Blue Nathanael

Eredeti cím:

Típus: Oneshot

Történetíró: Inariya Fusanosuke

Rajzolta: Inariya Fusanosuke

Hossza: 1 fejezet

Műfaj: dráma, sci-fi, shounen ai

Gyűjtőkötet: -

Kiadás éve: 2007

Státusz: Befejezett

5

Mű értékelése: 8,3 3 szavazat

Letöltések Ismertető Hozzászólások (0)

Blue Nathanael

Fordította: Akuma • Szerkesztette: Akuma

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.11 • Megnyitások száma: 89

Inariya Fusanosuke az egyik legismertebb yaoi mangákat készítő mangaka. Számtalan műve jelent már meg és nem egy vált közülük a rajongók kedvencévé. Rajzstílusa, karakter design-ja igényes, történeteiben pedig, remekül tudja ötvözni a drámát, romantikával és a testiséggel. Karakterei között sok a katonatiszt és több műve is a II. világháború környékén játszódik.
A hölgynek egyébként március 12-én van a születésnapja, horoszkópja, pedig halak. Írói álneve Kujou Tomoyodo.

Egy elképzelt jövőben az emberek háborút vívnak hatalmas, bogárszerű lényekkel. Lieutenant Eugene ezredes a sok borzalom és halál láttán úgy dönt, hogy nem harcol tovább, hanem dezertál és Estoriába menekül. Ám, még mielőtt oda érne, a sérülése miatt rosszul lesz és elveszti az eszméletét. Mikor magához tér meglepve tapasztalja, hogy a sebeit bekötötték és a megmentője nem más, mint az ellenség egy katonája, egy 15 év körüli Ent nevű fiú. Eugene nem érti, hogy Ent miért segít rajta, amikor normális esetben a bogarak könyörtelenül végeznek az emberekkel, ha lehetőségük adódik rá. Ent azzal magyarázza a dolgot, hogy nem kapott parancsot a kivégzésére és inkább segített, minthogy hagyta volna az ezredest megfagyni a hóban. Ahogy telik az idő Eugene és Ent egyre több dolgot tudnak meg egymásról és lassanként elfogadják a másikat. Egy nap az ezredes sétálni megy, csakhogy felbukkan néhány ember és véres tűzharc alakul ki köztük és Ent között. Eugenenek, pedig el kell döntenie, hogy kinek a pártjára áll…

Megrázó történetet ez, ami hangulatában sokakat a Blue Gender című animére emlékeztethet. Ettől függetlenül a mangaka rajongóinak valószínűleg nem fog csalódást okozni a Blue Nathanael, még akkor sem, ha a kevésbé véres művekhez vannak szokva.

 

Írta: Chio  2011.03.14

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!