Legújabb írások Legutóbbi hozzászólások

Figyelmeztetés!

[2020.04.21] Hozzászólások (7)

Kérünk minden újonnan regisztrálni szándékozót, hogy regisztráció előtt olvassátok el az Oldalszabályzatot, melyet az Orden >>> Szabályzat menüpont alatt vagy az alábbi linken találtok meg:

http://yaoiorden.hu/regulation

 

Figyelmeztetés!

 

A Yaoi Orden oldalán található anime, manga, manhwa, light novel és egyéb fordítások, írásművek, ismertetők, az animékhez, mangákhoz, manhwákhoz, kapcsolódó szerkesztési munkák, egyéb művészi alkotások, valamint az oldaldizájn a szerzők kizárólagos tulajdonát képezik, azok máshol, bármilyen formában történő közzététele, felhasználása a szerzők kifejezett hozzájárulása nélkül szigorúan tilos és a megfelelő jogi következményeket vonhatja maga után!

 

A Yaoi Orden soha nem adott és nem is fog engedélyt adni az oldalra feltöltött anime-, manga-, manhwa-, light novel és egyéb fordítások, írásművek máshol történő közzétételére!

 

Ha jelen oldal felhasználói bármely más weboldalon (természetesen a szerzők saját blogjai kivételt képeznek) találkoznak az itt találaható művekkel, akkor azok oda történő feltöltése a mi, illetve a szerzők kifejezett engedélye és hozzájárulása nélkül történt!

Ebben az esetben kérjük, hogy jelezzétek felénk, illetve a szerző felé, hogy hol és kinél láttátok az innen származó munkákat, hogy az eltávolíttatásuk érdekében megtehessük a szükséges lépéseket.

 

Nagyon köszönjük!

Hozzászólások

Üzenet küldéshez be kell jelentkezned
GentleRain 2021.01.22 • 06:45

Én meg elsősorban Wattpadon publikálok, meg Merengőn. De ide is töltök már fel. De tényleg hasznos figyelmeztetés, mert sajnos sok a tolvaj szarka. 

Leenah 2020.06.02 • 14:06

Köszönjük, Laura, a Wiltingról már tudunk.

Laura 2020.06.02 • 13:13

Én is a Wattpadon láttam a "The Wilthing  Light" című manwhát a feltöltő nevét priviben elküldjem?

Leenah 2020.04.26 • 11:41

Vnoémi, légysszi, küldj priviben linkeket, hogy leszedhessük őket. Sok projektünk van,  nem tudjuk mindet kisilabizálni keresésel, úgyhogy privátban dobott linkek rengeteget segítenének. 

Köszi, előre is.

Vnoémi 2020.04.26 • 10:15

Sziasztok! Wattpadon is elég sok ilyen feltöltés van, bár odaírják, hogy a Yaoiorden tulajdona. 

Leenah 2020.04.23 • 14:26

Kösöznjük, IrisFlo! Utánanézünk.

IrisFlo 2020.04.23 • 01:23

Sziasztok! Indavideo CCfansub ott láttam innen az egyik fordításotokat. 


Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!