Samugari na Koigokoro

Eredeti cím:

Egyéb címek: A Love That Feels the Cold

Típus: Oneshot

Történetíró: Yuki Haruko

Rajzolta: Yuki Haruko

Hossza: 1 fejezet

Műfaj: shounen ai

Gyűjtőkötet: Netsu wo Samase!

Kiadás éve: 2007

Státusz: Befejezett

6

Mű értékelése: 9,3 13 szavazat

Letöltések Ismertető Hozzászólások (0)

Samugari na Koigokoro

Fordította: Gabesz • Szerkesztette: Tigrisszem

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.11 • Megnyitások száma: 196

A mű szerzője Yuki Haruko, akiről gyakorlatilag semmilyen információ nem található az Interneten. A művei közül is csak néhány jelent meg a világhálón, köztük ’A Love that Feels the Cold’, amit 2005 decemberében publikáltak a Hanaoto magazinban.

A Love that Feels the Cold egy oneshot, ami két középiskolás fiúról, a kissé mogorva természetű Toki-ról és a romantikus lelkületű Futaba-ról szól. Toki és Futaba barátok és bár Futaba a fiúkhoz vonzódik Toki-t ez nem zavarja.
Karácsony közeledtével Sapporóban, ahol a két barát is él, mindig nagyon látványos díszkivilágítást kap a város főtere. Toki és Futaba iskolájából az egyik lány, Natsumi, elhívja Toki-t, hogy együtt nézzék meg, de a fiúnak semmi kedve, ráadásul gyűlöli a hideget. Futaba-t is érdeklik a karácsonyi fények, de látva, hogy milyen véleménnyel van Toki a dologról, inkább nem hozakodik elő vele. Másnap a saját fülével hallja, hogy Toki és Natsumi randit beszélnek meg, és mégis megnézik a fényeket. Toki erre megkérdezi Futaba-t, hogy őt is érdekli-e a látványosság. Futaba ekkor döbben rá, hogy milyen magányos, mivel neki nem lesz kivel elmennie a főtérre. Toki úgy dönt, hogy nem hagyja magára a barátját és lemondja a randit, de Natsumi megsértődik, és elég goromba dolgokat vág a fejéhez. Futaba pedig elkeseredésében elrohan… Hogy mi lesz végül Futaba-val és, mit tesz Toki ezek után, kiderül, ha elolvasod a mangát.

Feltétlenül ajánlom azoknak, akik kedvelik a romantikus, kissé melankolikus hangvételű műveket. Mind a két főszereplő igazán szimpatikus, és a történet is szép.

 

Írta: Chio  2010.08.20

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!