Vampire and Hunter

Eredeti cím: Xixuegui He Lieren

Egyéb címek: 吸血鬼和猎人

Típus: Manhwa

Történetíró: Lalaax

Rajzolta: Lalaax

Hossza: ?

Műfaj: vígjáték, shounen ai, vámpírok

Kiadás éve: 2015

Státusz: Aktív

54

Mű értékelése: 10,0 25 szavazat

Letöltések Ismertető Hozzászólások (3)

Vampire and Hunter ch.00

Fordította: Leenah • Szerkesztette: Leenah

A történet kezdete...

Hozzáadva: 2020.12.23 • Megnyitások száma: 411

Vampire and Hunter ch.01

Fordította: Leenah • Szerkesztette: Leenah

Nem számít, hány év múlik el, én mindig melletted leszek

Hozzáadva: 2020.12.23 • Megnyitások száma: 379

Vámpírok és Vadászok. Megátalkodott, ősi ellenségek. Ha útjuk keresztezi egymást, küzdelmük halálig tart. Ez a végzetük. És a végzetét senki sem kerülheti el.

De találhat kiskaput!

Vajon mit tenne egy vérbeli, vérszomjas, vérszívó vámpír, ha több száz éves álmából felébredve egy teljesen idegen házban találja magát, és a ház tulajdonosa nem más, mint egy vámpírvadász. Nem is akármelyik vámpírvadász, hanem az a bizonyos Libra Brian, akiről a legutolsó emléke, hogy meg akarja ölni.

Vámpírunk rémülten menekülne, ám a Vadásznak, úgy tűnik, esze ágában sincs megölni őt. Sőt, azt állítja, hogy ők ketten szeretők. Ám hősünk mindebből semmire sem emlékszik. És mik ezek a fura eszközök körülötte? Tévé? Mobiltelefon? Autó? Hát milyen világra ébredt? Hová tűnt a kastélya, az alattvalói, az engedelmes parasztok, akik még a gondolatát is félték a létezésének?

Vámpírunk mit tehetne mást, kénytelen kelletlen nekiáll, hogy felfedezze ezt az új világot, mely csupa-csupa meglepetést és fenyegetést rejt még egy oly hatalmas erejű vámpír számára is, mint ő. Kalandjai során nincs egyedül, legnagyobb örömére mellette van a húga, Lilith, és legnagyobb bánatára Libra, a vámpírvadász, aki nem hajlandó tágítani mellőle.

A Vampire and Hunter nem egy szokványos vámpír-vámpírvadász történet. Sokkal inkább egy vidám, könnyed, humoros, kedves mese, imádnivaló karakterekkel, gyönyörűen megrajzolva.

Alkotójáról, Lalaaxról érdemes tudni, hogy nem hivatásos mangaka. Híres cosplayes nemcsak szülőhazájában, Kínában, hanem egész Ázsia szerte.

 

 

Írta: Leenah ● 2020.12.23.

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!