Legújabb írások Legutóbbi hozzászólások

FIGYELEMFELHÍVÁS - FONTOS!!!

[2020.06.27] Hozzászólások (3)

Kedves felhasználók!

 

Tudomásunkra jutott, hogy ismeretlen okból, valószínűsíthetően adathalászat céljából valaki létrehozta a Yaoi Orden oldalának másolatait az alábbi linkeken:

http://homeinteriordesign.adtddns.asia/

http://qwoutdoorpatio.adtddns.asia

http://w.yaoiorden.hu

 

Kérünk mindenkit, hogy a fentebbi linkeken elérhető oldalakon keresztül ne próbáljon sem regisztrálni sem bejelentkezni, mert azok közül egyik sem a Yaoi Orden hivatalos oldala, csupán egy adathalász klón oldal, használatuk károsíthatja a felhasználók eszközeit (számítógép, tablet, mobiltelefon) és veszélyeztetheti a személyi adataikat!

 

Amennyiben valaki a figyelmeztetés ellenére mégis a fentebbi linkek valamelyikén keresztül regisztrál vagy lép be a hamis Yaoi Orden oldalra, a személyi adataiban vagy az eszközeiben (számítógép, tablet, mobiltelefon) bekövetkezett károkért a Yaoi Orden hivatalos oldalának működtetői nem vállalnak semmilyen felelősséget!

 

Kérünk mindenkit, hogy figyelmeztesse az ismerőseit is a veszélyre! Ha a Yaoi Orden oldalára vagy az itt található projektek valamelyikére keres rá valaki, sajnos a keresők feldobják a klón oldalakat is, ezért a Yaoi Orden használatának legbiztonságosabb módja:

1) már regisztrált felhasználóként könyvjelzőzitek az oldalt és csak a hivatalos http://yaoiorden.hu linken keresztül léptek be;

2) még nem regisztrált felhasználóként csakis a hivatalos http://yaoiorden.hu linken található oldalon keresztül regisztráltok

 

Igyekszünk minél hamarabb utánajárni a dolognak. Addig is kérünk mindenkit, az oldal használatakor, belépéskor, regisztrációkor ügyeljen arra, hogy mindig csak a http://yaoiorden.hu hivatalos link alatt található oldalt használja!

 

Üdvözlettel,

a Yaoi Orden Csapata

Hozzászólások

Üzenet küldéshez be kell jelentkezned
PeLa 2020.06.30 • 22:25

De durva!!! Mik vannak :O :O :O

Leenah 2020.06.29 • 15:24

Szia, HannaRin!

Ez természetes, igyekszünk mindent megtenni a felhasználóink biztonsága érdekében.

Megpróbálunk minél hamarabb a végére járni a dolognak. Addig is az a legjobb, ha mindenki figyel arra, hogy csak a mi, yaoi ordenes linkünk alatt futó oldalt használja.

Én sem értem, miért csinál ilyesmit vki, de sajnos csinál. Az egyetlen mód ellenük a védekezés.

HannaRin 2020.06.29 • 13:39

Köszönjük a figyelmeztetést!  És remélem hamar kézre kerül a bűnös! Sose értettem mire jó az ilyen cselekedet.....

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!