Cold Rain of Happiness

Eredeti cím:

Típus: Oneshot

Történetíró: Hibakichi

Rajzolta: Hibakichi

Hossza: 1 fejezet

Műfaj: yaoi

Gyűjtőkötet: Beef Jam

Kiadás éve: 2006

Státusz: Befejezett

4

Mű értékelése: 5,0 7 szavazat

Letöltések Ismertető Hozzászólások (0)

Cold Rain of Happiness

Fordította: Yumiko • Szerkesztette: Yumiko

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.11 • Megnyitások száma: 133

A múltban történtek mennyire befolyásolhatják a jövődet?


A senseiről azon kívül, hogy nő, semmit sem lehet megtudni. 1999-ben jelentkezett először Beasty Boys c. művével. 2000-ben kiadta Kairaku Izonsha, angolul Pleasure Addict c. kötetét. Ezt követte hosszas szünet után, 2006-ban a Beef Jam, amely több különálló történetet tartalmazott. Ezek közé tartozott a The Cold Rain of Happiness is. Következő műve az egy kötetes Beast Heaven volt 2008-ban a horror és fantasy műfajaiban. Tavaly, 2010-ben készült el újabb műve Kairaku Hakurankai, angolul An Exhibition of the Pleasure címmel. 

Hiro gyerekkora óta rémálmok közepette él. Hiába költözött el otthonról, az álmok nem szűntek meg. Hogyan is szabadulhatna attól a sok borzalomtól, amit apja művelt vele, saját anyja tudtával?! Épp az éjszaka közepén felriad egyik legszörnyűbb emlékére, amikor megcsörren a telefon. Öccse, Eishi értesíti őt apjuk haláláról. 
Hiro hazaindul, eltöltik a régi emlékek, és csak abban reménykedhet, hogy a fivére nem tudta, miket tett vele az apjuk. De mi van akkor, ha a fiú pontosan tisztában van a régmúltban történtekkel? Hiro vajon képes lesz túllépni az emlékein?

Nem egy könnyű történet szóval, akit taszít a vérfertőzés, a shota és egyéb, az hallgasson Yumiko figyelmeztetésére a fordítás legelején. Aki viszont mégis nekidurálja magát, az, szerény véleményem szerint, nem fog csalódni. Nagyon igényes munka, a háttérben megbújó érzésekkel, amik bennünk is kérdéseket vetnek fel. Elgondolkodtat, hogy vajon meddig képes elmenni az ember saját örömszerzése érdekében, és vajon túl tudja-e tenni bárki is ilyen élményeken magát, vagy mindörökre az akkoriak hatása alatt marad?

 

Írta: Ai  2011.07.09

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!