Tsumetai Kemono ni Kawarete

Eredeti cím: 冷たい獣に飼われて

Egyéb címek: Be Kept by a Cold Beast

Típus: Manga

Történetíró: Narumi Yutta

Rajzolta: Narumi Yutta

Hossza: 1 kötet

Műfaj: yaoi

Kiadás éve: 2007

Státusz: Befejezett

36

Mű értékelése: 8,7 21 szavazat

Letöltések Ismertető Hozzászólások (0)

Tsumetai Kemono ni Kawarete ch.01

Fordította: Akuma • Szerkesztette: Akuma

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.09 • Megnyitások száma: 887

Tsumetai Kemono ni Kawarete ch.02

Fordította: Akuma • Szerkesztette: Akuma

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.09 • Megnyitások száma: 736

Tsumetai Kemono ni Kawarete ch.03

Fordította: Akuma • Szerkesztette: Akuma

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.09 • Megnyitások száma: 712

Tsumetai Kemono ni Kawarete ch.04

Fordította: Akuma • Szerkesztette: Akuma

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.09 • Megnyitások száma: 568

Tsumetai Kemono ni Kawarete ch.05

Fordította: Akuma • Szerkesztette: Akuma

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.09 • Megnyitások száma: 512

Tsumetai Kemono ni Kawarete ch.06

Fordította: Akuma • Szerkesztette: Akuma

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.09 • Megnyitások száma: 479

Hinata vonzó, és egy cég örököse. Még sincs szerencséje a szerelemben. 
Vagy talán egész végig ott volt a szeme előtt, amit keresett?


Narumi Yutta február elsején született. Horoszkópja Vízöntő. Vércsoportja A. Munkáin kívül szinte semmit sem lehet tudni róla. 1999-ben jelent meg első műve Karappo no Bokutachi címmel, majd utána hosszabb kihagyás következett. Hat évvel később jelentkezett következő művével, azóta igyekszik minden évben kiadni egy mangát.
Művei: Love Comedy no You ni, Watashi no Yaban na Geboku, Toriko ni Shiteyaru. Utóbbi oneshothoz kapcsolható a Tsumetai Kemono ni Kawarete c. munkája, ami 2007-ben jelent meg. Öt pár történetét foglalja magába.

Fujiwara Haruka, a Fujiwara család legfiatalabb tagja. Bátyjai a családi cégnél dolgoznak, csak ő van otthon. Apja tervei szerint a cég egyesül a Nikaidou Csoporttal. Úgy gondolja, hogy Haruka a legmegfelelőbb személy, hogy kinyilvánítsa: komolyak a szándékaik. Utasítása szerint Harukának kémkednie kell a titkos adatok után, és mindenben „kiszolgálnia” a cég fiatal elnökét, Nikaidou Tamakit. Tamaki durván bánik vele, soha nem mondja ki, mire gondol, mégis… Haruka ragaszkodik hozzá, mert amíg a férfi öleli, nincs egyedül. Ám mi lesz akkor, ha Tamaki rájön, hogy őt kémkedni küldték?
Narimiya Ryouichi szerelmes a tanárába. Sakurai sensei matematikát tanít, és szívügye az állandóan bajba kerülő Ryouichi. Ám amit a fiú a legjobban szeretne, ha végre szeretők lennének, de a férfi mindig leállítja az utolsó pillanatban…
Yuu festő. Még kezdő, de nagyon tehetséges és igyekvő, viszont egyedül él, nincs senkije. Kagari Ouya-t, a fiatal üzletembert, első pillantásra elbűvölik a képei, majd a törékeny Yuu. A fiú eleinte csak ki akarja használni kapcsolatai és gazdagsága révén, de amikor túl közel kerül hozzá, menekülne tulajdon érzései elől, melyek a férfihoz kötik…
Kagami Hinata jóképű, kedves, jó üzletember, egy nagyvállalat örököse. Bomlanak érte a nők, csak éppen még sincs szerencséje a szerelemben. Legjobb barátja, alkalmi szeretője és egyben titkára, a hűvös tekintetű Tonami az egyetlen, aki tudja, hogy mi rejlik a mosoly mögött. Hinata egyre többet gondol a férfira, de fél, hogy megint csalódnia kell, és nem mer bízni abban, hogy végre megtalálta az igaz szerelmet…
Hina középiskolába jár, átlagos diák. Attól eltekintve, hogy az énekes Tsuguomi Shou unokaöccse, és fülig bele van zúgva. Nagyon sok időt töltenek együtt, mert Shou öccseként gondoskodik róla. Ám Hinát zavarja ez a nagy törődés, Shounak ugyanis csinos barátnője van. Aztán egy nap a férfi megkéri, hogy vigyázzon a macskájára, de otthon a férfit találja…

A szemek… Azok a szemek, amiket a mangaka rajzol… Még soha nem volt szerencsém ilyen beszédes szemekhez, gyönyörűek, lélegzetelállítóak. 
A történetek néhol viccesek, néhol igenis komoly kérdéseket boncolgatnak, és nagyon is megéri elolvasni őket. A kedvencem Hinata és Tonami kettőse. Tonami hideg pillantása… hmmm:)

 

Írta: Ai  2010.09.30

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!