Legújabb írások Legutóbbi hozzászólások

Cherry Blossoms After Winter

[2020.10.14] Hozzászólások (5)

project-image

Cherry Blossoms After Winter ch.38

Megérkezett a rég várt folytatás. :)

 

Bevallom, az időhiány mellett a másik fő ok az elhúzódásra a Wattpadon folyamatosan felbukkanó, önjelölt fordítást lopó emberkék, akik még most is ügyködnek. Rengeteget tanakodtam azon, hogy folytassam-e egyáltalán, de úgy döntöttem, hogy mostantól magasról teszek azokra az emberekre. És innen üzenem -direkt nem írom ki a neved-, hogy attól, mert valamit néhol átírsz és átszerkesztesz, de 90%-ban megegyezik a másik munkájával még ne nevezd magad fordítónak. Ez a "munka" nem attól lesz élvezetes, mert lenyúlod a másét, hanem attól, hogy saját magadat fejezed ki egy fordításban. 

És az agymenésnek vége, kellemes olvasgatást! ^^

Tovább a projekt oldalára

Hozzászólások

Üzenet küldéshez be kell jelentkezned
Leenah 2020.12.18 • 00:08

Szia, Shizuka-sama! 

Kedves tőled, hogy próbáltad jelenteni, és köszönjük, de kérlek, hogy a jövőben ezt hagyd ránk!

Az ilyen sérelmet csak a sérelmet szenvedett személy, vagyis a fordítható jelentheti. Mástól nem fogadnak el az oldalak bejelentést. Továbbá, először mindig megpróbáljuk az illetővel békés úton, egymás közt rendezni a dolgot, mielőtt keményebb eszközökhöz nyúlnánk, mint pl a fordítás feltöltésének jelentése.

Ezért kérlek, hogy máskor csak jelezd felénk, ha esetleg a Yaoi Ordenről származó fordításokat találsz máshová feltöltve, és majd mi megtesszük a szükséges lépéseket!

Nagyon köszőnjük!

Shizuka-sama 2020.12.17 • 23:34

Én tudom melyik emberkéről beszélsz. Próbáltam jelenteni.

katy 89 2020.10.18 • 12:43

Olyan jó hogy ezek ellenére folytatod a fordítást, Én is tudom milyen bosszantó mikor ellopjáj a munkád épp ezért nagyon hálás vagyok mert lehetőséget adsz e remek művek olvasására olyanoknak akik nem tudnak angolul.

Sok kitartást kívánok és köszönöm a kemény munkátok :)

rojcsi 2020.10.15 • 15:36

Örülök neki, hogy a többséget, aki nem lop, nem fosztottad meg a szórakozástól. Bár értem fáj a becstelenség. Nem lehet az illető(ke)t ki tiltani teljesen? Vagy, ne tudjanak letöltést kezdeményezni?

Köszönöm a munkádat, kitartást és jó egészséget kívánok Nektek! 

Asami 2020.10.14 • 19:19

Tigris... XD jaj ezek a fiúk... XD Imádom ezt a sztorit! Nagyon édesek! 

A lopkodókkal meg sajnos nem lehet mit kezdeni. :( Sajnálom,hogy van, aki ilyesmit művel, és elveszi azt a maradék kedveteket az egésztől. :( Kitartást, én mindig nagyon várom a fordításokat! :) 

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!