Statisztika

 • Látogatások
  száma: 9
 • Chat
  üzenetek: 1
 • Hozzászólások
  száma: 725
 • Fórum
  üzenetek: 0

Kornél

Név: Nincs megadva

Születési év: Nincs megadva

Lakhely: Nincs megadva

E-mail cím: kornel.wolfe@outlook.com

Weboldal: Nincs megadva

Regisztráció:
2019.06.01

Utolsó látogatás:
2020.05.28

Bemutatkozás Kedvenc projektek (0) Kedvenc írások (0)

Nincs találat.
Nincs találat.

Írások

A kecskepásztor büntetése by Kornél & Noriko

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: "Nem tellett bele öt perc, a legény érezte, hogy az úr keze melengetés közben kicsit elkalandozik a hátán. A fiú azt hitte, csak véletlen, így megszeppenve bár, de hagyta. Azonban gyanús lett neki, amikor az uraság másik keze is elindult.

Utoljára frissítve: 2016.04.02 10,0

1
A Télapó virgácsa by Kornél & Noriko

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: -

Utoljára frissítve: 2017.09.23 10,0

6
Ajándék a Ganesh Himalról by Kornél

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: -

Utoljára frissítve: 2017.09.23 10,0

1
Arccal a falnak! by Kornél & Noriko

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: Jordan megáll egy sötét zsákutca szájánál.

Utoljára frissítve: 2017.02.18 10,0

18
Dűlőút a mezsgye szélén by Kornél

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: Nekiálltak kirámolni a hátizsákokból. Aaron kezdte azt hinni, hogy az előbb csak képzelődött, és senki nem bámulta kíváncsian, elgondolkodva, az arcát tanulmányozva, Keith azonban megjegyezte:

Utoljára frissítve: 2016.10.02 10,0

2
Fogságban by Kornél & Noriko

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: Nyílik az ajtó, a szobába tolakszik egy ezüsttálca, megpakolva kajával, piával. Mintha tudnék most enni bármit is. A tálca túloldalán erőteljes alak, melynek láttán mindig gyorsabb ütemre kapcsol a szívem.

Utoljára frissítve: 2016.10.26 10,0

16
Júdeai történet by Kornél & Mizuki & Noriko

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: Magasra emeltem a korsót, lehunyt szemmel engedtem az arcomra, mellkasomra a hideg vizet, élveztem a hideg cseppek érintését, csiklandozását, ahogy végigszánkáztak felhevült testemen. Másom is hevült, kalapács helyett verhettem volna be vele a szegeket.

Utoljára frissítve: 2016.06.29 9,8

2
Leszel a csókbarátom? by Kornél

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: "Hinoki lecövekelt előttem. Nem tudtam eldönteni, mennyire józanodott ki

Utoljára frissítve: 2016.02.14 9,8

2
Nem foglak futtatni by Kornél & Noriko

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: Tegnap este meghallotta, ahogy a telefonban őt méltatom, és persze megint morcogott, hogy miért kell állandóan őt futtatnom mindenkinek. Közben a szemében boldog ragyogás. Az ölembe húztam, ajkam rátapasztottam a nyakára. Nem tudom, hol van nála az a határ, amit nem léphetek át, de néhány elcsípett mondat, amikben őt dicsérgetem, biztosan nem az.

Utoljára frissítve: 2016.05.07 10,0

3
Red Hood by Noriko & Kornél

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: Mielőtt még melodrámába fordulna a délután, Martha néni jelenik meg a teraszon, szorgosan csoszog járókeretével, ahogy a park felé igyekszik. Nyomában Joe bácsi botja kopog szaporán. – Felkelni, lusta népség, indul a rodeó! Ne hagyjuk, hogy a vén Angus rajthoz álljon! „Ez biztos kerekesszékes rodeó, verseny, amilyenről Ethel néni beszélt a kórházban! Szegény öregek, felizgatja őket, hogy veszélybe kerül valamelyik társuk.” Quentin mérgesen fordul a nagyihoz. – Szólnunk kellene az igazgatónak, még valaki megsérül! – Jaj, dehogy, biztonságos, a múlt héten már láttam ilyet. És amúgy is tud róla, nem engedné, ha bárkinek valami baja esne, kivéve azt, hogy súlyosan károsítja az unalmat. Na gyere, nézzük meg, jó móka lesz! Q vonakodik felállni, és bár nem szokta, most kétellyel fogadja nagyanyja szavait. A kis kockás plédet gondosan összehajtja, majd nem tudja, mit kezdjen vele, így csak az egyik karjára dobja, a másikkal az idős asszonyba karol, és elvezeti őt Joe bácsit követve az épület oldalsó részéhez, ahol a fent nevezett rodeó zajlik. A versenyzők már felsorakoztak kerekesszékeikkel az aszfalton, és úgy tűnik, néző is akad bőven, és ki más lenne a főkolompos, mint a huncut tekintetű Wolf? – Gondolhattam volna – morog Quentin. – Ez az ápoló inkább egy cirkuszba való, nem ide. – Áá, nem kedveled Martint, igaz? Pedig jó fiú, kedves, rendes, és nélküle unalmas lenne itt az élet. Tudod, az öregek unalmasak – kacsint rá a nagyi.

Utoljára frissítve: 2019.11.09 10,0

10
Sohasem egyedül by Kornél & Mizuki

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: Lógó orral szállok le a buszról és baktatok a suli kapuja felé, amikor valaki nekem vágódik. Simán letarol, a földön kötünk ki mindketten.

Utoljára frissítve: 2016.09.10 10,0

5
Steve útja by Kornél & Noriko

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: – Felőlem kukkolhatsz is, ha erre buksz – bámul rám –, csak öltáncot ne kérj, azzal még várjunk egy kicsit. Tudod, néhány randi, vacsi, ilyesmi. – Nem sok kukkolnivaló van rajtad – vágok vissza, most valahogy rám találnak a szavak –, előbb szedj magadra egy kis húst és jómodort, utána visszatérhetünk a témára. Viszont ha arra kell ugranom, hogy összetörted magad, mert kiszédültél a zuhanyfülkéből, morcos leszek. – Csak nem a pocakra buksz meg a hájas seggre? Nem jön be a girhes testem? De ha ennyire aggódsz a töréskár miatt, segíthetsz mosakodni. Azt hiszem, ezt nem viccnek szánta, elég sápadt, és most semmi gúny nincs a hangjában. – Eltaláltad, a sörhas a zsánerem, a hájas seggektől meg egyenesen bezsongok. – Közben leszedem róla a ruháit, én is levetkőzöm, belépek mellé a fülkébe.

Utoljára frissítve: 2020.04.13 10,0

29
Supernatural – Deammy by Kornél

Státusz: Befejezett

Fandom: Odaát

Leírás: VIGYÁZAT, WINCEST! Ha nem bírod a testvérszerelmet, ne olvasd!

Utoljára frissítve: 2014.07.23 10,0

2
Széth mosolyáért by Kornél

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: A történet az ókori Egyiptomban játszódik a 21. dinasztia idején. Meriszéth, az egyszerű földműves nyugalomban éli dolgos mindennapjait, senkitől nem zavartatva elmélkedik az istenekről, leginkább Széthről, az isteni világ rosszfiújáról. Egy nap megismerkedik a tiszteletlen, szemtelen Kanoferrel, és Meriszéth búcsút inthet addigi békés életének.

Utoljára frissítve: 2014.12.24 10,0

2
Szevasz, tavasz! by Noriko & Kornél

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: "Már a lift gombját nyomkodom idegesen, a dobozban még köszönni is elfelejtek az épp lefelé tartó Marika néninek, aki a kis mopszát viszi esti sétára, piros kabátkában. Valami fura neve van a kutyának, Málna vagy Szamóca, vagy Eperke, tudja a tököm. Laci még mindig elég döbbent ahhoz, hogy ne jusson eszébe utánam jönni, és a liftajtót megfogva kiparancsolni a felvonóból. – Csókolom – szólok egy emelettel lejjebb a néninek, és rávigyorgok Eperkére. – Bajok vannak, Petike? Ezek az ünnepek stresszelik az embert folyton, már semmi nem az, ami régen volt. Eperke egyetértően ugat egyet, én meg vállat vonok. – A bajok mindig elmúlnak, Marika néni, tetszik tudni, hogy tartja a mondás: borúra derű, egyszer fent, egyszer lent, várjuk a szebb napokat, ilyesmik. De ne tessék aggódni, semmi komoly. – Hát persze, Petikém."

Utoljára frissítve: 2019.12.24 10,0

14
Szintetikus szerelem by Kornél & Noriko

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: A „termék” nehezen ébredt öntudatára. Mint minden újszülött, neki is gondjai voltak még a motorikus mozgással. Szemeit lassan nyitogatta.

Utoljára frissítve: 2016.08.08 10,0

5
Tojáskeresők by Kornél & Noriko

Státusz: Befejezett

Fandom: -

Leírás: Négy srác, egy Húsvét, nyulak, buli, csalódás, barátság, és természetesen szerelem.

Utoljára frissítve: 2020.04.13 10,0

26
Tökbe zárt lelkek by Kornél

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: -

Utoljára frissítve: 2017.11.25 10,0

2

Hozzászólások

Üzenet küldéshez be kell jelentkezned
Shunsuke 2019.09.11 • 23:41

Esuta: Szia, köszi a kérdést és a kommentet. :-) Jelenleg egy szösszeneten dolgozunk, utána újra elővesszük Steve-éket, a 7. fejezetből már csak néhány oldal hiányzik. :-)

Esuta 2019.08.26 • 22:29

Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem, hogy mikor folytatjátok a Steve útját? Nagyon szeretem ezt az írást, és nagyon szeretném tovább olvasni. A szívemhez nőttek. Előre is köszönöm a választ 

Shunsuke 2019.06.21 • 09:48

Igen, abszolút lejött, köszönöm, nagyon jólesett ezt olvasni. :-) Az együttírás Norikóval nagyon is könnyű, mert vevők vagyunk egymás ötleteire, és kb. egyforma a világnézetünk, csak miattam állunk, kicsit le vagyok fagyva mostanában, viszont a Steve útja következő része a napokban felkerül.

De ezt a belém esést gondold meg, én is lány vagyok. :D Mármint engem nem zavar, csak hátha nem tudtad. :D

És bocsi a késői válaszért. ^^"

alena 2019.02.23 • 10:32
Beléd, meg beléd estem és kész, mert élveztelek és Pont. :D
Vagytok itt páran, akik egyenként is tök jók vagytok , de néha együtt alkottok.., és akiket szívem szerint naponta nyüstölnélek, ( pedig tudom, hogy azt nem szabad!!!:D), hogy hol van az új???
De mikor már annyira várom ! XD. ( Amúgy biztos nem lehet könnyű ez az 'együtt- írás', de ha a végeredmény felülmúlni látszik a nehézségeket, akkor tessék szíves felülemelkedni az egyéni érdekeken! Légy'szi!!! * Könyörgő szemekkel néz*, és megírni a pl. a Steve/ Switch sztorit! Mert k.jó ám, imádom.., és alig várom, hogy Ti hová álmodjátok a végét ! Jöhet a meglepi!!! :))
Szeretem ahogy írsz, elképesztő a humorod, imádom a saját, és a közös sztorijaidat is..,de..,( ásóval kezemben saját sírom ásva mégis csak ki kell mondanom ), hogy nem létezik az a mazochista, aki hónapokig képes várni egy fejezetre!!! :D
Amúgy remélem lejött a "köszönöm" , és a "szeretlek", és a "respect" !:))
Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!