Statisztika

 • Látogatások
  száma: 89
 • Chat
  üzenetek: 160
 • Hozzászólások
  száma: 52
 • Fórum
  üzenetek: 5

GentleRain

Név: Andro

Születési év: Nincs megadva

Lakhely: Magyarország

E-mail cím: androsan25@gmail.com

Weboldal: https://asianmoviesanddoramasblog.wordpress.com/

Regisztráció:
2021.01.20

Utolsó látogatás:
2021.04.18

Bemutatkozás Kedvenc projektek (15) Kedvenc írások (9)

Hali mindenkinek!

 

Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon régóta yaoi fan vagyok. Még a 2000-res évek elején szerettem bele ebbe a műfajba, amelynek hatására rengeteg animét néztem már végig, rengeteg mangát olvastam és sok yaoi történetem is volt. Sajnos a legtöbb nem fejeződött be, volt, amelyik meg sajnos eltűnt, mikor az első laptopom feladta a sok éves hűséges szolgálatot. 

A yaoi fanságom azonban megmaradt, és jelenleg is írogatok egy saját fandomos yaoi írást, valamint egy Fullmetal Alchemist fandomú shonen-ai művet Edward és Envy párosítással. Wattpadon is jelenleg már Gentle Rain néven találhattok meg, szóval, aki arrafelé barangol, nézzen be hozzám. Habár ott nemcsak yaoi írásaim vannak. Valamint Andro néven Merengőn is jelen vagyok. 

Ez volt a reklám része. Egyébként szeretek olvasni (nemcsak mangát, manhwát és manhuát), filmeket és sorozatokat nézni, sétálni, zenét hallgatni, blogolni és természetesen írni. Ha kérdésed van, nyugodtan írj rám, szívesen válaszolok. :)

A másik világ by Belle

Státusz: Aktív

Fandom: saját

Leírás: Evan egy nap az erdőben sétálgatva idegenek fogságába esik és megkezdődik élete legnagyobb és legérzelmesebb kalandja. Andrew miután elengedi legjobb barátját egy fiatal fiút talál az erdőben, vajon ki ő és miért épp vele találkozott?

Utoljára frissítve: 2021.02.13 10,0

16
Az Arany Lótusz énekese by Ai

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: Tachibana Rya a város legmenőbb szórakozóhelyének, az Arany Lótusznak a tulajdonosa. Énekesnőt keres a bárba, de Sayoko hangja elbűvöli…

Utoljára frissítve: 2021.01.31 10,0

46
Hyrah by kumikodesu

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: Gabriel szülei nyomására katonának áll, s idővel komoly rangra tesz szert. Ám a szíve mélyén az érzés, hogy rossz helyen van folyamatosan zakatol. A béke idején útra kel, hogy megismerje önmagát, s ekkor találkozik össze egy szigorú tekintetű, mogorva mágussal, akinek az életét köszönheti.

Utoljára frissítve: 2021.02.28 9,9

9
Nyári kaland by Asuya

Státusz: Befejezett

Fandom: saját

Leírás: Harry 21 éves, egyetemi hallgató, aki a Green's Co-höz megy nyári munkára, ahol az apukája is dolgozik. Hamarosan azonban Edward Green mellett találja magát, mint az asszisztense. Elég egy pillantás és minden a feje tetejére áll. Mit jelent valójában nekik mindez? Egy kalandot nyárra vagy többet?

Utoljára frissítve: 2020.09.04 10,0

54
Pávahercegek by Filia

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: A történet a fiktív ókori Kínában játszódik, ahol két egymással vetekedő országnak kell összefognia egy hódító hatalommal szemben, s a szövetség jelképe a házasság lesz. Azonban egy félreértés miatt nem hercegnő, hanem a trónörökös herceg érkezik meg az udvarba…

Utoljára frissítve: 2017.04.07 9,7

46
Szerelem, sokadik dobbanásra by Asuya

Státusz: Aktív

Fandom: saját

Leírás: A szerelem sokszínű. Nincs tekintettel nemre, korra, kultúrára. Van, akinek egy pillantás elég, míg másoknak megannyi dobbanás kell hozzá. Teljesen mindegy, hogyan talál rád, mert csak akkor ér valamit, ha viszonzásra lel. Megesik, hogy el kell engedned egy dédelgetett vágyat, hogy valami szebb költözhessen a lelkedbe. Zsombor megtapasztalta a viszonzatlan szerelem édes, kamaszos kínjait, mielőtt az élete hatalmas fordulatot vett. Egy felejteni vágyó apa úgy döntött, hogy elköltözik kis családjával. Nem is akárhova, meg sem álltak Japánig. Az akkor tizenöt éves fiú kénytelen maga mögött hagyni barátait, szülőföldjét és első szerelmét. Egy idegen kultúrában él úgy egy évig, hogy csak szoros környezetével érintkezik, miközben szíve tovább dobog több ezer kilométerre maradt barátjáért. Egy tavaszi napon azonban elindul, hogy újra iskolába menjen. Első nap megismerkedik Hinatával és ezzel kezdetét veszi egy őrült időszak. Ami volt, tovatűnik, és szépen, lassan egy új érzés szökken szárba benne, egy ismétlése az otthon hagyott ábrándoknak. Szeretet, szerelem, vágyakozás, könnyek, barátság; ez mind végigkíséri Zsombort az útján, aminek a végén megtudja, hogy hány dobbanás kell a szerelemhez. Ez egy wattpados történet, jó ideje írom már, igazából megállás nélkül és jelenleg hosszabb, mint a Kerge kor és a Kimondatlanul összesen :)

Utoljára frissítve: 2021.04.07 9,8

30
Tavaszi fuvallat - Kaname by Shunsuke

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: „A szemem valahogy folyton Yamamura pólójára tévedt. Kósza gondolat rebbent a fejemben, de tovaszállt, mielőtt megfoghattam volna. Úgy negyedóra múlva öltött formát. Leizzadtam, ahogy tudatosult bennem, mit tennék legszívesebben

Utoljára frissítve: 2015.02.21 10,0

37
Tüzetkérők by lucyfliver

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: Istu a mindenek ura ajánlatot tesz a félisten fiainak, ha bármelyikőjük legyőzi őt, elnyerhetik a teljes istenség jogát. Természetesen az Atya tudja, hogy csak egyetlen fiú lenne erre képes, Reiah. A gyermek mégis szövetséget köt a bátyjaival, akik becsapják, majd miután végeznek apjukkal, kitépik a fiú szívét, és megkínozva, darabjait hamuvá égetik. Száz évvel később, mégis visszatér, a „káosz" Isteneként elhíresült fiú, s elindul, hogy visszaszerezze a szívét, hogy teljes jogú Istenként elfoglalja helyét. Útja során egy fiatal fiút sodor mellé az élet, aki démonként kezelnek, Reiah megmenti, s együtt indulnak legyőzni a haragjából született lényeket, melyek elnyelték a Félisten szívét. Vajon Reiah képes lesz túllépni a haragján vagy a Káosz istene örökké tombolni fog? Vajon az emberi lét akadályt állít kettőjük közé vagy pont ez az „emberi" lesz, mely Reiah-t jobb belátásra bírja?

Utoljára frissítve: 2021.02.27 10,0

4

Írások

A mézsör hatása by GentleRain

Státusz: Befejezett

Fandom: Robin Hood, a tolvajok fejedelme

Leírás: Will Scarlet mindig is gyűlölte Robin of Locksley-t. Ám egy részeg éjszaka nem egészen úgy alakul, ahogy bármelyikőjük is várná. A novella az 1991-es, Kevin Costner főszereplésével készült Robin Hood film alapján íródott.

Utoljára frissítve: 2021.01.21 9,6

0
Ayumu by GentleRain

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: "Pet. Vajon kinek mi jut eszébe erről az angol szóról? Tudom, hogy a többség egyből házi kedvencekre gondol, ha meghallja ezt a kifejezést. Puha bundás, édes kutyusok, cicák, vagy pedig kisemlősök, mint a nyúl, aranyhörcsög, tengerimalac, esetleg a degu jutnak az emberek eszébe. Hiszen ez az angol szó háziállatot, vagy még inkább kedvencet jelent, amelyet az emberek dédelgetnek, szeretgetnek, mintha a saját gyermekük lenne, vagy legalábbis a legjobb barátjuk, aki mindig ott van, ha szükségünk van rá és cserébe csak egy kis szeretetet kér, semmi mást." Ayumu élete nem könnyű, és amikor új gazdához kerül, úgy érzi, semmi sem lesz másképp, mint eddig. De vajon ez a férfi is olyan lesz, mint az előzőek? Vagy másmilyen? Tartsatok ezzel a fiatal fiúval, hogy kiderítsétek! Mind a cselekmény, mind a szereplők teljes mértékben a saját fantáziám szüleményei. Bármilyen esetleg hasonlóság valós eseményekkel, vagy személyekkel csupán a véletlen műve! Wattpados történet, ahol Androsama név alatt írom. Tehát, ha valaki találkozna vele, akkor az az én művem. +18-as tartalom, lelki sebek, szexuális együttlét és egyéb szépségek vannak benne.

Utoljára frissítve: 2021.04.07 9,6

14
Elmúlás by GentleRain

Státusz: Befejezett

Fandom: Fullmetal Alchemist

Leírás: Sok év telt el Dante legyőzése óta, Ed és Envy pedig együtt élnek. Envynek pedig lassan szembe kell néznie azzal, hogy az ő Acél alkimistája nem lesz mindig mellette. Nincs benne semmi olyasmi, de remélem, azért tetszeni fog nektek. Inkább Ed és Envy egymás iránti érzései kerülnek előtérbe.

Utoljára frissítve: 2021.02.12 9,0

1
Rossz időzítés by GentleRain

Státusz: Befejezett

Fandom: Fullmetal Alchemist

Leírás: Ednek sokat kell dolgoznia, ami miatt sajnos hanyagolja Envyt. Ám a féltékeny homonculust nem lehet olyan könnyen lerázni. Azonban a légyott mintha nem akarna összejönni. Kicsit régebbi novellám Edward Elric és Envy párosítással. Envy nevét szándékosan hagytam eredetiben, mivel a magyar szinkront és neveket nem szeretem.

Utoljára frissítve: 2021.01.29 10,0

0

Hozzászólások

Üzenet küldéshez be kell jelentkezned

Nincs megjeleníthető hozzászólás.

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!