Dark Road

Eredeti cím: ダーク・ロード

Típus: Oneshot

Történetíró: Shimotsuki Kairi

Rajzolta: Shimotsuki Kairi

Hossza: 1 fejezet

Műfaj: yaoi

Gyűjtőkötet: -

Kiadás éve: 2008

Státusz: Befejezett

11

Mű értékelése: 9,6 7 szavazat

Letöltések Ismertető Hozzászólások (0)

Dark Road

Fordította: ScaryLook • Szerkesztette: Akuma

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.11 • Megnyitások száma: 146

Két férfi, aki együtt járja útját az élet árnyékos oldalán…


Shimotsuki Kairi november 14-én született. Horoszkópja Skorpió. Használja még a Shimoduki Kairi és a Shimotsuki Kaili nevet is. Legelső mangái 2003-ban jelentek meg. 
Rajzai mozgékonyságot, lendületet sugallnak. Borítói színesek, a sötét és világos színek egyedi kombinációját alkalmazza. Árnyékolási technikája már-már művészi stílusba emeli műveit. Szereplői gyakran lelkileg sérült emberek, akiket különleges viszony köt a hozzájuk közel állókhoz. Érdekesség még: szereplői extravagáns külseje, az egyedi stílusú ruhák és ékszerek.
Yaoi mangái: Danzai, Madness, Inferior Doll, Heaven’s Love, Izanai. Az egyfejezetes Dark Road 2008-ban jelent meg.

Egy majdnem üres szobában két férfi kínoz egy harmadikat, lelkiismeret nélkül, játéknak tekintve a férfi szenvedéseit, megkönnyített halálát. De ez csupán a látszat. Egy olyan szervezetnek dolgoznak, ahonnét nincs menekülés, ahonnan csak a halál az egyetlen szabadulás. Már rég semmibe veszik az emberi életet, hiszen náluk jobban senki nem tudja, mily mulandó dolog az. Ám vannak érzelmek, amik még az ő hideg szívüket is felmelegíti: az egymás iránt érzett sodró szenvedély, az egyesülés élvezete…

Régóta az egyik kedvenc oneshotom. A megszokott gyönyörű rajzolása mellett a szereplői is olyan elbűvölőek a maguk módján, hogy szeretem újra és újra elolvasgatni. A legjobban az tetszik benne, amit sugároz felénk: a legsötétebb úton is mentsvár lehet számunkra egy másik ember melegsége…

 

Írta: Ai  2014.07.01

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!