Gasztrobloggerek cukorbetegeknek szánt receptjei versengtek

Juhtúró cukorbetegeknek

Tartalom

  Gasztrobloggerek cukorbetegeknek szánt receptjei versengtek Egészségmagazin Forrás: Weborvos A beérkezett receptekre néhány hét alatt több ezer szavazat érkezett az érintettektől.

  juhtúró cukorbetegeknek

  Közönségkedvenc diabetikus receptek alapján készült ételeket kóstolt Erős Antónia a Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karának tankonyháján. Az egészséges táplálkozást népszerűsítő ételek receptjét a Tartsd a szintet! A beérkezett receptekre néhány hét alatt több ezer szavazat érkezett a Facebook-oldal követőitől.

  juhtúró cukorbetegeknek

  A legtöbb szavazatot gyűjtő bloggerek Erős Antóniától, az oldal juhtúró cukorbetegeknek vehették át nyereményüket - a világ egyik legpontosabb vércukormérőjét. A cukorbetegeknek a Facebook-on online fórumot teremtő Tartsd a szintet!

  juhtúró cukorbetegeknek

  A beérkezett receptek alapján elkészíthető ételek szénhidrát- és energiatartalmát a Tartsd a szintet! A versenyen részt vevő gasztrobloggerek a mostani díjkiosztón egy-egy olyan hazai gyártmányú vércukormérőt vehettek át a BGF egykori hallgatójától, Erős Antóniától, amelyek klinikai laboratóriumi mérési pontosságot tesznek lehetővé használóik számára, a fődíj pedig egy juhtúró cukorbetegeknek értékű, konyhai eszközökre beváltható utalvány volt.

  juhtúró cukorbetegeknek