Kedves Mindenki!

Szomorú, hogy a köztudatban mennyire nincs még mindig jelen a 'SZELLEMI TULAJDON' fogalma, pedig létező jogi fogalom, a másik ember szellemi munkájának eltulajdonítását, engedély nélküli felhasználását a törvény bünteti.
Sajnos az amatőrök világában nincs levédve semmi, így szankciók sincsenek, de TISZTELJÜK már annyira a fordítókat, írókat, hogy nem nyúljuk le a munkájukat, nem lopjuk el az ötleteiket, kérés nélkül nem tesszük ki a saját oldalunkra mások írását, fordítását, főleg nem a sajátunkként előadva. Ne villogjunk mások tehetségével, ez elég szánalmas dolog.
Aki nem ír, nem fordít, de kitenné valahova a kedvenceit, a minimum az legyen, hogy erre ENGEDÉLYT kér az írótól vagy fordítótól, és ha megkapja, jól láthatóan feltünteti a szerzőnevet is. Aki engedély nélkül teszi ki a saját oldalára az írásokat, fordításokat, vagy bármilyen módon felhasználja azokat, az szimplán TOLVAJ. A törvény szemében is, de főleg az alkotók szemében.
Abba kell belegondolni, hogy Te mit éreznél, ha valaki csak úgy kénye-kedve szerint felhasználná, ellopná a munkádat, amivel hosszú órákig, hetekig, netán hónapokig dolgoztál, legyen az bármilyen jellegű alkotás.
TISZTELJÜK, BECSÜLJÜK A MÁSIK EMBER MUNKÁJÁT!

A lópokróc bácsi – 5. fejezet (írta: Ai)
Aki elkapta a gyilkost – 16. fejezet (írta: Kayako-chan)
Bushido: A harcos útja – 3. fejezet (írta: Nakamura Kureno)
Elkényeztetnélek, ha hagynád… – 3. fejezet (írta: Kayako-chan)
Karácsonyi csodák (írta: Link's)
Kételyek között – 11. fejezet (írta: Mefisztó)
Pokoltól a Mennyországig – 10. fejezet (írta: Mizuki és Noriko)
Smells Like Teen Spirit – 3. fejezet (írta: Filia)
Steve útja – 5. fejezet (írta: Noriko és Kornél)
Utánad – 3. fejezet (írta: Noriko)