Shortcut Love

Eredeti cím: ショートカット・ラブ!!

Típus: Manga

Történetíró:Minase Masara

Rajzolta:Minase Masara

Hossza: 1 kötet

Műfaj: dráma, yaoi

Kiadás éve: 2007

Státusz: Befejezett

34

Mű értékelése: 9,5 22 szavazat

Letöltések Ismertető Hozzászólások (0)

Shortcut Love ch.01

Fordította: Akuma • Szerkesztette: Akuma

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.09 • Megnyitások száma: 710

Shortcut Love ch.02

Fordította: Akuma • Szerkesztette: Akuma

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.09 • Megnyitások száma: 452

Shortcut Love ch.03

Fordította: Akuma • Szerkesztette: Akuma

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.09 • Megnyitások száma: 422

Shortcut Love ch.04

Fordította: Akuma • Szerkesztette: Akuma

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.09 • Megnyitások száma: 388

Shortcut Love extra

Fordította: Akuma • Szerkesztette: Akuma

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.09 • Megnyitások száma: 371

Két férfi a reklámok kemény világában... Büszkeség és vágy csatája…


Minase Masara Iwate prefektúrában született december 16.-án. Fiatal kora óta rajzol. Imádja a yaoi történeteket, ezért kezdett ebben a műfajban alkotni. Ma már a legjelentősebb mangakák között tartják számon. Rajzstílusa senkiével össze nem téveszthető. Alakjai karcsúak, vékonyak, vonzóak, sokszor csak hajuk, öltözetük különbözteti meg őket. A háttér kidolgozásával nem sokat foglalkozik, szereplői és maga a tartalom így még nagyobb hangsúlyt kapnak. Történetei könnyedek, szórakoztatóak, igazi érzelmeket ábrázolnak. 
A mangaka jelenleg Chiba prefektúrában él. Szívesen rajzol doujinshiket, számos one-shotja és hosszabb lélegzetű műve jelent már meg: Torawarebito, Sweet Restraint, Watashi ni Nita Dare ka, Aishou, Love Mission vagy a Shortcut Love. Utóbbi társzerzője Shu Kaori volt.

Akino egy reklámcégnek dolgozik. Kérlelhetetlen, tökéletességre törekvő főnök, kemény, akaratos férfi, aki megkeseredett a munkában, s nem lelkesítik a futó kapcsolatok sem. Az Unite Mobiltelefon Társaság felkéri, hogy készítsen plakátot az új termékükhöz, de ragaszkodnak egy új cikkíróhoz. Így kerül a projekt csapatába a fiatal, tehetséges, lelkes, ám nehezen kezelhető Kurata. A köztük feszülő ellentét már az első pillanattól nyilvánvaló. Akinót már hidegen hagyja a munkája, amit Kurata tévedhetetlenül észrevesz, és szóvá is tesz. Akino azt veszi észre, hogy bosszantja az új kolléga talpraesettsége, őszinte hite, mert saját magára emlékezteti… jó pár évvel azelőttről. Kurata kemény munkája felkelti a figyelmét, maga a férfi pedig zavarba hozza. 
Úgy néz ki, Kurata is érzelmeket táplál az irányába. De mi a célja azzal, hogy megerőszakolja a férfit? Feljebb akar jutni a ranglétrán? Motiválni akarja? Vagy csak szimplán a vágy mozgatja?
Akino maga sem érti, miért ragaszkodik a férfihoz, miért lesz a szeretője. Csak azt tudja, hogy Kurata mellett élvezet dolgozni, eltűnt a fásultság.
De mi lesz, ha az Unite nem fogadja el a terveiket? 
Most már nem csak az új projekt a tét, hanem a büszkeség és a szerelem is…

Ez a kedvencem. Rövid voltam és tömör. Lehet, hogy az ismertető nem sikerült a legjobbra, de valójában annyira akartam szépen megfogalmazni, amit akartam, hogy pont azért nem sikerült. Nem tudom, mi fogott meg benne, de élvezet volt olvasni, álmodozni. A karakterek olyan… emberiek, hogy ijesztő. Akino esetében tökéletesen nyomon követhető a hangulatának, érzéseinek alakulása. Kuratára is jó hatással van a komoly szemléletű férfi, amit meg lehet érteni… Most megyek, és még egyszer elolvasom… 

 

Írta: Ai  2010.02.06

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!