We apologize for the inconvenience...

Ihealth vércukormérő

Tartalom

  Bluetooth-al csatlakoztaható az okos eszközökhöz, hogy segítse a vércukorszint kiértékelését, ellenőrzését és kezelését.

  kezelésére gyömbér cukorbetegség és receptek diabetic skin wound healing

  A termék és az applikáció használatával azonban teljesebb képet kaphatunk. Az ingyenes Gluco Smart alkalmazás segítségével könnyedén naplózhatók a mérések.

  Használható okostelefonnal, tablettel vagy számítógéppel.

  a paramedic szerepe a cukorbetegség kezelésében kezelésére urinotherapy diabéteszben

  Tulajdonságok: A Gluco Smart segítségével ihealth vércukormérő legtöbbet hozhatja ki méréseiből Az átlátható grafikonok és segítik a tájékozódást Testreszabhatja az alkalmazás funkcióit az Ön igényei szerint Megjeleníti az aktuális mérés részleteit Ihealth vércukormérő vércukorszint befolyásoló tényezőinek - például étel, testmozgás és inzulin - rögzítésének lehetősége Láthatja, hogy az eredmények hogyan illeszkednek a kezeléshez A beállítható emlékeztetők segtségével többé nem felejti el a mérést vagy az inzulint Felhő megosztás biztonságos adatátvitellel iHealth Secure Cloud Gyors eredmény Könnyű és diszkrét - elemek nélkül és ihealth vércukormérő dizájnnal Exportálható eredmények Excel, PDF vagy CSV formátumban Több eszközön is használható.