Diabetológia

Kardirex diabetológia

költsége szövődményeinek kezelésére diabéteszben

Időpont egyeztetés: hétfő, kedd és pénteken kardirex diabetológia és 12 óra között Az osztály fő specialitása: A 37 ágyas, belgyógyászati-diabetológiai, valamint endokrinológiai-osteoporosis és pajzsmirigy betegek számára rendszeresített szakambulanciával rendelkező általános belgyógyászati osztály az intézmény rendszerében anyagcsere és endokrin főprofillal rendelkezik.

Az osztályhoz 38 háziorvosi körzet tartozik. Az orvos, szakoktató, dietetikus és ápoló munkatársak nagy klinikai tapasztalattal és szakmai elismertséggel rendelkeznek.

periodontális betegség diabetes kezelésben szenvedő betegeknél

Mintegy 15 éve veszünk részt kliniko-farmakológiai vizsgálatokban. Az osztály és a hozzátartozó szakambulanciák regionális diabéteszes terhességi, osteoporosis és inzulin pumpa és neuropátia kardirex diabetológia is.

Kellemes Ünnepek és sikerekben gazdag új évet kíván a Tudakozóbázis csapata!

A munkatársak rendszeresen részt vesznek előadásokkal és poszter prezentációval hazai és nemzetközi kongresszusokon. Az osztály a Semmelweis Egyetem és a Magyar Diabetes Társaság által akkreditált képzőhely, mind az orvostanhallgatók, rezidensek oktatásában, mind a szakdolgozói továbbképzésben.

diabetes skin rash photos

Az osztály vezetője a Magyar Diabetes Társaság főtitkára, a Diabetológia Hungarica szaklap szerkesztője. Az osztály kutatási tevékenysége a cukorbetegség megelőzése, korai felismerése és korszerű kezelése kardirex diabetológia irányul.

A kórházi alapítvány támogatásával valósítható meg az osztályon folyó gyógyító munka segítése.

metabolikus sebészet kezelésében 2-típusú cukorbetegség