Close Your Eyes

Eredeti cím: クローズユアアイズ

Típus: Oneshot

Történetíró: Inariya Fusanosuke

Rajzolta: Inariya Fusanosuke

Hossza: 1 fejezet

Műfaj: akció, dráma, fantasy, yaoi

Gyűjtőkötet: -

Kiadás éve: 2009

Státusz: Befejezett

11

Mű értékelése: 8,1 9 szavazat

Letöltések Ismertető Hozzászólások (0)

Close Your Eyes

Fordította: Akuma • Szerkesztette: Akuma

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.11 • Megnyitások száma: 166

Inariya Fusanosuke az egyik legismertebb yaoi mangákat készítő mangaka. Számtalan műve jelent már meg és nem egy vált közülük a rajongók kedvencévé. Doujinshiket is készít. Rajzstílusa, karakter design-ja igényes, történeteiben pedig, remekül tudja ötvözni a drámát, romantikával és a testiséggel. Karakterei között sok a katonatiszt és több műve is a II. világháború környékén játszódik. A hölgynek egyébként március 12-én van a születésnapja, horoszkópja, pedig halak. Írói álneve Kujou Tomoyodo.

Dúl a II. világháború Európában, ahol a keleti fronton a német csapatok egy része csapdába esik. Hiába kérnek segítséget, nem kapnak, és a visszavonulást sem engedélyezik nekik, így a tűzvonalban ragadt katonákra a biztos pusztulás vár. Ám, váratlanul egy hatalmas sárkány suhan keresztül az égen, hátán egy tiszttel, akinek parancsára a lény egy pillanat alatt elsöpri az ellenséget, ezzel megmentve a katonákat. De, mégis, mit keres egy sárkány a háború közepén és, miért engedelmeskedik egy ember utasításainak?

A Close Your Eyes 2009-ben jelent meg, és egy igazán érdekes oneshot lett. Inariya Fusanosuke ezzel a mangájával sem okoz csalódást, ráadásul most még egy kis fantasy adalékkal is a kedvünkben járt. :)

 

Írta: Chio  2010.09.17

 

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!