Manatsu no Zanshou

Eredeti cím: 真夏の残照

Egyéb címek: Midsummer Afterglow

Típus: Oneshot

Történetíró:Minase Masara

Rajzolta:Minase Masara

Hossza: 1 fejezet

Műfaj: yaoi

Gyűjtőkötet: -

Kiadás éve: 2007

Státusz: Befejezett

12

Mű értékelése: 9,7 10 szavazat

Letöltések Ismertető Hozzászólások (0)

Manatsu no Zanshou

Fordította: Kira • Szerkesztette: Tigrisszem

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.11 • Megnyitások száma: 301

Minase Masara Iwate prefektúrában született december 16-án. Fiatal kora óta rajzol, s mára már az egyik legjelentősebb yaoi mangakaként van számon tartva Japánban. Alkotásaira jellemző, hogy háttér kevésbé kidolgozott, a hangsúly főleg az eseményeken és a szereplőkön van. A karakterei szépen megrajzoltak, remekül adja át a bennük zajló érzelmeket.
A mangaka jelenleg Chiba prefektúrában él.
Művei közül néhány: Missing Code, Uso to Kiss, Torawarebito, Shortcut Love, Sawareru Taion, Aishuu, Cinderella Plot, Daikirai na Aitsu!

Rikuto még gyerekkorában vesztette el édesapját, nevelését pedig apja egyik ismerőse, Hibiki-san vállalta magára. Felnőttként Rikuto már biztos benne, hogy szerelmes Hibiki-sanba, és azzal is tisztában van, hogy ez csakis egy egyoldalú szerelem lehet. Egy együtt töltött éjszaka után azonban minden megváltozni látszik, de mikor Rikuto rábukkan Hibiki-san holmija között egy köteg apjáról készült fényképre, gyanítani kezdi, hogy Hibiki-san végig az ő édesapjába volt szerelmes, vele pedig csak azért van, mert hasonlít az apjára… 
De vajon tényleg így van? Mik Hibiki-san igazi érzései a fiú iránt?

Én nagyon szeretem Minase Masara munkáit, szereplőit gyönyörűnek találom, történetei pedig izgalmasak és mindig megmosolyogtatnak. Mindenkinek ajánlom a műveit elolvasásra, ahogy ezt az oneshotot is, egy kis kellemes, szerelmes olvasmányként. 

 

Írta: nimfa  2014.07.01

 

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!