Zakuro-chan írásai

Utoljára publikált:
2017.01.28
Zakuro-chan
Könnycsepp
Státusz: Befejezett
Leírás: -
Fejezetek: [1]

Azt hiszem, egy pszichiátriai esetbe lettem szerelmes
Státusz: Aktív
Leírás: Főhősünk, a kiégett és már a reménytelenség utolsó foszlányaiba kapaszkodó Roy, a hó esetén Karácsony este megtalálja a végzetét... vagy végzeteit! Azonban erre csak saját bőrén tapasztalva jön rá...
Fejezetek: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7]

Smaragd? Zafír? Borostyán!
Státusz: Aktív
Leírás: A világ már közel sem olyan, mint régen volt. A föld kihalt, az élet elpusztult, és a fiú magzatok pusztulásához vezetett még az anyaméhben. Az utolsó megmaradt pár férfi mégis rájön a kulcsra, mellyel megakadályozható a szomszédból kopogtató kihalás veszélye. Az árja faj, csak Vörösöknek hívják magukat, és ők a bolygó utolsó reménye. Legalábbis az emberek ezt hiszik. Főszereplőnk is az árja faj részét képezi, és beválogatják a közé a maréknyi ember közé, akik részt vehetnek a világ megmentésében. Azonban a bonyodalmak onnantól kezdődnek, mikor megismeri az azonos nézeteket képviselő Sebastiant. Vajon a világ, amiben rákényszerítik őket, hogy éljenek, tényleg csak látszat? Vagy a halálba futnak önfejűségük végett.
Fejezetek: [1] [2] [3] [4] [5]

Nem gondolná…
Státusz: Aktív
Leírás: Az ember sose gondolná, hogy vannak dolgok, amik vele is megtörténhetnek, addig a pillanatig, míg át nem éli azokat, mert ha valaki mással meg is esett az a bizonyos eset, közel sem biztos, hogy vele is megtörténhet. Gondolom, már te is voltál így dolgokkal, nem igaz? Ez egy történet, mely bebizonyítja, hogy annak ellenére, hogy sose gondolnád, egy olyan világban élünk, ahol igenis BÁRMI megtörténhet.
Fejezetek: [1]

A sors fintora
Státusz: Befejezett
Leírás: -
Fejezetek: [1]

Estéli mese két szerelmesről, kik egymáséi lettek…
Státusz: Befejezett
Leírás: -
Fejezetek: [1]


 10.0 - 10 votes 

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz