Admin

Statisztika

 • Látogatások
  száma: 405
 • Chat
  üzenetek: 289
 • Hozzászólások
  száma: 97
 • Fórum
  üzenetek: 54

Leenah

Név: Nincs megadva

Születési év: Nincs megadva

Lakhely: Nincs megadva

E-mail cím: Kérésre elrejtve

Weboldal: Nincs megadva

Regisztráció:
2019.05.29

Utolsó látogatás:
2020.07.09

Bemutatkozás Kedvenc projektek (39) Kedvenc írások (37)

A kecskepásztor büntetése by Kornél & Noriko

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: "Nem tellett bele öt perc, a legény érezte, hogy az úr keze melengetés közben kicsit elkalandozik a hátán. A fiú azt hitte, csak véletlen, így megszeppenve bár, de hagyta. Azonban gyanús lett neki, amikor az uraság másik keze is elindult.

Utoljára frissítve: 2016.04.02 10,0

3
A Télapó virgácsa by Kornél & Noriko

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: -

Utoljára frissítve: 2017.09.23 10,0

6
Aisu Kuremu by Shunsuke

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: „Kissé oldalról látom a verítéket gyöngyöző homlokát, a bájos arc figyelemtől megfeszülő vonásait, a monitorra meredő ártatlan tekintetet, ahogy a szempillák seprűje néha csap egyet előtte. Ajka félig nyitva, bal sarkában megjelenik öntudatlanul kidugott nyelve, és a zergling horda inváziójának vezénylése alatt újra meg újra nyög egyet. Ezek az édes hangok nem csak a fülemet ostromolják. Legszívesebben magamhoz rántanám az ágyra, hogy magam alá gyűrjem, és mindenféle perverz dolgokat műveljek vele…

Utoljára frissítve: 2014 előtt 9,7

9
Ajándék a Ganesh Himalról by Kornél

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: -

Utoljára frissítve: 2017.09.23 10,0

1
Arccal a falnak! by Kornél & Noriko

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: Jordan megáll egy sötét zsákutca szájánál.

Utoljára frissítve: 2017.02.18 10,0

17
Dűlőút a mezsgye szélén by Kornél

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: Nekiálltak kirámolni a hátizsákokból. Aaron kezdte azt hinni, hogy az előbb csak képzelődött, és senki nem bámulta kíváncsian, elgondolkodva, az arcát tanulmányozva, Keith azonban megjegyezte:

Utoljára frissítve: 2016.10.02 10,0

3
Elengedés by Jume

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: -

Utoljára frissítve: 2014 előtt 10,0

5
Fevered Kiss by Leenah

Státusz: Aktív

Fandom: Light Novel

Leírás: Fevered Kiss Írta: Arika Kuga Illusztráció: Taishi Zaou Tartalom: 1. történet: Fevered Kiss 2. történet: Hold Me Tighter Ismertető: Satori Okada és Naotaka Asou tökéletes ellentétei egymásnak. Satori világéletében mintadiák volt, soha nem mulasztott el egyetlen előadást a főiskolán, és a beadandó feladatokkal is mindig időben elkészült. Külsejével sem tűnt ki igazán a tömegből, nem volt épp az a típus, akin megakad a lányok szeme. Egyedüli vonzerejét borotvaéles esze és álmatag szemei jelentették, emiatt gyakran vált barátai viccelődésének célpontjává. Ellenben Asou sármja és vonzereje mindenkit elbűvölt, bár az iskola nem tartozott éppen a kedvenc időtöltési közé. Nagy vadász hírében állt, aki, ha akart, bárkit megkaphatott. És most új kiszemeltje akadt, Satori. Ám a fiú minderről mit sem tud. Történt egyszer, hogy egy szilveszteri parti után Asou meginvitálta magához néhány évfolyamtársát, köztük Satorit is, egy-két italra. A tervek szerint beszélgettek, nevetgéltek volna, aztán ki-ki hazatér, hogy kipihenje az újévköszöntő vígasság fáradalmait. Ám néhány pohárkát követően Satori igen különös helyzetben találja magát, egy ágyban Asouval! Ám legnagyobb meglepetésére egyáltalán nincs ellenére a helyzet és esze ágában sincs megállítani Asout. Később Satori igyekszik a történteket a túl sok ital számlájára írni, és kitörölni az emlékezetéből. Ám az ominózus éjszakét követően Asou egyre több és több időt tölt Satori társaságában. Minden egyes nap átmegy hozzá és minden egyes nap megcsókolja. De csupán eddig megy el, egyetlen csókig. Ám ezek a csókok a legforróbb, legszenvedélyesebb csókok, melyeket Satori valaha kapott és megállíthatatlanul egyre mélyebb érzelmeket váltanak ki belőle Asou felé. Vajon miért csókolja meg Asou állandóan Satorit? És vajon mi célja van ezekkel a csókokkal? Miért nem próbálkozik ennél többel? És vajon mit tesz majd Satori, mikor meglátja az ő Asouját egy csinos, fiatal lány társaságában? Vajon a két tévelygő szerelmes képes lesz őszintén beszélni egymással és kitalálni, mit is akarnak valójában egymástól? Valamennyi kérdésre választ kaphatunk Arika Kuga kedves és izgalmas regényéből, melyet Taishi Zaou illusztrációi díszítenek.

Utoljára frissítve: 2020.06.27 10,0

4
Fogságban by Kornél & Noriko

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: Nyílik az ajtó, a szobába tolakszik egy ezüsttálca, megpakolva kajával, piával. Mintha tudnék most enni bármit is. A tálca túloldalán erőteljes alak, melynek láttán mindig gyorsabb ütemre kapcsol a szívem.

Utoljára frissítve: 2016.10.26 10,0

15
Hans Günsche by Shunsuke & H. Armand

Státusz: Befejezett

Fandom: Hellsing

Leírás: „Nagyokat szippantok a friss őszi levegőből. Örülök, mikor felőle fúj a szél – Fabiannak jó illata van...

Utoljára frissítve: 2014 előtt 10,0

2
Júdeai történet by Kornél & Mizuki & Noriko

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: Magasra emeltem a korsót, lehunyt szemmel engedtem az arcomra, mellkasomra a hideg vizet, élveztem a hideg cseppek érintését, csiklandozását, ahogy végigszánkáztak felhevült testemen. Másom is hevült, kalapács helyett verhettem volna be vele a szegeket.

Utoljára frissítve: 2016.06.29 9,8

3
Leszel a csókbarátom? by Kornél

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: "Hinoki lecövekelt előttem. Nem tudtam eldönteni, mennyire józanodott ki

Utoljára frissítve: 2016.02.14 10,0

2
Miniszoknya by Shunsuke

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: Egész délelőtt kellemes hőmérséklet simogatta a járókelőket, mindent átjárt a májusi zsongás, s a városban mindenfelé színes koipontyok táncoltak a szélben. Már amikor fújt a szél. Amikor nem fújt, döglötten lógtak a föld felé, és ilyenkor mindig azt kívántam – bár nem szeretem a szelet, ideges leszek tőle –, legyen állandó légmozgás, hogy a pontyok újra vidáman úszkáljanak az égen. Olyan kiábrándító volt, ahogy uszonyszegetten csüggtek egymás mellett vagy alatt.

Utoljára frissítve: 2017.06.18 10,0

3
Nem foglak futtatni by Kornél & Noriko

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: Tegnap este meghallotta, ahogy a telefonban őt méltatom, és persze megint morcogott, hogy miért kell állandóan őt futtatnom mindenkinek. Közben a szemében boldog ragyogás. Az ölembe húztam, ajkam rátapasztottam a nyakára. Nem tudom, hol van nála az a határ, amit nem léphetek át, de néhány elcsípett mondat, amikben őt dicsérgetem, biztosan nem az.

Utoljára frissítve: 2016.05.07 10,0

4
Senyn by Jume

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: -

Utoljára frissítve: 2017.10.27 10,0

2
Sexual tic-tac-toe by Jume

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: -

Utoljára frissítve: 2018.06.29 10,0

1
Sohasem egyedül by Kornél & Mizuki

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: Lógó orral szállok le a buszról és baktatok a suli kapuja felé, amikor valaki nekem vágódik. Simán letarol, a földön kötünk ki mindketten.

Utoljára frissítve: 2016.09.10 10,0

6
Steve útja by Kornél & Noriko

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: – Felőlem kukkolhatsz is, ha erre buksz – bámul rám –, csak öltáncot ne kérj, azzal még várjunk egy kicsit. Tudod, néhány randi, vacsi, ilyesmi. – Nem sok kukkolnivaló van rajtad – vágok vissza, most valahogy rám találnak a szavak –, előbb szedj magadra egy kis húst és jómodort, utána visszatérhetünk a témára. Viszont ha arra kell ugranom, hogy összetörted magad, mert kiszédültél a zuhanyfülkéből, morcos leszek. – Csak nem a pocakra buksz meg a hájas seggre? Nem jön be a girhes testem? De ha ennyire aggódsz a töréskár miatt, segíthetsz mosakodni. Azt hiszem, ezt nem viccnek szánta, elég sápadt, és most semmi gúny nincs a hangjában. – Eltaláltad, a sörhas a zsánerem, a hájas seggektől meg egyenesen bezsongok. – Közben leszedem róla a ruháit, én is levetkőzöm, belépek mellé a fülkébe.

Utoljára frissítve: 2020.04.13 10,0

29
Supernatural – Deammy by Kornél

Státusz: Befejezett

Fandom: Odaát

Leírás: VIGYÁZAT, WINCEST! Ha nem bírod a testvérszerelmet, ne olvasd!

Utoljára frissítve: 2014.07.23 10,0

3
Széth mosolyáért by Kornél

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: A történet az ókori Egyiptomban játszódik a 21. dinasztia idején. Meriszéth, az egyszerű földműves nyugalomban éli dolgos mindennapjait, senkitől nem zavartatva elmélkedik az istenekről, leginkább Széthről, az isteni világ rosszfiújáról. Egy nap megismerkedik a tiszteletlen, szemtelen Kanoferrel, és Meriszéth búcsút inthet addigi békés életének.

Utoljára frissítve: 2014.12.24 10,0

3
Szintetikus szerelem by Kornél & Noriko

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: A „termék” nehezen ébredt öntudatára. Mint minden újszülött, neki is gondjai voltak még a motorikus mozgással. Szemeit lassan nyitogatta.

Utoljára frissítve: 2016.08.08 10,0

6
Szoba kiadó by Jume

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: -

Utoljára frissítve: 2014 előtt 9,8

16
Tavaszi fuvallat - Kaname by Shunsuke

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: „A szemem valahogy folyton Yamamura pólójára tévedt. Kósza gondolat rebbent a fejemben, de tovaszállt, mielőtt megfoghattam volna. Úgy negyedóra múlva öltött formát. Leizzadtam, ahogy tudatosult bennem, mit tennék legszívesebben

Utoljára frissítve: 2015.02.21 10,0

22
Tökbe zárt lelkek by Kornél

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: -

Utoljára frissítve: 2017.11.25 10,0

3
Vadóc érzelmek by Leenah & lanula

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: -

Utoljára frissítve: 2015.08.27 10,0

3
What makes an Angel fall in Love? by Jey

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: Amit ide leírtam, az legalább annyira a te történeted is, mint az enyém. Hisz minden egyes lejegyzett gondolat csak azért születhetett meg bennem, mert az életünk azon a télen visszafordíthatatlanul összekapcsolódott.

Utoljára frissítve: 2017.06.02 9,2

11

Írások

Fevered Kiss by Leenah

Státusz: Aktív

Fandom: Light Novel

Leírás: Fevered Kiss Írta: Arika Kuga Illusztráció: Taishi Zaou Tartalom: 1. történet: Fevered Kiss 2. történet: Hold Me Tighter Ismertető: Satori Okada és Naotaka Asou tökéletes ellentétei egymásnak. Satori világéletében mintadiák volt, soha nem mulasztott el egyetlen előadást a főiskolán, és a beadandó feladatokkal is mindig időben elkészült. Külsejével sem tűnt ki igazán a tömegből, nem volt épp az a típus, akin megakad a lányok szeme. Egyedüli vonzerejét borotvaéles esze és álmatag szemei jelentették, emiatt gyakran vált barátai viccelődésének célpontjává. Ellenben Asou sármja és vonzereje mindenkit elbűvölt, bár az iskola nem tartozott éppen a kedvenc időtöltési közé. Nagy vadász hírében állt, aki, ha akart, bárkit megkaphatott. És most új kiszemeltje akadt, Satori. Ám a fiú minderről mit sem tud. Történt egyszer, hogy egy szilveszteri parti után Asou meginvitálta magához néhány évfolyamtársát, köztük Satorit is, egy-két italra. A tervek szerint beszélgettek, nevetgéltek volna, aztán ki-ki hazatér, hogy kipihenje az újévköszöntő vígasság fáradalmait. Ám néhány pohárkát követően Satori igen különös helyzetben találja magát, egy ágyban Asouval! Ám legnagyobb meglepetésére egyáltalán nincs ellenére a helyzet és esze ágában sincs megállítani Asout. Később Satori igyekszik a történteket a túl sok ital számlájára írni, és kitörölni az emlékezetéből. Ám az ominózus éjszakét követően Asou egyre több és több időt tölt Satori társaságában. Minden egyes nap átmegy hozzá és minden egyes nap megcsókolja. De csupán eddig megy el, egyetlen csókig. Ám ezek a csókok a legforróbb, legszenvedélyesebb csókok, melyeket Satori valaha kapott és megállíthatatlanul egyre mélyebb érzelmeket váltanak ki belőle Asou felé. Vajon miért csókolja meg Asou állandóan Satorit? És vajon mi célja van ezekkel a csókokkal? Miért nem próbálkozik ennél többel? És vajon mit tesz majd Satori, mikor meglátja az ő Asouját egy csinos, fiatal lány társaságában? Vajon a két tévelygő szerelmes képes lesz őszintén beszélni egymással és kitalálni, mit is akarnak valójában egymástól? Valamennyi kérdésre választ kaphatunk Arika Kuga kedves és izgalmas regényéből, melyet Taishi Zaou illusztrációi díszítenek.

Utoljára frissítve: 2020.06.27 10,0

4
Vadóc érzelmek by Leenah & lanula

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: -

Utoljára frissítve: 2015.08.27 10,0

3

Hozzászólások

Üzenet küldéshez be kell jelentkezned
Leenah 2015.10.16 • 01:43
Nyaaaaaa, kérem a sárgaköves utam
Fura lenne? Szeressem a fura dolgokat
Kornél 2015.10.15 • 21:54
Dehogy kaptok sárga téglát, még a végén Vadócka kiköt a mumpicoknál. Erre kanyarodjatok szépen, Ordenke felé.

Fura. Fura threesome.
Leenah 2015.10.15 • 20:54
Csakis akkor, ha sárga téglával lesz az az út lerakva Különben nem működik a gyorsítóvarázs
Mivel teljes egészében miattam csúszik minden, majd szólok Leennek, hagyja a fordítást és csatlakozzon Hármasban minden jobb
Kornél 2015.10.15 • 10:04
Hepehupás földúton közlekedtek? Ha lebetonozom, gyorsabban ideér? Én azt se bánom, ha hárman írjátok, Yuna, Leen és Leenah, csak kapkodjátok a csülkeiteket (illetve az ujjaitokat), és vigyázzatok Vadóckára az úton. Ganbatte kudasai!
Leenah 2015.10.15 • 00:51
Köszönjük szépen Mármint Yuna meg én. Nem lettem skizofrén Egyelőre
Hozzuk, hozzuk, reméljük hamarosan meg is érkezünk vele Hacsak útközben el nem hagyjuk
Kornél 2015.10.14 • 11:59
Szuper lett a Vadóc kezdése, alig várom a folytatást. Mikor hozzátok? Hozzátok máár!
Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!