Torawarebito

Eredeti cím:

Egyéb címek: Captured Person

Típus: Oneshot

Történetíró:Minase Masara

Rajzolta:Minase Masara

Hossza: 1 fejezet

Műfaj: yaoi

Gyűjtőkötet: -

Kiadás éve: 2006

Státusz: Befejezett

15

Mű értékelése: 9,3 13 szavazat

Letöltések Ismertető Hozzászólások (0)

Torawarebito

Fordította: Kira • Szerkesztette: Tigrisszem

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.11 • Megnyitások száma: 288

Egy szerelem testőr és védence között…


Minase Masara Iwate prefektúrában született december 16.-án. Fiatal kora óta rajzol. Imádja a yaoi történeteket, ezért kezdett ebben a műfajban alkotni. Ma már a legjelentősebb mangakák között tartják számon. A mangaka jelenleg Chiba prefektúrában él. Szívesen rajzol doujinshiket, számos one-shotja és hosszabb lélegzetű műve jelent már meg. Rajzstílusa senkiével össze nem téveszthető. Alakjai karcsúak, vékonyak, vonzóak. A háttér kidolgozásával nem sokat foglalkozik, szereplői és maga a tartalom így még nagyobb hangsúlyt kapnak. Történetei könnyedek, szórakoztatóak, igazi érzelmeket ábrázolnak. 
Művei közül néhány: Shortcut Love, Missing Code, Unbalance Heat, Gokujou no Koibito, Hidoi Otoko, The Lonely Egoist, Secretary, Father Complex, Daikirai na Aitsu!, Sawareru Taion.
Torawarebito c. oneshotja 2006-ban jelent meg.

Ryou élete mindig is veszélyes volt az Asuma Csoport örököseként. Napjait csak Wada jelenléte dobja fel. A férfi a testőre, legjobb barátja, és szeretője is. Ryou kamaszkora óta rabja a férfinak, és még most is önzőn csak magának akarja, és féltékeny minden nőre, aki csak a közelébe megy. Amikor Wada egy lövöldözésben őt védve megsérül, rádöbben, hogy milyen sokat is jelent neki valójában a férfi…

Elbűvölő történet, Wada igazán vonzó, Ryou pedig édes duzzogó kölyökként:) Egyszerű, szenvedélyes történet, amit csak szeretni lehet.
Nekem, soha nem fogjátok elhinni, a címe miatt tetszett meg. A szóra felkaptam a fejem, bár a jelentését nem tudom:( Aki esetleg tudja, kommentben közölhetné, mert nem találtam sehol. 

 

Írta: Ai  2010.11.11

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!