Blood Honey

Eredeti cím: ブラッド ハニー

Típus: Manga

Történetíró: Yozakura Sakyou

Rajzolta: Yozakura Sakyou

Hossza: 1 kötet

Műfaj: vígjáték, romantikus, természetfeletti, yaoi

Kiadás éve: 2008

Státusz: Befejezett

88

Mű értékelése: 9,1 34 szavazat

Letöltések Ismertető Hozzászólások (0)

Blood Honey ch.01

Fordította: Suzumiya • Szerkesztette: Akuma

Mézédes vér

Hozzáadva: 2019.05.03 • Megnyitások száma: 1115

Blood Honey ch.02

Fordította: Suzumiya • Szerkesztette: Akuma

Mézédes vér R

Hozzáadva: 2019.05.03 • Megnyitások száma: 842

Blood Honey ch.03

Fordította: Suzumiya • Szerkesztette: Akuma

Mézédes vér S

Hozzáadva: 2019.05.03 • Megnyitások száma: 811

Blood Honey ch.04

Fordította: Suzumiya • Szerkesztette: Rikuu

Mézédes vér D

Hozzáadva: 2019.05.03 • Megnyitások száma: 726

Blood Honey ch.05

Fordította: Suzumiya • Szerkesztette: Rikuu

Mézédes vér O

Hozzáadva: 2019.05.03 • Megnyitások száma: 644

A vérvételre szakosodott ápoló, aki imádja a munkáját… és a vért…


Yozakura Sakyou október 27.-én született. Horoszkópja Skorpió. Vércsoportja: A. 2005-ben jelent meg első munkája Love, Line, Arrow címmel. Ezt követte 2006-ban a Biblos Kiadó J-Boy válogatása, amelyben Yozakura Shadows of the Forest by the Quiet Lakeside c. oneshotjával olyan nevek mellett szerepelt, mint például Minami Haruka. Még ugyanebben az évben kiadta Oatsui no ga Osuki! c. kötetét. 2007-ben aztán újabb egykötetes mangával jelentkezett, ez volt a Love Connect. 2008-ban három műbe is belekezdett: az egyik volt a Blood Honey, a másik kettő pedig a Hakase no Bimyou na Shishunki és a Room Share. Utóbbinak a folytatását készítette el 2009-ben Fudenshi Baby címmel. Azóta nem jelentkezett új munkával. 

Akabane Yuki a véradóknál dolgozik, ő az egyik, aki leveszi a vért az önkéntesektől. Kedves, udvarias, és ami a legfőbb, tökéletesen bánik a tűvel. Mindenki szereti, bár nem is sejtik, milyen féltett titkot őrizget a férfi. Yuki ugyanis vámpír, csak épp nem nőttek nagyra a fogai, így kénytelen „levenni” a vért, ha hozzá akar jutni szokásos adagjához… természetesen teljes titokban. Senki nem gyanakszik, ha eggyel több ampullával vesz le, senki nem gyanakodik. Ám felbukkan egy férfi… Mayuzumi Osamu önként jelentkezik donornak, bár retteg a tűktől. Yuki annyira elbűvöli, hogy elkezd folyamatosan visszajárni. Addig nincs is gond, míg Yuki kíváncsiságból meg nem kóstolja a vérét… De vajon a férfi, hogy fogja fogadni, ha kiderül, hogy Yuki beleszeretett a vérébe? És egyáltalán működhet egy ilyen kapcsolat?

Szórakoztató egy történet, és eredeti, ennyit érdemes mindenképp tudni róla. Egy vámpír, akinek nincsenek nagy metszőfogai, így kénytelen vérvételre szakosodni. És a tanár, aki erőszakos viselkedése miatt kénytelen vérvételre járni – pedig inkább ugrana egy kútba a tű látványa helyett – hogy megváltozzon, és aztán már képtelen szabadulni az elbűvölő fiútól… A rengeteg vér ne ijesszen meg senkit, hiszen ez csupán egy klasszikus vámpírtörténet… más köntösben : D

 

Írta: Ai  2011.02.15

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!