Boku wa Sakana

Eredeti cím: 僕は鱗。

Egyéb címek: I am a Fish

Típus: Oneshot

Történetíró: Yumeka Sumomo

Rajzolta: Yumeka Sumomo

Hossza: 1 fejezet

Műfaj: romantikus, shounen ai, slice of life

Gyűjtőkötet: -

Kiadás éve: 2005

Státusz: Befejezett

3

Mű értékelése: 7,6 9 szavazat

Letöltések Ismertető Hozzászólások (0)

Boku wa Sakana

Fordította: Erendil • Szerkesztette: Akuma

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.11 • Megnyitások száma: 165

A mangaka, Yumeka Sumomo, 1977. május 10-én született, születési helye ismeretlen. Nem kevés mű alkotója, nagy részük mind Shounen Ai vagy Yaoi témában, de vannak eltérő, drámai művei is. A Shunen Ai alkotásokat gyakran fűszerezi drámával és romantikával, de akad Sci-fi, pszichológiai vagy iskolai életbeni műve is szép számmal. A Boku wa Sanaka 2005-ben látott napvilágot dráma és Shounen-Ai műfajban.

A történet két srácról szól, akik egy iskolába járnak. Ám míg Takao azért, mert ide vették fel, Furuya csak amiatt került abba az iskolába, mert egy betegség miatt nem tudott felkészülni a vizsgákra, pedig benne sokkal több ész van tanulmányilag... Furuya elmeséli, hogy kiskorában véletlenül megölte az aranyhalát, és azt állítja a fiúnak, hogy sose felejti el a halat... Ekkor Takao magában "fogadkozik". A srác szerelmes Furuyába, akinek azonban barátnője van. A történet igen szomorú, kissé homályos is lehet, de ha belegondolunk, minden szál a helyére kerül. A végén derülnek ki Takao igazi legrejtettebb érzelmei. De vajon Furuya...?

Nos, ez a kis apróság egészen megfogott, a rajzolása miatt is. Az egész már valahogy az elejétől kicsit nyomottabb hangulatú volt, persze nem rossz értelemben, csupán érezni lehetett,hogy talán nem olyan boldog ez a történet... Takao egy kedves személyiség, és van egy jelenet a szüleiről amin nagyot nevettem :D Furuya inkább zárt személyiség az olvasó felé, a sulis eseten kívül nem derül ki semmi róla, és a végén is csak találgatni lehet...;O Mindenkinek ajánlom, igazi fantáziamozgató mű!

 

Írta: Liuu  2010.08.22

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!