Aishuu

Eredeti cím: 愛執

Egyéb címek: Tenacious Love

Típus: Manga

Történetíró:Minase Masara

Rajzolta:Minase Masara

Hossza: 1 kötet

Műfaj: dráma, romantikus, yaoi

Kiadás éve: 2008

Státusz: Befejezett

77

Mű értékelése: 9,5 47 szavazat

Letöltések Ismertető Hozzászólások (1)

Aishuu ch.01

Fordította: Kira • Szerkesztette: Kira

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.05 • Megnyitások száma: 949

Aishuu ch.02

Fordította: Kira • Szerkesztette: Kira

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.05 • Megnyitások száma: 771

Aishuu ch.03

Fordította: Kira • Szerkesztette: Kira

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.05 • Megnyitások száma: 716

Aishuu ch.04

Fordította: Kira • Szerkesztette: Kira

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.05 • Megnyitások száma: 699

Aishuu ch.05

Fordította: Akuma • Szerkesztette: Akuma

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.05 • Megnyitások száma: 696

Aishuu ch.06

Fordította: Akuma • Szerkesztette: Akuma

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.05 • Megnyitások száma: 699

Aishuu extra

Fordította: Akuma • Szerkesztette: Akuma

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.05 • Megnyitások száma: 638

Meddig menekülhetsz tulajdon érzéseid elől?


Minase Masara Iwate prefektúrában született december 16.-án. Fiatal kora óta rajzol. Imádja a yaoi történeteket, ezért kezdett ebben a műfajban alkotni. Ma már a legjelentősebb mangakák között tartják számon. A mangaka jelenleg Chiba prefektúrában él. Szívesen rajzol doujinshiket, számos one-shotja és hosszabb lélegzetű műve jelent már meg. Rajzstílusa senkiével össze nem téveszthető. Alakjai karcsúak, vékonyak, vonzóak, sokszor csak hajuk, öltözetük különbözteti meg őket. A háttér kidolgozásával nem sokat foglalkozik, szereplői és maga a tartalom így még nagyobb hangsúlyt kapnak. Történetei könnyedek, szórakoztatóak, igazi érzelmeket ábrázolnak. 
Művei közül néhány: Missing Code, Anata wo Mamoritakute, Shortcut Love, Gokujou no Koibito, Itsumo Yasashii, Uso to Kiss, Libido, Itsuwari no Daishou, Torawarebito, The Lonely Egoist. Tavaly kiadott két művén (Father Complex, Daikirai na Aitsu) kívül még az Aishuu is befejezésre vár.

Haneji Kaoru és Aragaki Jin a középiskolában barátkozik össze, pedig jobban nem is különbözhetnének. Kaoru csendes, zárkózott, míg Jin igazi szívtipró, aki keresett modellként is megállja a helyét. Ennek ellenére jó barátok, közel állnak egymáshoz. Jin gyakran késik, nők veszik körül, aminek Kaoru valamiért nem örül. Ez feltűnik Jinnek is, és kíváncsiskodni kezd. Hamar rájön, hogy Kaorunak eddig még barátnője sem volt. A fiúnak adott cigaretta ízű csók pedig mindent megváltoztat közöttük. Szeretők lesznek, de Kaoru úgy érzi, hogy nem illik bele a fiú életébe, nem tud megbékélni a szeretőkkel, az állandó bocsánatkérésekkel. Az iskola befejeztével megszakítja a kapcsolatot a családjával, elköltözik, elérhetőséget még Jinnél sem hagy, mert azt gondolja, hogy csak így lesz képes elfelejteni.
Eltelik két év. Kaoru pincérként dolgozik, Jin befutott sztár, akiért egy egész ország rajong. És Kaoru még most is érzi, hogy mennyire szereti a férfit… 
Aztán egy nap Jin besétál a munkahelyére. Beszélni akar vele, és szinte süt belőle a harag, az elmúlt két év haragja, amit az váltott ki, hogy a fiú nyomtalanul eltűnt a szeme elől, és hiába kereste, csak egy véletlen vezette Kaoru nyomára. Szinte követeli, hogy Kaoru költözzön hozzá, és éljenek együtt, mintha nem is telt volna el az a két év. Megzsarolja, így a fiú kénytelen engedelmeskedni, bár a szíve mélyén reménykedik, hogy talán a férfi megváltozott, és szüksége van rá, és ezúttal képesek lesznek egy új, jobb életet kezdeni. 
Ám mindent reményét összezúzza, amikor egy nő toppan be hozzájuk, Jin barátnője. Úgy érzi, Jin elárulta, és képtelen tovább bízni benne. Jin menedzserének segítségével elköltözik, megpróbál újra felépíteni egy másik életet. 
De vajon tényleg képes Jin nélkül élni? És vajon Jin lemond róla, vagy képes lesz megváltozni Kaoru kedvéért?

Komoly szemléletű, az érzelmekre nagy hangsúlyt fektető történet. Jin egy igazi macsó, aki úgy gondolja, hogy mindig az van, amit ő akar, és közben nem veszi észre, hogy mennyire megbántja a férfit, aki tényleg szereti őt. Kaoru saját magát próbálja menteni a férfitól, pedig tudja, hogy mindez reménytelen próbálkozás csupán. A szívének nem tud parancsolni…

 

Írta: Ai  2010.08.14

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!