Statisztika

 • Látogatások
  száma: 675
 • Chat
  üzenetek: 283
 • Hozzászólások
  száma: 200
 • Fórum
  üzenetek: 0

Asuya

Név: Nincs megadva

Születési év: Nincs megadva

Lakhely: Nincs megadva

E-mail cím: paperflowersanita@gmail.com

Weboldal: Nincs megadva

Regisztráció:
2019.06.03

Utolsó látogatás:
2021.04.18

Bemutatkozás Kedvenc projektek (0) Kedvenc írások (12)

Évek óta foglalkozok yaoival, különböző intenzitással. Volt, hogy nem volt rá időm, így hanyagoltam, de olyan 15 éves korom óta jelen van az életemben. Írni 16-17 éves koromban keztem, mert unatkoztam a középiskolás óráimon. Rengeteg írás született, de 80%- ka egy merevlemez meghibásodás áldozata lett két éve, köztük a legkedvesebb sztorimmal, amit sajnos újra írni már nem tudok. Mára felnőttem, családot alapítottam, de a yaoi maradt és szerintem fog is.

Nincs találat.
A lópokróc bácsi by Ai

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: Dwight elveszíti az állását, így kénytelen munkát keresni. A Harrison birtokon mindig kell ember az állatok mellé, viszont a tulajdonos hírhedt kiállhatatlan modoráról. Dwight ezt első kézből tapasztalja, mégis marad. Eleinte ezt azzal magyarázza, hogy szüksége van a pénzre két kislánya miatt, de később már ő maga is tudja, hogy ez csak kifogás...

Utoljára frissítve: 2021.01.31 10,0

96
Ahonnan csak felfelé van by NightmareGale14

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: Tegyük fel, hogy a világban nem csak mi, emberek, hanem más misztikus fajok is élnek! Roland is ezek egyike, bár javarészt elszigetelve él a többi fajtól, anyja szigorú védelmezésének hála. Átlagos életet él, amiben időnként segítségül hívja különleges képességeit, vagyis a varázserejét. Minden jól megy, míg egyik nap eldönti: végre szerelmet vall kiszemeltjének. Az élete onnantól kezdve száznyolcvan fokos fordulatot vesz, és rájön, hogy a mesék nagy része talán mégsem mind kitaláció.

Utoljára frissítve: 2020.03.06 10,0

5
Egy katasztrófa szerelmesei by Belle

Státusz: Aktív

Fandom: saját

Leírás: Aiden átéli élete legborzalmasabb napjait, melyből valami mély és csodálatos születik. Ralf elveszíti mindenkijét azon a napon, de nemsokára többet nyer, mint az valaha is gondolta volna. Egy katasztrófa, sok halál és érzelmek hullámvasútja. Emberség és keménység próbája. Te mit tennél a helyükben?

Utoljára frissítve: 2020.07.07 10,0

16
Életem csillaga by Jester

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: Arctic Monkeys ihletésű sztori, saját karakterekkel.

Utoljára frissítve: 2020.12.31 10,0

8
Fevered Kiss by Leenah

Státusz: Aktív

Fandom: Light Novel

Leírás: Fevered Kiss Írta: Arika Kuga Illusztráció: Taishi Zaou Tartalom: 1. történet: Fevered Kiss 2. történet: Hold Me Tighter Ismertető: Satori Okada és Naotaka Asou tökéletes ellentétei egymásnak. Satori világéletében mintadiák volt, soha nem mulasztott el egyetlen előadást a főiskolán, és a beadandó feladatokkal is mindig időben elkészült. Külsejével sem tűnt ki igazán a tömegből, nem volt épp az a típus, akin megakad a lányok szeme. Egyedüli vonzerejét borotvaéles esze és álmatag szemei jelentették, emiatt gyakran vált barátai viccelődésének célpontjává. Ellenben Asou sármja és vonzereje mindenkit elbűvölt, bár az iskola nem tartozott éppen a kedvenc időtöltési közé. Nagy vadász hírében állt, aki, ha akart, bárkit megkaphatott. És most új kiszemeltje akadt, Satori. Ám a fiú minderről mit sem tud. Történt egyszer, hogy egy szilveszteri parti után Asou meginvitálta magához néhány évfolyamtársát, köztük Satorit is, egy-két italra. A tervek szerint beszélgettek, nevetgéltek volna, aztán ki-ki hazatér, hogy kipihenje az újévköszöntő vígasság fáradalmait. Ám néhány pohárkát követően Satori igen különös helyzetben találja magát, egy ágyban Asouval! Ám legnagyobb meglepetésére egyáltalán nincs ellenére a helyzet és esze ágában sincs megállítani Asout. Később Satori igyekszik a történteket a túl sok ital számlájára írni, és kitörölni az emlékezetéből. Ám az ominózus éjszakét követően Asou egyre több és több időt tölt Satori társaságában. Minden egyes nap átmegy hozzá és minden egyes nap megcsókolja. De csupán eddig megy el, egyetlen csókig. Ám ezek a csókok a legforróbb, legszenvedélyesebb csókok, melyeket Satori valaha kapott és megállíthatatlanul egyre mélyebb érzelmeket váltanak ki belőle Asou felé. Vajon miért csókolja meg Asou állandóan Satorit? És vajon mi célja van ezekkel a csókokkal? Miért nem próbálkozik ennél többel? És vajon mit tesz majd Satori, mikor meglátja az ő Asouját egy csinos, fiatal lány társaságában? Vajon a két tévelygő szerelmes képes lesz őszintén beszélni egymással és kitalálni, mit is akarnak valójában egymástól? Valamennyi kérdésre választ kaphatunk Arika Kuga kedves és izgalmas regényéből, melyet Taishi Zaou illusztrációi díszítenek.

Utoljára frissítve: 2020.09.04 10,0

6
Levelek by miliko10

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: David egyik nap különös borítékot talál a postaládájában. Mikor kinyitja, meglepődve veszi észre, hogy egy szerelmes levél az. Először csak gonosz tréfának hiszi, de ahogy olvassa, muszáj rádöbbennie, hogy ez az ismeretlen közel akar kerülni hozzá, és neki muszáj lesz végre életében először megnyílnia.

Utoljára frissítve: 2019.08.12 10,0

36
Over Again by bertokt

Státusz: Aktív

Fandom: saját

Leírás: Joshua és Nathan. Két teljesen különböző ember. Az egyik pornósztár, a másik fiatal, ártatlan és templomba jár. Hogy tud ez a két, egymástól teljesen különböző ember egy jól működő kapcsolatot kialakítani? Romba dönthet-e egy hazugság egy tökéletes kapcsolatot? Vagy a szerelem mindent legyőz? Hányszor és hányféle módon lehet újrakezdeni? Van egyáltalán újrakezdés? Figyelem! Szigorúan 18 éven felülieknek! (szexuális tartalom) Trigger Warning! (A Wattpad-en írtam, illetve tettem közzé ezt a történetet. Befejezett, és összesen 94 részes. :) ) 100%-osan saját munka! Minden jog fenntartva. Tilos az engedélyem nélkül bármilyen más oldalon megjelentetni!

Utoljára frissítve: 2020.09.20 10,0

24
Swercem by vrsrnt

Státusz: Aktív

Fandom: saját

Leírás: Mágikus királyságba csöppenünk egy tragédia miatt, ahol Dave-nek és Jeffrey-nek kell helytállnia, és meg kell küzdeniük a királyságért, illetve egymásért is. Vajon sikerül nekik?

Utoljára frissítve: 2020.09.04 9,8

8
Szevasz, tavasz! by Noriko & Kornél

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: "Már a lift gombját nyomkodom idegesen, a dobozban még köszönni is elfelejtek az épp lefelé tartó Marika néninek, aki a kis mopszát viszi esti sétára, piros kabátkában. Valami fura neve van a kutyának, Málna vagy Szamóca, vagy Eperke, tudja a tököm. Laci még mindig elég döbbent ahhoz, hogy ne jusson eszébe utánam jönni, és a liftajtót megfogva kiparancsolni a felvonóból. – Csókolom – szólok egy emelettel lejjebb a néninek, és rávigyorgok Eperkére. – Bajok vannak, Petike? Ezek az ünnepek stresszelik az embert folyton, már semmi nem az, ami régen volt. Eperke egyetértően ugat egyet, én meg vállat vonok. – A bajok mindig elmúlnak, Marika néni, tetszik tudni, hogy tartja a mondás: borúra derű, egyszer fent, egyszer lent, várjuk a szebb napokat, ilyesmik. De ne tessék aggódni, semmi komoly. – Hát persze, Petikém."

Utoljára frissítve: 2019.12.24 10,0

15
Tavaszi fuvallat - Kaname by Shunsuke

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: „A szemem valahogy folyton Yamamura pólójára tévedt. Kósza gondolat rebbent a fejemben, de tovaszállt, mielőtt megfoghattam volna. Úgy negyedóra múlva öltött formát. Leizzadtam, ahogy tudatosult bennem, mit tennék legszívesebben

Utoljára frissítve: 2015.02.21 10,0

37
Tojáskeresők by Kornél & Noriko

Státusz: Befejezett

Fandom: -

Leírás: Négy srác, egy Húsvét, nyulak, buli, csalódás, barátság, és természetesen szerelem.

Utoljára frissítve: 2020.04.13 10,0

29

Írások

Az Őrangyal by Asuya

Státusz: Befejezett

Fandom: saját

Leírás: Ti hisztek az őrangyalokban? Elhiszitek, hogy valaki minden lépéseteket figyeli? Elhiszitek, hogy addig vezet, míg happy and nem lesz az életetek? Végigvezet az úton? Mi van, ha látod is őt? Mi történik, ha más is látja? És mi történik, ha egy napon búcsút kell intened neki? Will megtudja majd, holott soha nem hitt bennük igazán....

Utoljára frissítve: 2020.09.20 9,9

21
Kalandból lett szerelem by Asuya

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: A szerelem néha csak egy pillanat, olyankor, mikor a legkevésbé számítanánk rá. Az, ami őrült vágynak indul, hogy kioltsa a bennünk tomboló lángokat, átfordulhat egy érzéssé, ami úgy felperzselhet, megsebezhet, mint korábban semmi más. Cedricre is ez vár, egy érzelmi örvény, ami felülírja benne mindazt, amit korábban gondolt saját magáról.

Utoljára frissítve: 2020.07.01 9,9

33
Kerge kor by Asuya

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: „Kíváncsi voltam, milyen ha szeretünk, hát ilyen. Akarni, vágyni, belepusztulni, várni a végét és még is húzni. Akarom, hogy hajnal legyen, de ki akarom élvezni az éjszaka eszeveszett perceit. Eggyek lenni, ölelni, csókolni, szívem vad dobogását hallgatni, ami csak őérte kiált. Átölelni, becézgetni, megismerni a legapróbb rezzenéseit, hallgatni, hogy hogyan sóhajtja neved, hogyan vész el ölelésedben újra és újra. Ilyen hát szerelemmel eggyé válni valakivel.”

Utoljára frissítve: 2020.10.21 9,8

76
Kerge kor - Kimondatlanul by Asuya

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: Mi történik, ha nem mondasz ki valamit, míg megtehetnéd? Mi történik olyankor, mikor évekre elzársz egy titkot? Mi történik akkor, mikor felülsz az érzelmek hullámvasútjára?...és mi történik, ha lehetőséget kapsz a régmúlton változtatni? Márkra pont ez vár. Felégetve maga mögött mindent, megharcolva saját magával tér vissza, hogy újra kezdje az életét. Azonban a sors közbe szól. Elébe toppan az, aki annak idején felnyitotta a szemét, de hogy ne legyen olyan egyszerű jön valaki, aki fenekestől felforgatja az amúgy is instabil életét. A múltnak árnyai, szerelem, vágyak, álmok, megfelelés, szenvedély, kétely mindaz, mi ebben a kerge időszakban egy hamvaiból felkelt, törött szárnyú főnixre vár.

Utoljára frissítve: 2020.09.20 9,9

36
Nyári kaland by Asuya

Státusz: Befejezett

Fandom: saját

Leírás: Harry 21 éves, egyetemi hallgató, aki a Green's Co-höz megy nyári munkára, ahol az apukája is dolgozik. Hamarosan azonban Edward Green mellett találja magát, mint az asszisztense. Elég egy pillantás és minden a feje tetejére áll. Mit jelent valójában nekik mindez? Egy kalandot nyárra vagy többet?

Utoljára frissítve: 2020.09.04 10,0

54
Őszi kaland by Asuya

Státusz: Aktív

Fandom: saját

Leírás: Harry és Edward útjai különváltak. Az érzés, amit szabadjára engedtek szépen, lassan felőrli mind a kettőjüket. Próbálják folytatni az életüket, de a nyári románccal a hátuk mögött nem is olyan könnyű. Fájdalom, könnyek, vágyakozás mindaz ami mind a kettőjüket mardossa, mióta nincsenek együtt...Az őszi falevelek elhozzák a boldogságot, vagy minden csak egy nyári kaland marad?

Utoljára frissítve: 2021.04.07 10,0

32
Szerelem, sokadik dobbanásra by Asuya

Státusz: Aktív

Fandom: saját

Leírás: A szerelem sokszínű. Nincs tekintettel nemre, korra, kultúrára. Van, akinek egy pillantás elég, míg másoknak megannyi dobbanás kell hozzá. Teljesen mindegy, hogyan talál rád, mert csak akkor ér valamit, ha viszonzásra lel. Megesik, hogy el kell engedned egy dédelgetett vágyat, hogy valami szebb költözhessen a lelkedbe. Zsombor megtapasztalta a viszonzatlan szerelem édes, kamaszos kínjait, mielőtt az élete hatalmas fordulatot vett. Egy felejteni vágyó apa úgy döntött, hogy elköltözik kis családjával. Nem is akárhova, meg sem álltak Japánig. Az akkor tizenöt éves fiú kénytelen maga mögött hagyni barátait, szülőföldjét és első szerelmét. Egy idegen kultúrában él úgy egy évig, hogy csak szoros környezetével érintkezik, miközben szíve tovább dobog több ezer kilométerre maradt barátjáért. Egy tavaszi napon azonban elindul, hogy újra iskolába menjen. Első nap megismerkedik Hinatával és ezzel kezdetét veszi egy őrült időszak. Ami volt, tovatűnik, és szépen, lassan egy új érzés szökken szárba benne, egy ismétlése az otthon hagyott ábrándoknak. Szeretet, szerelem, vágyakozás, könnyek, barátság; ez mind végigkíséri Zsombort az útján, aminek a végén megtudja, hogy hány dobbanás kell a szerelemhez. Ez egy wattpados történet, jó ideje írom már, igazából megállás nélkül és jelenleg hosszabb, mint a Kerge kor és a Kimondatlanul összesen :)

Utoljára frissítve: 2021.04.07 9,8

30
Szerelmes hangjegyek by Asuya

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: "Játszani kezdtem újra, de pár leütés után éreztem, hogy a dal más. Belekezdtem egy másikba, majd egy harmadikba és így tovább. Minddel az volt a „baj”, hogy egy számomra eddig ismeretlen érzést hívott életre. Már nem csak hangok, illatok, színek voltak, hanem valami mélyebb, lüktetőbb és igen, talán fájdalmas is volt. Ami eddig csak sziporkázott, az most egy csapásra egekig emelő dallammá változott."

Utoljára frissítve: 2020.04.29 10,0

25
Vágyaim I. by Asuya

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: Rick megérdemelt nyári szünetét tölti a középiskolát záró vizsgák után, mikor is egy napon a szülei elrángatják egy munkahelyi ebédre. Itt megismerkedi Itsukival, aki fenekestől felforgatja az életét.

Utoljára frissítve: 2019.07.12 9,9

21
Vágyaim II. by Asuya

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: Ha az ember játszik mások érzelmeivel, az előbb vagy utóbb csúfosan visszaüt. Jun sem igazán törődött soha, senki érzéseivel, azt tette, amihez kedve volt. Egy véletlen találkozás, egy együtt töltött éjszaka azonban rádöbbenti, hogy milyen fájdalmakat okozhatott mások számára az évek alatt.

Utoljára frissítve: 2021.01.02 9,4

13
Valentine's Day by Asuya

Státusz: Befejezett

Fandom: saját

Leírás: Joshua Moore középiskolás. IQ-ja igen magas, viszont ezzel együtt érzelmi világa igen kietlen. Nem bánta ezt soha, csak a tanulásnak élt, hogy felvegyék egyetemre. Nem is volt gond egészen a Valentin Napig, amikor is a szekrényére ragasztva egy ajándékot talál, egy igen furcsa üzenettel....

Utoljára frissítve: 2021.02.05 9,8

19
Valentine's Day 2. by Asuya

Státusz: Befejezett

Fandom: saját

Leírás: Noah Lee 18 éves, végzős középiskolás, aki nagy bánatára fejtetőtől, lábujjhegyig beleesett a világ legérzéketlenebb fiújába. Mit sem törődve a lehetetlennel egy Valentin Napon szerelmet vallott neki, amiért cserébe egy maratoni pokoljárást kapott. Mikor feladta volna, újra eljött a "rózsaszín szívecskék" napja, magával hozva egy logikátlan lépést....

Utoljára frissítve: 2021.02.18 9,9

14
Yuri by Asuya

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: Karl sikeres orvos volt Angliában, míg egy napon, egy rossz dötés miatt költözni kényszerült. Visszatért szülőhazájába, ahol boldog gyermekéveit töltötte. Nem gondolta, hogy ott talál majd rá a nagy szerelem... FIGYELEM! Ez már egyszer felkerült, de sikeresen összetörtem a telefonomat és míg próbáltam a telefont felkaparni a földről, ezt sikeresen töröltem.

Utoljára frissítve: 2020.07.01 10,0

15

Hozzászólások

Üzenet küldéshez be kell jelentkezned
Asuya 2020.09.16 • 12:52

Csomora: köszönöm, hogy elolvastad! Örülök, hogy tetszett. Jó érzés ilyet olvasni reggel, kávé mellé, csak mielőtt válaszolhattam volna aprajafalva felébredt. A folytatást írom, kb félúton járok, csak közben van egy nagyon hosszú írásom, amin dolgozok, abba még félútig sem jutottam el :) (de húszon felül van a fejezetszám már most). Olvasgass nyugodtan. Nem állítom, hogy az összes írásom ennyire pergős, mert van köztük nagyon régi is, még szárnypróbálgatásaim idejéről.

csomora 2020.09.16 • 00:23

Szia! Most ollv astam végig a Nyári kaland történetedet (megjegyzem 2,5 óra alatt :D) és ....pfuuu nem is tudom hol kezdjem, vagy mit írjak. Kifejthetném mennyire élvezetes volt a történet vezetés, a karakterek felépítése, kit szerettem/nem szerettem (remélem a "kedves"család nagyot koppan), reményemet, hogy Ed utána megy és minden helyre jön... de talán pont azért ilyen érdekfeszítő és kiváló a cslekmény, mert édesen keserű. De mégis a lényeg: kérlek folytasd, imádtam olvasni, igényes vagyok az olvasnivaómra és a tiéd minden téren átment (mit átment, magasan felette szárnyalt) az elvárásaimnak. 
Nah, de ahogy nézem csak sikerült bő lére eresztenem a dolgot, szóvaé abba is hagyom és elteszem magam holnapra, és addig is álmaimban Eddel és Harryvel leszek... :) reggel meg meglesem a többi alkotásodat is ;)
Pápá <3 

Asuya 2019.11.10 • 15:43

Violet: nem mondok pontos számot, mert hol az izgalom? Maradjunk annyiba, hogy az alaptörténetből van még jó pár rész ;)

Violet_Senpai 2019.11.10 • 02:08

Asuya hány fejezet lesz a Kerge kor -ból???

Asuya 2019.10.14 • 07:40

Sorachan: örülök neki, hogy olvasod őket. A kerge kornak a végét töltöm felfelé. Jun története is kész, csak át kell olvasni, mert nem egy mai darab:) szerencsére az összes idénre tervezett projekt be van fejezve :) bár a mennyiség lehet kitart jövő nyárig :) kissé előre dolgoztam :)

sorachan 2019.10.13 • 15:25

Kedves Asuya! 

Köszönöm szépen az eddigi megírt történeteidet. Várom nagyon a Kerge kor végét, mi is lesz a fiúkkal. Viszont kíváncsi vagyok Jun történetére is. 

naviko86 2019.06.12 • 16:07

De jó nagyon várom  már. 

Asuya 2019.06.03 • 21:05

Köszi, örülök neki. Igazából befejezett történet, mar csak szépítgetem :)

naviko86 2019.05.19 • 17:22
Mikor lesz folytatás? Nagyon tetszik.
Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!