Ez a felhasználó nem létezik a rendszerben, csak az írásai lettek hozzáadva.

Pinky - Írások

Az első legyen különleges by Pinky

Státusz: Befejezett

Fandom: Naruto

Leírás: Sasori és Deidara már évek óta legjobb barátok, akik törődnek egymással, és a legjobbat akarják a másiknak. Közben igyekeznek élni a saját életüket, de valahogyan mégiscsak egymás társaságát élvezik a legjobban. Hogy ez miért van, illetve hogy mit is jelent, arra viszont Sasori csak úgy jöhet rá, ha felkutatja emlékei közül a bizonyítékokat, és ha végre odafigyel, mit is mond a másik.

Utoljára frissítve: 2015.07.30 10,0

2
Hogy nem volt olyan hülye by Pinky

Státusz: Befejezett

Fandom: Naruto

Leírás: A hetes csapat visszatért az első komolyabb küldetéséről, olyan erős ellenfeleket maguk mögött hagyva, mint Haku és Zabuza. Valami azonban még sincs rendben. Naruto nem a régi. És ezt minden problémájának okozója is észreveszi…

Utoljára frissítve: 2015.05.07 10,0

2
Istenek íze by Pinky

Státusz: Befejezett

Fandom: Thor

Leírás: A második fiú. A második, ha ünnepelni kell, mégis az első, ha baj van. Ez vagyok én, Loki. Mert a bajt az első csinálja. Thor. Világéletemben utána kullogtam. Szerettem őt, persze, és fontos volt nekem, de tizenhat éve folyamatosan az árnyékában éltem. Egyszer mégis megelőztem valamiben, és ez mindent megváltoztatott.

Utoljára frissítve: 2015.09.10 10,0

4
Koldusszegény királyi gazdagon by Pinky

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: A történet arról szól, hogyan lehet két ellentétes világból jövő, teljesen különböző fiú között legjobb barátság. És arról, hogy milyen a család. A hála. A béke. A vágy. A kíváncsiság. A boldogság. És az a bizonyos dolog, amit minden valaha élt ember másként fogalmazott meg; a szerelem.

Utoljára frissítve: 2016.01.01 10,0

6
Szólt a Teszlek Süveg… by Pinky

Státusz: Befejezett

Fandom: Harry Potter

Leírás: Sokévnyi ellenségeskedés után Draco és Harry különös barátságot kötnek, ám (érthetetlen okokból kifolyólag) barátaik nem hiszik el, hogy a két fiú között csak barátság van. Hogy ezalatt mi lesz az iskola álompárjával, Ronnal és Hermionéval? Hogy Pansy megszerzi-e azt a személyt, aki után évek óta sóvárog? Hogy Blaise elhiszi-e valaha is

Utoljára frissítve: 2015.10.25 9,9

4
Szösszenetek by Filia & Pinky

Státusz: Befejezett

Fandom: Harry Potter

Leírás: Duplafizikákon elszabadult a fantáziánk, és megszülettek ezek a kis rövid történetek, melynek érdekes szabályaként azt találtuk ki, hogy csak párbeszédet használhatunk, hogy átadjuk, mi is történik pontosan.

Utoljára frissítve: 2019-05-28 9,0

1

Hozzászólások

Üzenet küldéshez be kell jelentkezned

Nincs megjeleníthető hozzászólás.

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!