Aka no Washupiel

Eredeti cím: 赤の原遊戯

Típus: Oneshot

Történetíró: Chayamachi Suguro

Rajzolta: Chayamachi Suguro

Hossza: 1 fejezet

Műfaj: dráma, történelmi, shounen ai

Gyűjtőkötet: -

Kiadás éve: 2000

Státusz: Befejezett

6

Mű értékelése: 9,0 3 szavazat

Letöltések Ismertető Hozzászólások (0)

Aka no Washupiel

Fordította: Akuma • Lektorálta: Erendil • Szerkesztette: Akuma

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.11 • Megnyitások száma: 79

Egy fiú a náci birodalom kialakulásának hajnalán…


Chayamachi Suguro május 28.-án született. Horoszkópja: Ikrek. Vércsoportja: AB. Egy ideig a Biblos kiadónak dolgozott, számos könyvnél működött közre. Hobbija az elektronika. 1997-től alkot, több műfajban. 
Munkái: 3 wa, Kirai, Aza, Kuro, Sakuhinshuu Shiro, Tsukumo Kitsune, Kaorukun, Jirou, Beat Pops, és CCW. 2005-ben belekezdett a Devil May Cry 3 manga-feldolgozásába, de végül nem fejezte be. Részt vett a Togainu no Chi BL játék manga-adaptációjának elkészítésében Yamamoto Kana és a Nitro + ChiRAL társaságában 2006-ban. Utóbbival közösen dolgozik 2008 óta a Lamento c. mangán. 

Az Aka no Washupiel 2000-ben jelent meg. Fejezetei a náci Németországban játszódnak, amikor mindent áthatott a gyűlölet, az árulás, és a gyanakvás. A Gestapo emberei minden megalapozott gyanú nélkül elvihettek bárkit, s az illető talán soha többé nem került haza… Joachim Schultz fiatal még, megfelelni szeretne, így számos ember kerül a Gestapo kezére, köztük saját szülei és tanára is. Utóbbi letartóztatásakor ismeri meg Otto Rutzkoffman ezredest, és annak legjobb barátját, egyben felettesét. Felkelti figyelmüket elkötelezettségével, ártatlanságával…

Ez az az időszak, ahol nem szívesen éltem volna. Viszont a mangaka hitelesen ábrázolja a nácik és az emberek viszonyát, hogy mekkora hatásuk voltak a népre, a társadalomra és mit jelentett a hit az árja faj felsőbbrendűségében… 

 

Írta: Ai  2011.05.14

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!