Chic

Eredeti cím: シック

Típus: Oneshot

Történetíró: Fuwa Shinri

Rajzolta: Fuwa Shinri

Hossza: 1 fejezet

Műfaj: shounen ai

Gyűjtőkötet: -

Kiadás éve: 1999

Státusz: Befejezett

2

Mű értékelése: 7,8 4 szavazat

Letöltések Ismertető Hozzászólások (0)

Chic

Fordította: Aiko • Szerkesztette: Aiko

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.11 • Megnyitások száma: 59

A mangaka, Fuwa Shinri, március 31-én született Japánban, Okayamában. Csillagjegye Kos, vércsoportja 0-ás. Az ismert írónő rengeteg munkával büszkélkedhet. Már 1994-től alkot és rengeteg munkája jelent meg, minden egyes műve yaoi témában! Ezeket persze ötvözte többek között Sci-fivel, drámával, iskolai élettel és szerelemmel... a Chic korai, 1999-es műve Shounen Ai műfajban.

A történet egy testvérpárról szól, akik együtt élnek, kissé boldogtalanul (Itsuki és Akira). Akira érzelmei többek, mint pusztán testvéri szeretet... Egyik nap megjelenik az apjuk, hogy Akirát hazacsábítsa, éljen újra a szülői házban, és tanuljon náluk, Akira viszont ezt visszautasítja. Meglepi apja ily' könnyű beleegyezése, de Itsukival maradhat...Itsukinak ezután furcsa rémálma lesz, melyet homály fed... A történet végén kiderül, mi lesz a két testvér várható sorsa, és hogy Itsuki mit érez a bátyja iránt.

Nagyon megható volt, mikor az elején beleolvastam, aranyosnak találtam a történetet, a védelmező és gondoskodó Akirát és a kis szerény félénk-pirulós Itsukit. De lassan fény derült Itsuki furcsa álmára, ami nem derül ki, hogy valóságos történés a múltból, vagy egy szimpla rémálom... Szerintem ezen mindenki elgondolkozik, és mindenkinek megvan a saját víziója. Nagyon megfogott, bár kissé lehangoló, de biztos vagyok benne, hogy aki elolvassa az nem bánja meg erre a kis oneshotra áldozott pár percet...:)

 

Írta: Liuu  2010.08.22

 

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!