Miracles Don't Happen

Eredeti cím:

Típus: Oneshot

Történetíró:Minase Masara

Rajzolta:Minase Masara

Hossza: 1 fejezet

Műfaj: yaoi

Gyűjtőkötet: Mijuku na Kareshi

Kiadás éve: 2006

Státusz: Befejezett

19

Mű értékelése: 8,8 17 szavazat

Letöltések Ismertető Hozzászólások (0)

Miracles Don't Happen

Fordította: Kira • Szerkesztette: Tigrisszem

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.11 • Megnyitások száma: 341

Oosuga Andou szeretője. De miért ad neki a férfi pénzt?


Minase Masara Iwate prefektúrában született december 16.-án. Fiatal kora óta rajzol. Imádja a yaoi történeteket, ezért kezdett ebben a műfajban alkotni. Ma már a legjelentősebb mangakák között tartják számon. A mangaka jelenleg Chiba prefektúrában él. Szívesen rajzol doujinshiket, számos one-shotja és hosszabb lélegzetű műve jelent már meg. Rajzstílusa senkiével össze nem téveszthető. Alakjai karcsúak, vékonyak, vonzóak. A háttér kidolgozásával nem sokat foglalkozik, szereplői és maga a tartalom így még nagyobb hangsúlyt kapnak. Történetei könnyedek, szórakoztatóak, igazi érzelmeket ábrázolnak. 
Művei közül néhány: Manatsu no Zanshou, Love & Action, Aimai na Kankei, Mijuku na Kareshi, The Lonely Egoist, Itsumo Yasashii, Hidoi Otoko, Missing Code, Shortcut Love, Uso to Kiss, Yasashiku Toraete és az Itsuwari no Daishou. Utóbbi a Mijuku na Kareshi c. kötet harmadik oneshotja. A kötet 2008-ban jelent meg, nyolc történetet tartalmaz. 

Oosuga az iskola mellett vállal részidős munkát Andou cégénél. Szüksége van pénzre, hogy abból fedezze a tanulmányait. Ám az iskola lassan befejeződik, és a diploma után Oosuga másik cégnél akar állást vállalni. Az utolsó napján Andou vacsorázni viszi, majd felhívja egy italra a lakására. Úgy látszik, tökéletesen tisztában van azzal, hogy Oosuga vonzódik hozzá. 
Szeretők lesznek, Oosuga beleszeret a férfiba. Andou viszont még mindig tartja a két lépés távolságot. Nem mondja ki, mit érez, mit gondol. A fiú azt viseli a legnehezebben, hogy a férfi minden szeretkezésük után pénzt nyom a kezébe. Rendkívül zavarja, hogy a férfi prostituáltként kezeli, bár nem mondja ki.
Andou még akkor sem beszél érzelmeiről, amikor Oosuga bejelenti, hogy két hétre Kobe-ba kerül gyakorlatra. 
Két hét múlva hazatér, egy hónap múlva már dolgozik, és a munka köti le minden idejét. Andou néha felhívja telefonon, de Oosuga képtelen beszélni vele. 
Aztán egy nap munkából hazajövet Andou-t találja a lakása előtt…

Andou nagyon a szívemhez nőtt. Az a típus, aki mindig komoly képet vág, nem mondja ki, mit érez, inkább magában őrlődik. Aztán amikor elviselhetetlen a nyomás, akkor irul-pirul és olyan elbűvölő, hogy az ember (lánya) nagyokat nyeldekel:)

 

Írta: Ai  2010.08.20

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!