Admin

Statisztika

 • Látogatások
  száma: 688
 • Chat
  üzenetek: 452
 • Hozzászólások
  száma: 113
 • Fórum
  üzenetek: 73

Leenah

Név: Nincs megadva

Születési év: Nincs megadva

Lakhely: Nincs megadva

E-mail cím: leenah213@gmail.com

Weboldal: Nincs megadva

Regisztráció:
2019.05.29

Utolsó látogatás:
2021.04.18

Bemutatkozás Kedvenc projektek (42) Kedvenc írások (0)

Nincs találat.

Írások

Fevered Kiss by Leenah

Státusz: Aktív

Fandom: Light Novel

Leírás: Fevered Kiss Írta: Arika Kuga Illusztráció: Taishi Zaou Tartalom: 1. történet: Fevered Kiss 2. történet: Hold Me Tighter Ismertető: Satori Okada és Naotaka Asou tökéletes ellentétei egymásnak. Satori világéletében mintadiák volt, soha nem mulasztott el egyetlen előadást a főiskolán, és a beadandó feladatokkal is mindig időben elkészült. Külsejével sem tűnt ki igazán a tömegből, nem volt épp az a típus, akin megakad a lányok szeme. Egyedüli vonzerejét borotvaéles esze és álmatag szemei jelentették, emiatt gyakran vált barátai viccelődésének célpontjává. Ellenben Asou sármja és vonzereje mindenkit elbűvölt, bár az iskola nem tartozott éppen a kedvenc időtöltési közé. Nagy vadász hírében állt, aki, ha akart, bárkit megkaphatott. És most új kiszemeltje akadt, Satori. Ám a fiú minderről mit sem tud. Történt egyszer, hogy egy szilveszteri parti után Asou meginvitálta magához néhány évfolyamtársát, köztük Satorit is, egy-két italra. A tervek szerint beszélgettek, nevetgéltek volna, aztán ki-ki hazatér, hogy kipihenje az újévköszöntő vígasság fáradalmait. Ám néhány pohárkát követően Satori igen különös helyzetben találja magát, egy ágyban Asouval! Ám legnagyobb meglepetésére egyáltalán nincs ellenére a helyzet és esze ágában sincs megállítani Asout. Később Satori igyekszik a történteket a túl sok ital számlájára írni, és kitörölni az emlékezetéből. Ám az ominózus éjszakét követően Asou egyre több és több időt tölt Satori társaságában. Minden egyes nap átmegy hozzá és minden egyes nap megcsókolja. De csupán eddig megy el, egyetlen csókig. Ám ezek a csókok a legforróbb, legszenvedélyesebb csókok, melyeket Satori valaha kapott és megállíthatatlanul egyre mélyebb érzelmeket váltanak ki belőle Asou felé. Vajon miért csókolja meg Asou állandóan Satorit? És vajon mi célja van ezekkel a csókokkal? Miért nem próbálkozik ennél többel? És vajon mit tesz majd Satori, mikor meglátja az ő Asouját egy csinos, fiatal lány társaságában? Vajon a két tévelygő szerelmes képes lesz őszintén beszélni egymással és kitalálni, mit is akarnak valójában egymástól? Valamennyi kérdésre választ kaphatunk Arika Kuga kedves és izgalmas regényéből, melyet Taishi Zaou illusztrációi díszítenek.

Utoljára frissítve: 2020.09.04 10,0

6
Vadóc érzelmek by Leenah & lanula

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: -

Utoljára frissítve: 2015.08.27 10,0

2

Hozzászólások

Üzenet küldéshez be kell jelentkezned
Leenah 2015.10.16 • 01:43
Nyaaaaaa, kérem a sárgaköves utam
Fura lenne? Szeressem a fura dolgokat
Kornél 2015.10.15 • 21:54
Dehogy kaptok sárga téglát, még a végén Vadócka kiköt a mumpicoknál. Erre kanyarodjatok szépen, Ordenke felé.

Fura. Fura threesome.
Leenah 2015.10.15 • 20:54
Csakis akkor, ha sárga téglával lesz az az út lerakva Különben nem működik a gyorsítóvarázs
Mivel teljes egészében miattam csúszik minden, majd szólok Leennek, hagyja a fordítást és csatlakozzon Hármasban minden jobb
Kornél 2015.10.15 • 10:04
Hepehupás földúton közlekedtek? Ha lebetonozom, gyorsabban ideér? Én azt se bánom, ha hárman írjátok, Yuna, Leen és Leenah, csak kapkodjátok a csülkeiteket (illetve az ujjaitokat), és vigyázzatok Vadóckára az úton. Ganbatte kudasai!
Leenah 2015.10.15 • 00:51
Köszönjük szépen Mármint Yuna meg én. Nem lettem skizofrén Egyelőre
Hozzuk, hozzuk, reméljük hamarosan meg is érkezünk vele Hacsak útközben el nem hagyjuk
Kornél 2015.10.14 • 11:59
Szuper lett a Vadóc kezdése, alig várom a folytatást. Mikor hozzátok? Hozzátok máár!
Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!