Sandu

Eredeti cím: 산두

Típus: Manhwa

Történetíró: Hi Bong

Rajzolta: Hi Bong

Hossza: 3 fejezet

Műfaj: történelmi, romantikus, shounen ai, természetfeletti

Kiadás éve: 2017

Státusz: Befejezett

67

Mű értékelése: 9,0 30 szavazat

Letöltések Ismertető Hozzászólások (1)

Sandu ch.01

Fordította: Leenah • Szerkesztette: Akuma

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.11 • Megnyitások száma: 588

Sandu ch.02

Fordította: Leenah • Szerkesztette: Akuma

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.11 • Megnyitások száma: 517

Sandu ch.03

Fordította: Leenah • Szerkesztette: Akuma

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.11 • Megnyitások száma: 572

Euiseo a falu orvosa. Egyik hajnalban váratlanul három férfi kopogtat az ajtaján. Vadászatból tartanak hazafelé, és egy kis pihenőt szeretnének tartani Euiseo házánál. Eldicsekednek a zsákmányukkal, egy hatalmas nőstény tigrissel, akit a környék lakói a hegyek uraként ismertek.
Euiseót elszomorítja a tigris halála és elküldi a férfiakat. Később, ahogy az erdőben kóborol gyógyfüvek után kutatva, egy sérült fiúra bukkan. Hazaviszi, bekötözi, ahogy azt egy orvosnak illik. Miután ellátta a többi betegét is, Euiseo hazatér, ám a sebesült fiút sehol sem találja. A kamrából azonban furcsa hangok szűrődnek ki, mintha valaki éppen hevesen kutatna valami után. A feje tetejére állított éléskamra közepén aztán megpillantja a fiút, akinek a nadrágjából – Euiseo legnagyobb megdöbbenésére – szép, hosszú tigrisfarok kandikál kifelé...

A Sandu egy rövid, ám nagyon bájos és aranyos történet, kedves, szeretnivaló szereplőkkel. Rövidsége ellenére, sokféle érzelmet felvonultat, szeretet, szerelmet, ragaszkodást, a veszteség fájdalmát, az ismeretlentől való félelmet, reményt és az emberi kegyetlenség értelmetlenségét. Sandu Euiseo iránti ártatlan ragaszkodása és naivitása megkapó, ahogy Euiseo kezdeti ellenállása és zárkózottsága is. 
Könnyed, kellemes olvasmány, az első oldalak után azonnal rabul ejtett. A rajzolás nagyon szép, aranyos és vicces. Bátran ajánlom olvasásra mindenkinek, biztosan nem fogtok csalódni benne. 

 

Írta: Leenah  2018.07.08

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!