Ano Hi, Seifuku de

Eredeti cím: あの日、制服で

Egyéb címek: That Day, in the Uniform

Típus: Oneshot

Történetíró: Nakamura Asumiko

Rajzolta: Nakamura Asumiko

Hossza: 1 fejezet

Műfaj: dráma, yaoi

Gyűjtőkötet: Ano Hi, Seifuku de

Kiadás éve: 2015

Státusz: Befejezett

16

Mű értékelése: 9,2 13 szavazat

Letöltések Ismertető Hozzászólások (0)

Ano Hi, Seifuku de

Fordította: Sorefury • Szerkesztette: Sorefury

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.11 • Megnyitások száma: 236

Egy egyenruhás fiú emléke, aki mintha szerelmet vallott volna…


Nakamura Asumiko 1979. január 5-én született. 2002 óta alkot, majd’ minden műfajból jelentek már meg történetei. Szereplői – legyenek azok fiatalok vagy idősek, nők vagy férfiak – érzékeny lelkivilágát olyan mesterien tudja ábrázolni, hogy számos díjat nyert már műveiért. 
Néhány yaoi műve a teljesség igénye nélkül: A Senpai; J no Subete; Tenkousei; Anata no Tame nara doko Made mo; 5000; valamint az oldalon fordított Doukyuusei, Lure of Aroma és folytatása The Inheritance of Aroma, és Eiyuu no Shounen. Néhány egyéb munkája: Magarikado no Bokura; Toriniku Kurabu; Neo Kiseijuu f; Minna Kirakira; 2 Shuukan no Adventure.

A középiskola befejezése után öt évvel osztálytalálkozót tartanak, ahol újra összefut a két akkori jóbarát. A két férfi azóta nem látta egymást, egyikük megnősült, a másik éli az életét. Egyikük mintha szerelmet vallott volna a másiknak, de az idő homályba borította az emlékeket. Most viszont ahogy telik az este, és nekik dönteni kell, a többiekkel tartanak, vagy máshogy töltik az estét, lassan felidéződik minden…

Szeretem a sensei munkáit, bár ez a oneshotja nem olyan könnyed, hogy naponta olvassam, mégis… van benne egyfajta szomorkás báj, amitől egy nagyon édes történetté válik. 

 

Írta: Ai  2015.07.05

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!