Zeroyuki írásai

Utoljára publikált:
2016.11.27
Zeroyuki
A Halál
Státusz: Aktív
Leírás: Nana kiskorában mindig ugyanattól a rémálomtól szenvedett, de egyszer csak elmúltak. 18 éves korához közeledve azonban ezek az emlékek újra előjönnek egy új tanárnak köszönhetően. Az emlékfoszlányok szép lassan összeállnak, és értelmet nyer minden. De vajon ennek jó vége lesz?
Fejezetek: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7]

Angyal és Démon
Státusz: Befejezett
Leírás: A démon meghallja az iskola angyalának a hangját a sulirádióban. Rögtön elhatározza, hogy ő lesz az énekes a bandájában. Már csak a suli kígyóját kell rábeszélni, hogy beszálljon.
Fejezetek: [1]

Minden hónapra egy levél
Státusz: Befejezett
Leírás: Alex egy balesetben elveszítette párját, Adamet. Pár hónapra rá, amikor már kezd visszaállni az élete a normális kerékvágásba, kap egy levelet egy idegentől, ami ismét felkavarja érzéseit. Ráadásul, ha nem lenne elég az az egy levél, kiderül, hogy mindenhónapban kap egyet.
Fejezetek: [1]

Légy önmagad!
Státusz: Befejezett
Leírás: A Chituri támadása közben Loki átpártolt a Bosszúállókhoz. A győzelem után az Avangers-toronyban mindenki éli a csata utáni életét, miközben Tony szenved a pánikrohamai miatt, amiket Loki jelenléte és inzultálása sem könnyít meg. Mindkettőjük védekező mechanizmusa a támadás, ami olykor-olykor balesetbe torkollik.
Fejezetek: [1]

Elfojtott érzések
Státusz: Befejezett
Leírás: Mit tennél, ha szerelmes lennél a legjobb barátodba és nem mernéd elmondani? Ráadásul félsz, hogy nemcsak a szerelemért ítél el, de még azért is, mert meleg vagy.
Fejezetek: [1]


 10.0 - 9 votes 

Hozzászólás

2013.június.18 - 19:48:24
Hozzászólás: 1
Még csak az "Angyal és Démon" címû sztorit olvastam, de az nagyon jó lett. ^^ Élvezet volt olvasni. ^^

Pikamarie
Válasz erre

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz