Statisztika

 • Látogatások
  száma: 356
 • Chat
  üzenetek: 135
 • Hozzászólások
  száma: 111
 • Fórum
  üzenetek: 0

Asuya

Név: Nincs megadva

Születési év: Nincs megadva

Lakhely: Nincs megadva

E-mail cím: paperflowersanita@gmail.com

Weboldal: Nincs megadva

Regisztráció:
2019.06.03

Utolsó látogatás:
2020.05.31

Bemutatkozás Kedvenc projektek (0) Kedvenc írások (9)

Évek óta foglalkozok yaoival, különböző intenzitással. Volt, hogy nem volt rá időm, így hanyagoltam, de olyan 15 éves korom óta jelen van az életemben. Írni 16-17 éves koromban keztem, mert unatkoztam a középiskolás óráimon. Rengeteg írás született, de 80%- ka egy merevlemez meghibásodás áldozata lett két éve, köztük a legkedvesebb sztorimmal, amit sajnos újra írni már nem tudok. Mára felnőttem, családot alapítottam, de a yaoi maradt és szerintem fog is.

Nincs találat.
A lópokróc bácsi by Ai

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: Dwight elveszíti az állását, így kénytelen munkát keresni. A Harrison birtokon mindig kell ember az állatok mellé, viszont a tulajdonos hírhedt kiállhatatlan modoráról. Dwight ezt első kézből tapasztalja, mégis marad. Eleinte ezt azzal magyarázza, hogy szüksége van a pénzre két kislánya miatt, de később már ő maga is tudja, hogy ez csak kifogás...

Utoljára frissítve: 2020.02.03 10,0

75
Ahonnan csak felfelé van by NightmareGale14

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: Tegyük fel, hogy a világban nem csak mi, emberek, hanem más misztikus fajok is élnek! Roland is ezek egyike, bár javarészt elszigetelve él a többi fajtól, anyja szigorú védelmezésének hála. Átlagos életet él, amiben időnként segítségül hívja különleges képességeit, vagyis a varázserejét. Minden jól megy, míg egyik nap eldönti: végre szerelmet vall kiszemeltjének. Az élete onnantól kezdve száznyolcvan fokos fordulatot vesz, és rájön, hogy a mesék nagy része talán mégsem mind kitaláció.

Utoljára frissítve: 2020.03.06 10,0

5
Egy katasztrófa szerelmesei by Belle

Státusz: Aktív

Fandom: saját

Leírás: Aiden átéli élete legborzalmasabb napjait, melyből valami mély és csodálatos születik. Ralf elveszíti mindenkijét azon a napon, de nemsokára többet nyer, mint az valaha is gondolta volna. Egy katasztrófa, sok halál és érzelmek hullámvasútja. Emberség és keménység próbája. Te mit tennél a helyükben?

Utoljára frissítve: 2020.05.13 10,0

9
Levelek by miliko10

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: David egyik nap különös borítékot talál a postaládájában. Mikor kinyitja, meglepődve veszi észre, hogy egy szerelmes levél az. Először csak gonosz tréfának hiszi, de ahogy olvassa, muszáj rádöbbennie, hogy ez az ismeretlen közel akar kerülni hozzá, és neki muszáj lesz végre életében először megnyílnia.

Utoljára frissítve: 2019.08.12 10,0

22
Swercem by vrsrnt

Státusz: Aktív

Fandom: saját

Leírás: Mágikus királyságba csöppenünk egy tragédia miatt, ahol Dave-nek és Jeffrey-nek kell helytállnia, és meg kell küzdeniük a királyságért, illetve egymásért is. Vajon sikerül nekik?

Utoljára frissítve: 2020.05.28 9,8

5
Szevasz, tavasz! by Noriko & Kornél

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: "Már a lift gombját nyomkodom idegesen, a dobozban még köszönni is elfelejtek az épp lefelé tartó Marika néninek, aki a kis mopszát viszi esti sétára, piros kabátkában. Valami fura neve van a kutyának, Málna vagy Szamóca, vagy Eperke, tudja a tököm. Laci még mindig elég döbbent ahhoz, hogy ne jusson eszébe utánam jönni, és a liftajtót megfogva kiparancsolni a felvonóból. – Csókolom – szólok egy emelettel lejjebb a néninek, és rávigyorgok Eperkére. – Bajok vannak, Petike? Ezek az ünnepek stresszelik az embert folyton, már semmi nem az, ami régen volt. Eperke egyetértően ugat egyet, én meg vállat vonok. – A bajok mindig elmúlnak, Marika néni, tetszik tudni, hogy tartja a mondás: borúra derű, egyszer fent, egyszer lent, várjuk a szebb napokat, ilyesmik. De ne tessék aggódni, semmi komoly. – Hát persze, Petikém."

Utoljára frissítve: 2019.12.24 10,0

11
Tavaszi fuvallat - Kaname by Shunsuke

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: „A szemem valahogy folyton Yamamura pólójára tévedt. Kósza gondolat rebbent a fejemben, de tovaszállt, mielőtt megfoghattam volna. Úgy negyedóra múlva öltött formát. Leizzadtam, ahogy tudatosult bennem, mit tennék legszívesebben

Utoljára frissítve: 2015.02.21 10,0

19
Tojáskeresők by Kornél & Noriko

Státusz: Befejezett

Fandom: -

Leírás: Négy srác, egy Húsvét, nyulak, buli, csalódás, barátság, és természetesen szerelem.

Utoljára frissítve: 2020.04.13 10,0

21

Írások

Kalandból lett szerelem by Asuya

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: A szerelem néha csak egy pillanat, olyankor, mikor a legkevésbé számítanánk rá. Az, ami őrült vágynak indul, hogy kioltsa a bennünk tomboló lángokat, átfordulhat egy érzéssé, ami úgy felperzselhet, megsebezhet, mint korábban semmi más. Cedricre is ez vár, egy érzelmi örvény, ami felülírja benne mindazt, amit korábban gondolt saját magáról.

Utoljára frissítve: 2020.05.13 10,0

21
Kerge kor by Asuya

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: „Kíváncsi voltam, milyen ha szeretünk, hát ilyen. Akarni, vágyni, belepusztulni, várni a végét és még is húzni. Akarom, hogy hajnal legyen, de ki akarom élvezni az éjszaka eszeveszett perceit. Eggyek lenni, ölelni, csókolni, szívem vad dobogását hallgatni, ami csak őérte kiált. Átölelni, becézgetni, megismerni a legapróbb rezzenéseit, hallgatni, hogy hogyan sóhajtja neved, hogyan vész el ölelésedben újra és újra. Ilyen hát szerelemmel eggyé válni valakivel.”

Utoljára frissítve: 2019.12.24 9,8

49
Kerge kor - Kimondatlanul by Asuya

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: Mi történik, ha nem mondasz ki valamit, míg megtehetnéd? Mi történik olyankor, mikor évekre elzársz egy titkot? Mi történik akkor, mikor felülsz az érzelmek hullámvasútjára?...és mi történik, ha lehetőséget kapsz a régmúlton változtatni? Márkra pont ez vár. Felégetve maga mögött mindent, megharcolva saját magával tér vissza, hogy újra kezdje az életét. Azonban a sors közbe szól. Elébe toppan az, aki annak idején felnyitotta a szemét, de hogy ne legyen olyan egyszerű jön valaki, aki fenekestől felforgatja az amúgy is instabil életét. A múltnak árnyai, szerelem, vágyak, álmok, megfelelés, szenvedély, kétely mindaz, mi ebben a kerge időszakban egy hamvaiból felkelt, törött szárnyú főnixre vár.

Utoljára frissítve: 2020.05.28 9,7

17
Szerelmes hangjegyek by Asuya

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: "Játszani kezdtem újra, de pár leütés után éreztem, hogy a dal más. Belekezdtem egy másikba, majd egy harmadikba és így tovább. Minddel az volt a „baj”, hogy egy számomra eddig ismeretlen érzést hívott életre. Már nem csak hangok, illatok, színek voltak, hanem valami mélyebb, lüktetőbb és igen, talán fájdalmas is volt. Ami eddig csak sziporkázott, az most egy csapásra egekig emelő dallammá változott."

Utoljára frissítve: 2020.04.29 10,0

16
Vágyaim I. by Asuya

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: Rick megérdemelt nyári szünetét tölti a középiskolát záró vizsgák után, mikor is egy napon a szülei elrángatják egy munkahelyi ebédre. Itt megismerkedi Itsukival, aki fenekestől felforgatja az életét.

Utoljára frissítve: 2019.07.12 10,0

10
Yuri by Asuya

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: Karl sikeres orvos volt Angliában, míg egy napon, egy rossz dötés miatt költözni kényszerült. Visszatért szülőhazájába, ahol boldog gyermekéveit töltötte. Nem gondolta, hogy ott talál majd rá a nagy szerelem...

Utoljára frissítve: 2020.03.23 10,0

4

Hozzászólások

Üzenet küldéshez be kell jelentkezned
Asuya 2019.11.10 • 15:43

Violet: nem mondok pontos számot, mert hol az izgalom? Maradjunk annyiba, hogy az alaptörténetből van még jó pár rész ;)

Violet_Senpai 2019.11.10 • 02:08

Asuya hány fejezet lesz a Kerge kor -ból???

Asuya 2019.10.14 • 07:40

Sorachan: örülök neki, hogy olvasod őket. A kerge kornak a végét töltöm felfelé. Jun története is kész, csak át kell olvasni, mert nem egy mai darab:) szerencsére az összes idénre tervezett projekt be van fejezve :) bár a mennyiség lehet kitart jövő nyárig :) kissé előre dolgoztam :)

sorachan 2019.10.13 • 15:25

Kedves Asuya! 

Köszönöm szépen az eddigi megírt történeteidet. Várom nagyon a Kerge kor végét, mi is lesz a fiúkkal. Viszont kíváncsi vagyok Jun történetére is. 

naviko86 2019.06.12 • 16:07

De jó nagyon várom  már. 

Asuya 2019.06.03 • 21:05

Köszi, örülök neki. Igazából befejezett történet, mar csak szépítgetem :)

naviko86 2019.05.19 • 17:22
Mikor lesz folytatás? Nagyon tetszik.
Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!