre vezetett.

Közben, amint látják is a képen, sajnos egy újabb seb keletkezett most a nagylábujjamon, aminek ugyancsak a cukorbetegség következtében egy későn észlelt fertőződött seb most az eredménye.

lábujj amputacio

Ezt hasonlóképpen megpróbálom a lézer lámpás kezeléssel mielőbb gyógyítani. Kiss Rudolf.

lábujj amputacio