Szenzorhasználat 2020. január 1. után

Szenzoros vércukormérő, Bőr alá ültethető szenzorok cukorbetegeknek

szenzoros vércukormérő gyógyászati ​​készítmények kezelésére a 2. típusú diabétesz

A folyamatos glükózmonitorozás használatával folyamatosan figyelemmel kísérheti glükózszintjének alakulását, tehát nyomon követheti a változások irányait és törvényszerűségeit. Csak egy apró eszköz kell hozzá — egy glükóz szenzor és egy távadó —, amely ötperces időközönként megméri a sejtközi állomány glükózszintjét. A hagyományos ujjbegyes vércukorméréssel szemben, amikor naponta mindössze átlagosan mérési eredmény áll rendelkezésre, a folyamatos glükózmonitorozás napi mérést végez.

A jó hír pedig az, szenzoros vércukormérő nem kell még többször megszúrnia az ujját ahhoz, hogy sokkal több információhoz jusson.

Éjjel-nappal méri a glükózszintet

Ennél is fontosabb, hogy a Guardian Connect rendszer segítségével megfigyelheti a glükózszint változásának trendjeit. A rendszer tehát nemcsak a konkrét glükózszintet jelzi ki, hanem azt is megmutatja, hogy az felfelé vagy lefelé változik-e éppen.

A fenti információk birtokában tudni fogja, szenzoros vércukormérő számíthat-e szenzoros vércukormérő vagy hiperglikémiás eseményre. Arra is lehetősége arrhythmia and low blood sugar, hogy személyre szabott értesítések beállításával ideje legyen közbelépni, még mielőtt a hipo- vagy hiperglikémiás epizód bekövetkezne.

Milyen mérési fajták vannak?

Ezzel szemben a vércukorszint nagyon gyorsan leeshet, és a hipoglikémiás állapot akár percekkel a mérés után is beállhat. A Medtronic Guardian Connect rendszere a szenzoros glükózszint folyamatos ellenőrzésének legfejlettebb eszköze.

A Medtronic folyamatos glükózmonitorozó rendszere egy 6 naponta cserélendő szenzorral és egy legalább egy évig működőképes távadóval működik. A Medtronic Enlite szenzora egy vékony és hajlékony elektróda, amit közvetlenül a bőr alá kell behelyezni.

Miután a szenzor a helyére került, Ön semmit nem fog érezni.

A FOLYAMATOS GLÜKÓZMONITOROZÓ RENDSZER ELEMEI

Az elektróda folyamatos kapcsolatban áll a sejtközi folyadékkal. A glükóz cukor kémiai reakcióba lép az elektróda anyagával, ami lehetővé teszi, hogy a szenzor folyamatosan mérje a szervezet glükózszintjét. A Guardian Connect rendszer használata esetén a szenzorra csatlakoztatott kisméretű távadó Bluetooth kapcsolaton keresztül továbbítja ezt az információt a mobil készülékre.

A szenzor nem közvetlenül a véráram, hanem a sejtközi folyadék glükózszintjét méri, ezért csekély, nagyjából percnyi fiziológiás késéssel lehet számolni, ennyi szenzoros vércukormérő kell ugyanis ahhoz, hogy a glükóz a vérből átkerüljön a sejtközi folyadékba.

szenzoros vércukormérő szervezet cukorbetegség kezelésének

Számítania kell tehát arra, hogy lesz olyan pillanat, amikor az ujjbegyes vércukormérés eredménye eltérhet a Guardian Connect által mért értéktől. A weboldal tartalma és az ott megjelenő összes információ felnőtteknek készült és kizárólag tájékoztatási célt szenzoros vércukormérő, semmilyen módon nem helyettesíti az orvosi szakvéleményt, diagnózist vagy kezelést.

szenzoros vércukormérő előtt diabetes kezelés

A közzétett betegtörténetek kizárólag az adott beteg tapasztalatait jelentik. A kezelés által kiváltott reakciók betegenként változhatnak.

szenzoros vércukormérő drug induced diabetes icd 10

Mindig konzultáljon kezelőorvosával a diagnózist és a kezelést illetően, illetve győződjön meg arról, hogy megértette és gondosan követi a közölt információkat. A javallatok, ellenjavallatok, óvintézkedések, figyelmeztetések, lehetséges mellékhatások és kockázatok felsorolását a termék használati útmutatójában találja.

szenzoros vércukormérő cukorbetegség zsibbadás

A glükóz szenzor orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz. Minden jog fenntartva.

szenzoros vércukormérő túl alacsony vércukorszint

A weboldal egyetlen része sem használható vagy reprodukálható bármilyen formában vagy módon a Medtronic International Trading Sarl engedélye nélkül.