Dousaibou Seibutsu

Eredeti cím: 同細胞生物。

Egyéb címek: Same Cell Organism

Típus: Manga

Történetíró: Yumeka Sumomo

Rajzolta: Yumeka Sumomo

Hossza: 1 kötet

Műfaj: dráma, shounen ai, slice of life, természetfeletti

Kiadás éve: 2001

Státusz: Befejezett

9

Mű értékelése: 7,7 7 szavazat

Letöltések Ismertető Hozzászólások (1)

Dousaibou Seibutsu ch.01

Fordította: Erendil • Szerkesztette: Akuma

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.05 • Megnyitások száma: 229

Dousaibou Seibutsu ch.02

Fordította: Erendil • Szerkesztette: Akuma

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.05 • Megnyitások száma: 193

Dousaibou Seibutsu ch.03

Fordította: Erendil • Szerkesztette: Akuma

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.05 • Megnyitások száma: 134

Dousaibou Seibutsu ch.04

Fordította: Erendil • Szerkesztette: Akuma

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.05 • Megnyitások száma: 92

Dousaibou Seibutsu ch.05

Fordította: Erendil • Szerkesztette: Akuma

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.05 • Megnyitások száma: 78

Dousaibou Seibutsu ch.06

Fordította: Erendil • Szerkesztette: Akuma

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.05 • Megnyitások száma: 64

Dousaibou Seibutsu ch.07

Fordította: Erendil • Szerkesztette: Akuma

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.05 • Megnyitások száma: 64

Két különböző fiú, a másik iránt érzett szerelmük azonban mégis hasonlóvá teszi őket egymáshoz…


Yumeka Sumomo 1977. május 10.-én született. Horoszkópja: Bika. Vércsoportja: A. Nagyon termékeny mangakáról van szó. 1999-ben jelentkezett első munkájával, egy One Piece doujinshivel. Azóta számos shounen ai, seinen, shoujo és yaoi munkája látott tőle napvilágot. 
Munkáit a műfajtól függően különböző neveken jelenteti meg. Seinen műveit – My Girl; Bus Hashiru; Kumo no Mukou, Yakusoku no Basho – Sahara Mizu adja ki. Shoujo műfajú mangáit – Kazekaze no Hito; Nemunoki no Geshukusou; Yakusoku Siren – Sahara Keita-ként jelenteti meg, doujinshi-it pedig Chikuya vagy Sasshi néven. Eredeti nevét használja yaoi és shounen ai munkáinál – Soshite Hibi Koishiteku; Chou ni Naru Hi; Boku wa Sakana; Hoshi yo Oka yo Fuyu no Ao yo; Houkago Guitar; Kokoro Kikai; Mi to Shounen; Soshite Koi ga Hajimaru; Tengujin; Soshite Watashi wa Kaeru ni Koisuru; Fuyu no Hana.
Dousaibou Seibutsu c. oneshot gyűjteménye 2001-ben jelent meg, hét történetet tartalmaz, de vannak, amelyek összefüggenek. Egyszerű, megmosolyogtató vagy épp szívszorító belső monológok és szinte felskicceltnek tűnő rajzok jellemzik, és adják meg a hangulatát. 

Same Call Organism: Nakagawa és Yokota jobban nem is különbözhetnének egymástól. Előbbi szeret magába fordulni, míg Yokota mindig csupa energia. Ennek ellenére összebarátkoznak. Ahogy azonban egyre több időt töltenek együtt, érzelmeik más irányba fordulnak. 
I Love You: Nakagawa és Yokota életében egyre közelebb kerül a főiskola közelsége. Yokota viszont halálra van rémülve, hiszen soha nem volt olyan jó tanuló, mint a fiú. Esélye sincs, hogy közös egyetemre járhassanak. Akkor viszont mi lesz kettejükkel?
Lullaby in My Hand: Nakagawa és Yokota úgy néz ki, összeköltözhetnek. Azonban mindkettejüknek ott vannak az érzések és vágyak, amelyekkel szembe kell nézniük. 
The Letter in the Attic: Kana és Yuuji a tetőn találkoznak először, ahová Yuuji mindig elbújik, mert nem szeret a többiekkel lenni. Kana is felfedezi a helyet, és egyre többször keresi fel a fiút. Kapcsolatuk hallgatólagos, soha nem beszélnek arról, mit is éreznek egymás iránt. Aztán elérkezik a nyár, majd az új tanév. Ám Kana nem találja sehol Yuujit…
To Make Angel: Sakaki kiskorában mindig hercegnő akart lenni, holott tudta, hogy fiúként ez soha nem válhat valóra. Egy alkalommal azonban angyalszárnyú fiú botlott az útjába, aki örömmel vállalta, hogy a hercege lesz. Elteltek az évek, Sakaki már meg is feledkezett erről, amikor váratlanul egy fiú jelenik meg az otthonában. Ő Yuki, az angyal, aki elszökött, hogy valóra váltsa ígéretét… 
We Selfish Two: Sora szerelmes a gyermekfelügyelői gyakorlatát végző Midoriba. Kiskora óta ismeri a fiút, de érzelmei mostanában lettek valóságosak. Azonban úgy tűnik, vetélytársa akadt…

Már régóta tervezem, hogy írok a mangához egy ismertetőt. Megfogott a történetek hangulata, a karakterek, a rajzolás. Eddig is imádtam a sensei munkáit, de ez a lágy vonalaival, szinte megfoghatatlan, a lapokon is átsütő érzelmeivel teljesen megbabonázott. Érdemes újra és újra elolvasni. 

 

Írta: Ai  2012.06.19

Üzenet küldéshez be kell jelentkezned
Julaly 2020.08.22 • 17:28

Új. Először is köszi a fordítást es szerkesztést. Kérdés: Valaki tudta követni Yuki és Sasaki történetét? (Az angyal ember verzió) Mert nekem egy kicsit fura. Mármint (spoiler) azt értem hogy beleszeretett. Együtt vannak. Oké. De a vége. Szóval csak képzelet? Az utolsó képkockárol beszélek asszem. Vagy elveszítette végül a szárnyait? Bocsi ha hülye kérdés, de hát nem értem ezt a részletet. Előre is köszi ha valaki megmagyarázza.

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!