Statisztika

 • Látogatások
  száma: 33
 • Chat
  üzenetek: 0
 • Hozzászólások
  száma: 5
 • Fórum
  üzenetek: 0

bertokt

Név: Nincs megadva

Születési év: Nincs megadva

Lakhely: Nincs megadva

E-mail cím: bertokt@gmail.com

Weboldal: Nincs megadva

Regisztráció:
2020.05.13

Utolsó látogatás:
2020.09.18

Bemutatkozás Kedvenc projektek (0) Kedvenc írások (5)

Sziasztok. Még nagyon új vagyok ezen az oldalon, de máris sok remek történetet olvashattam. Köszönöm! Az elmúlt két évben én magam is megpróbáltkoztam írással. Először csak saját magamnak, majd a Wattpad alkalmazásban közzé tettem az első írásomat. Azt időközben be is fejeztem, összesen 94 fejezet lett :) Több kedves, támogató visszajelzés hatására úgy gondoltam, hogy ide is fel fogom tölteni. 

Van még egy folyamatban levő írásom is, amit majd szintén fel fogok ide tenni, ha az első már végig fenn lesz. 

Magamról amit el tudok mondani, hogy van egy 3,5 éves gyermekem és egy 3,5 hónapos törpenyulam. E két törpeszörnyeteg mellett időnként nem jut annyi időm írásra, amennyit szeretnék. De mindig igyekszem új részt hozni, hogy a történetem révén megismert kedves barátaimnak ne okozzak csalódást. 

Remélem tetszeni fog a történetem :) 

Nincs találat.
Kerge kor by Asuya

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: „Kíváncsi voltam, milyen ha szeretünk, hát ilyen. Akarni, vágyni, belepusztulni, várni a végét és még is húzni. Akarom, hogy hajnal legyen, de ki akarom élvezni az éjszaka eszeveszett perceit. Eggyek lenni, ölelni, csókolni, szívem vad dobogását hallgatni, ami csak őérte kiált. Átölelni, becézgetni, megismerni a legapróbb rezzenéseit, hallgatni, hogy hogyan sóhajtja neved, hogyan vész el ölelésedben újra és újra. Ilyen hát szerelemmel eggyé válni valakivel.”

Utoljára frissítve: 2020.10.04 9,8

60
Kerge kor - Kimondatlanul by Asuya

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: Mi történik, ha nem mondasz ki valamit, míg megtehetnéd? Mi történik olyankor, mikor évekre elzársz egy titkot? Mi történik akkor, mikor felülsz az érzelmek hullámvasútjára?...és mi történik, ha lehetőséget kapsz a régmúlton változtatni? Márkra pont ez vár. Felégetve maga mögött mindent, megharcolva saját magával tér vissza, hogy újra kezdje az életét. Azonban a sors közbe szól. Elébe toppan az, aki annak idején felnyitotta a szemét, de hogy ne legyen olyan egyszerű jön valaki, aki fenekestől felforgatja az amúgy is instabil életét. A múltnak árnyai, szerelem, vágyak, álmok, megfelelés, szenvedély, kétely mindaz, mi ebben a kerge időszakban egy hamvaiból felkelt, törött szárnyú főnixre vár.

Utoljára frissítve: 2020.09.20 9,8

27
Szerelmes hangjegyek by Asuya

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: "Játszani kezdtem újra, de pár leütés után éreztem, hogy a dal más. Belekezdtem egy másikba, majd egy harmadikba és így tovább. Minddel az volt a „baj”, hogy egy számomra eddig ismeretlen érzést hívott életre. Már nem csak hangok, illatok, színek voltak, hanem valami mélyebb, lüktetőbb és igen, talán fájdalmas is volt. Ami eddig csak sziporkázott, az most egy csapásra egekig emelő dallammá változott."

Utoljára frissítve: 2020.04.29 10,0

20
Vágyaim I. by Asuya

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: Rick megérdemelt nyári szünetét tölti a középiskolát záró vizsgák után, mikor is egy napon a szülei elrángatják egy munkahelyi ebédre. Itt megismerkedi Itsukival, aki fenekestől felforgatja az életét.

Utoljára frissítve: 2019.07.12 9,9

12
Yuri by Asuya

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: Karl sikeres orvos volt Angliában, míg egy napon, egy rossz dötés miatt költözni kényszerült. Visszatért szülőhazájába, ahol boldog gyermekéveit töltötte. Nem gondolta, hogy ott talál majd rá a nagy szerelem... FIGYELEM! Ez már egyszer felkerült, de sikeresen összetörtem a telefonomat és míg próbáltam a telefont felkaparni a földről, ezt sikeresen töröltem.

Utoljára frissítve: 2020.07.01 10,0

10

Írások

Over Again by bertokt

Státusz: Aktív

Fandom: saját

Leírás: Joshua és Nathan. Két teljesen különböző ember. Az egyik pornósztár, a másik fiatal, ártatlan és templomba jár. Hogy tud ez a két, egymástól teljesen különböző ember egy jól működő kapcsolatot kialakítani? Romba dönthet-e egy hazugság egy tökéletes kapcsolatot? Vagy a szerelem mindent legyőz? Hányszor és hányféle módon lehet újrakezdeni? Van egyáltalán újrakezdés? Figyelem! Szigorúan 18 éven felülieknek! (szexuális tartalom) Trigger Warning! (A Wattpad-en írtam, illetve tettem közzé ezt a történetet. Befejezett, és összesen 94 részes. :) ) 100%-osan saját munka! Minden jog fenntartva. Tilos az engedélyem nélkül bármilyen más oldalon megjelentetni!

Utoljára frissítve: 2020.09.20 10,0

22

Hozzászólások

Üzenet küldéshez be kell jelentkezned
Asuya 2020.06.11 • 21:19

Tudod, hogy én nagy fun vagyok :) nem az ízlésem a 1D, de az over againbe beleszerettem :) miután hallottam a dalt még inkább hozzám nőtt a sztori. Nincsenek szavak erre a történetre, ezt mindenkinel olvasni kell. *hüppög*

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!