Futari Yuugi

Eredeti cím:

Típus: Oneshot

Történetíró: Itsuki Kaname

Rajzolta: Itsuki Kaname

Hossza: 1 fejezet

Műfaj: yaoi

Gyűjtőkötet: Wagamama Dakedo Itoshikute

Kiadás éve: 2003

Státusz: Befejezett

13

Mű értékelése: 9,8 13 szavazat

Letöltések Ismertető Hozzászólások (0)

Futari Yuugi

Fordította: Kira • Szerkesztette: Tigrisszem

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.11 • Megnyitások száma: 257

A Futari Yuugi szerzője Itsuki Kaname, de a Serizawa Kaname nevet is használja. A hölgy születésnapja június 20-án van. Vércsoportja: 0, csillagjegye: ikrek. Számos mangája jelent már meg, a Futari Yuugi 2003-ban egy több oneshotból álló kötet részeként. A szerzőnő remekül tudja rajzain keresztül bemutatni a szereplők érzelmeit, több művében fontos szerepet kap a dráma. Saját mangák mellett doujinshi-kat is szokott készíteni.

Mayumi és Masaya egypetéjű ikrek, olyanok, mint két tojás, ám az egyéniségük eltérő. Mayumi visszafogottabb, szerényebb, míg Masaya sokkal merészebb és magabiztosabb természetű. Masaya rossz szokása, hogy állandóan elcsábítja Mayumi fiújait ahelyett, hogy keresne magának egy saját barátot. Mayumi már nem is idegesíti magát testvére viselkedésén, ám igencsak meglepődik, amikor Masaya bejelenti, hogy talált valakit, akivel járni akar. Mayumi egyre többet gondol Masaya-ra és egy gyerekkori emlékre, amikor is Masaya megcsókolta. Azt persze nem sejti, hogy Masaya-nak szándékosan az a célja, hogy összezavarja a vele kapcsolatos érzéseit…

A grafika szép, de a cselekmény vérfertőzést tartalmaz. Ha valakit ez zavar, akkor nem biztos, hogy tetszeni fog neki ez a yaoi, viszont egy igényes műről van szó, tehát egy próbát mindenképpen megér.

 

Írta: Chio  2010.08.22

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!