Renai Shinan!

Eredeti cím: 恋愛至難!

Egyéb címek: Love is Difficult!

Típus: Manga

Történetíró: Takatsuki Noboru

Rajzolta: Takatsuki Noboru

Hossza: 1 kötet

Műfaj: romantikus, slice of life, yaoi

Kiadás éve: 2007

Státusz: Befejezett

43

Mű értékelése: 9,6 26 szavazat

Letöltések Ismertető Hozzászólások (0)

Renai Shinan! ch.01

Fordította: Yuuhi • Szerkesztette: Nyuszok

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.09 • Megnyitások száma: 759

Renai Shinan! ch.02

Fordította: Yuuhi • Szerkesztette: Nyuszok

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.09 • Megnyitások száma: 607

Renai Shinan! ch.03

Fordította: Yuuhi • Szerkesztette: Seeing

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.09 • Megnyitások száma: 584

Renai Shinan! ch.04

Fordította: Yuuhi • Szerkesztette: Nyuszok

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.09 • Megnyitások száma: 563

Renai Shinan! ch.05

Fordította: Yuuhi • Szerkesztette: Nyuszok

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.09 • Megnyitások száma: 515

Renai Shinan! extra

Fordította: Yuuhi • Szerkesztette: Nyuszok

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.09 • Megnyitások száma: 432

Takatsuki Noboru Osakai születésű művésznő. Profiljáról sokat nem árul el, de annyi ismeretes, hogy a születésnapja január 21- re esik. A mangák mellett, sok videó játékot is illusztrált. Művei kizárólag yaoi vonalon futnak. Ezek közül az első, a Fuyuno Jinko által írt Ai shika iranee yo című novella illusztrációja volt. Később jelentek meg saját művei, az Okusan no Mousouteki Nichijou, a Renai Shinan!, a Café Relish ni Oide és a 2010-es Adeiro Yuugi.

Renai Shianan!: Hatanohoz, - aki egy reklám cégnél dolgozik - egy nap fura kéréssel fordul elhanyagolt és ápolatlan főnöke. A szívességet, miszerint segítsen neki a nők terén és próbálja meg kikupálni, vonakodva bár, de elfogadja. A meglepetés akkor éri, amikor kiderül, hogy eddig csenevésznek hitt főnöke meglepően sármos és szexi. Vajon képes-e ellenállni saját alkotásának, amikor annak figyelme a nők helyett, segítője felé irányul?

Love Trial: Kiriya az üzletember, nem rég szakított barátjával, emiatt bánkódik. Ám kollégája, Hiura nem hagyja egyedül. Próbálja lekötni, elvonni a figyelmét. Egyik nap, miután egy zsúfolt vonaton egy hölgy őt vádolja szexuális zaklatással, Hiura egy csókkal próbálja kimenteni a félreértésből. Az eset után találkozgatni kezdenek, de vajon meddig sodorja őket egymásiránti vágyuk ?

Renjou Sketch: Yoshino, a tehetséges festő, kedvenc alkotójának műveiből motivációt merítve, művészeti iskolában szeretné folytatni tanulmányait, hogy még több képet készíthessen, ám a nyakába szakadt családi adóssággal ez lehetetlen. Egészen addig, amíg egy gazdag idegen, meglehetősen nagy összeget felajánlva, modellnek kéri. De ki lehet ez az idegen?

Ettől a mangától – és általában a művésznőtől – senki ne várjon könnyes drámát, mert az nem az ő stílusa. Arra viszont tökéletesen megfelel, hogy egyszerű, kedves, sokszor vicces történeteivel kicsit kivarázsolja az embert a szürke valóságból. A meséi kedvesen naivak, a rajzai kifejezetten szépek és aprólékosak. 
Mindenkinek ajánlom, aki nem viharos érzelmekre és lélekfacsaró drámákra vágyik, hanem egy rövid, pihentető kirándulásra.

 

Írta: Anikó  2012.06.19

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!