Utsukushiki Kemono-tachi

Eredeti cím: 美しき獣たち。

Egyéb címek: Beautiful Beast

Típus: Manga

Történetíró: Fujisaki Kou

Rajzolta: Fujisaki Kou

Hossza: 1 kötet

Műfaj: yaoi

Kiadás éve: 2002

Státusz: Befejezett

24

Mű értékelése: 9,5 17 szavazat

Letöltések Ismertető Hozzászólások (0) Kapcsolódó projektek

Utsukushiki Kemono-tachi ch.01

Fordította: MrThisgirl • Szerkesztette: MrThisgirl

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.10 • Megnyitások száma: 449

Utsukushiki Kemono-tachi ch.02

Fordította: MrThisgirl • Szerkesztette: MrThisgirl

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.10 • Megnyitások száma: 364

Utsukushiki Kemono-tachi ch.03

Fordította: MrThisgirl • Szerkesztette: MrThisgirl

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.10 • Megnyitások száma: 342

Utsukushiki Kemono-tachi ch.04

Fordította: MrThisgirl • Szerkesztette: MrThisgirl

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.10 • Megnyitások száma: 295

Utsukushiki Kemono-tachi ch.05

Fordította: MrThisgirl • Szerkesztette: MrThisgirl

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.10 • Megnyitások száma: 286

Kazukinak fel kell adnia gyerekes viselkedését, ha vissza akarja szerezni kedvesét…


Fujisaki Kou május 17.-én született. Horoszkópja Bika. Vércsoportja 0. Az 1996-ban megjelent Hinekura Jun’ai c. mangája óta folyamatosan adja ki történeteit. Alakjai első pillantásra elnagyoltnak tűnnek, vonásaik kemények, a hátterei sem különösebben kidolgozottak, mégis vonzóak a szemnek.
Néhány műve: Delicious Boy, Newaza Ippon, Aishi no Sweet Voice, From 701 Goushitsu, Junai ni Torawarete, King & Prince + Kaiser, Dakenai Jikan, Konna Hazu ja Nakatta no ni. 
A Beautiful Beast a 2. kötete a mangaka több kötetes sorozatának. A fő szál két fivér, a Toudou testvérek élete körül bonyolódik, és bepillantást nyerhetünk kapcsolataikba, barátaik, üzletfeleik életébe is.
Az első kötet: Happy Yarou Wedding (Homosexual Happy Wedding). A többi kötet: Virgin Love; Toriko ni Natta Kemono (Crazy For You); Junai no Seinen (The Young Man of Pure Love.); Kemono wa Ai de, Iyasareru (Smooth over his hurt feelings); Playboy Amour (A mangaka ehhez a művéhez doujinshit is készített Romance no Kaori címmel.); Oboreru Kemono no Koibito (Conflict of Love); és a Men’s Love. 2010-ben látott napvilágot az Aikata, mely szintén kapcsolódik a sorozathoz.

A Beautiful Beast, eredeti címén Utsukushiki Kemonotachi, 2002-ben jelent meg.
Toudou Kazuki, a Toudou Csoport elnökének kisebbik fia. Kiskorában akaratos, nagyszájú gyerek volt. Állandó dühkitöréseivel akarta felhívni magára a figyelmet, hiszen apja mindig dolgozott, anyja meghalt, bátyja pedig ellenszegülve apja akaratának elköltözött otthonról – senki nem volt, aki odafigyelt volna rá. Az új házitanító, Saijou Chiharu viszont teljesen másképp viselkedett, és ezzel Kazuki élete megváltozott.
Tizenkét év elteltével Kazukinak még mindig Chiharu viseli gondját, de egyre több köztük az ellentét, hiába lettek közben szeretők. A férfi ugyanis még mindig gyerekként kezeli a fiút, aki nem is igen cáfolja meg ezt. A gondok akkor kezdődnek, amikor Kazuki hisztijére Chiharu kijelenti, elege van Kazuki gondviseléséből, elköltözik, és ezentúl a fiú apjának lesz az első titkára. Kazuki kétségbeesik, de minden hiába, ezúttal nem segít a sírás, Chiharu komolyan gondolja szavait. Kazukinak rá kell döbbennie, ha vissza akarja szerezni a férfit, itt az ideje felnőttként viselkednie.
Elhatározását nagyban megnehezíti, hogy felbukkan a Fujido Csoportnak dolgozó Kirishama Kaoru. A férfi ugyanis minden jel szerint igen bizalmas viszonyt ápol Chiharuval… 

A második kötetben is felbukkan Kazuki bátyja, Akira és kedvese, ami természetesen nagyon vicces jeleneteket szül. Chiharu vonzó, mint mindig, és Kaoruhoz fűződő viszonya is egész különleges:) Kazuki pedig… nos, ő továbbra is cuki és egy nagy gyerek…xD

 

Írta: Ai  2010.10.23

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!