Fórum :: Manhwák - Hogu Ha Gyeongsoo

Akuma 2019.06.05 • 13:24

A manhwához kapcsolódó spoileres hozzászólásokat, véleményeket ide várjuk: )

Egyébként most, hogy közeledünk a sorozat végéhez, engem kimondottan érdekel, hogy ti mit gondoltok a sorozat alakulásáról, illetve egyes szereplők személyiségének változásáról (͠≖ ͜ʖ͠≖)

Üzenet küldéshez be kell jelentkezned
alena 2019.06.24 • 03:09

Sziasztok! :) És bizony igazatok is van, ezt nagyon mellénéztem.:D Bocsi,@Akuma!:) Most, hogy végre volt időm újraolvasni az utolsó részeket figyelmesebben, írja is, tényleg ezt szánta a főtőrténet lezárásának Im-aeju. ( A Choi Geonos, és a Dong Hyukos részek a side storyk, a mi lenne ha részek.)

@monccsa. Észrevetted, hogy lassan szerepet cserélünk?:) Te már nagyobb védelmezője vagy ennek a kapcsolatnak, mint én voltam végig. 

Érdekelne, szerintetek tényleg van jövőjük? Yul fel tudja oldani ezzel a szelíd "nyomulásával" Gyeongsoo-ban a gátlást, hogy ő már nem érdemli meg a boldogságot? És eljöhet  az az idő, amikor végre meg tud bízni benne? A szerelem felül tudja írni a rossz emlékeket?   Egyenlőre csak azt látjuk, hogy Yul elszántan próbálkozik, G. ellenáll, és továbbra is egyedül alszik, bár megtűri maga mellett...( és az a reag.G-.től, mikor Y. főzött, hogy ha most nem kóstolja meg, akkor sose lesz alkalma újra megtenni...hmm?), és Yul kitartását ismerve...Én nem tudom. :)

Art3mis 2019.06.24 • 03:27

Sziasztok! @alena, a kérdésedre válszolva én látok esélyt kettőjüknek. Ha Gyeongsoo teljesen lehetetlennek látná akkor szerintem nem laknának egy házban. Ha pedig ad egy kis reményt magának akkor idővel és kitartással csak sikerül Yulnak megtörnie a jeget és elérni, hogy Gyeongsoo érzései újra erősebben lángoljanak iránta. Az alapján pedig, hogy még főzött is neki (mellékesen szerintem azért mondta Gyeongsoo, hogy nem lesz több alkalma megkóstolni Yul által készült akármilyen kaját, mert ha visszautasítja akkor nem fog főzni többet, hisz ha azt teszi az nem tetszik Gyeongsoo-nak) elég nagy kitartása lehet Yul-nak, ezért remélem eléri a célját. 

alena 2019.06.24 • 17:51

@Art3mis szia!:) Tetszik a véleményed, lehet bennem van a hiba, és én vagyok most picit pesszimistább a kelleténél, de még mindig nem tudom, én mit tennék G. helyében...:)     Azt a részt mondjuk naggggyon bírtam, ahol Yul főzött. Szerintem szexi, ha egy pasi főz a szerelmének.:) És ennél a résznél éreztem azt, hogy G. nem igazán kívánja kiebrudalni Yult, mert ez a "talán soha többé nem lesz rá lehetőségem" gondolata azt sugallta számomra, hogy nem is igazán kívánja házon kívül látni. De nem tudom, hogy jól teszi-e...

 

 

monccsa 2019.06.25 • 00:42

Alena, nem vagyok nagyobb védelmezője a párosnak. Nálad jobban senki sincs, aki nagyobb hévvel pártolná ezt a párosítást. (⌒▽⌒)És mivel szegény Dong Hyuknak esélye sem volt, így a jelenlegi helyzetből próbálom meg kihozni a legjobbat. XD Bár be kell, hogy ismerjem, hogy az epilógusban mutatott viselkedése Yulnak sokkal szimpatikusabbá tette. Végre emberi módon viselkedik, vagy legalább is megpróbál és ez nála már nagy haladásnak számít. 

Ha így folytatja tovább, lassan Gyeongsoo is engedni fog. És akkor talán, ismétlem talán, lehet, hogy van jövője a kapcsolatnak. Bár úgy vélem teljesen soha nem fog még egyszer megbízni Yulban. Legalábbis egy élő ember nem bízna meg még egyszer feltétel nélkül olyanba, aki ilyen szőrnyű dolgokat tett meg vele. De ugye a továbbiakat az alkotó meghagyta a fantáziánknak. :))

alena 2019.06.25 • 19:50

Szia @monccsa! :) Ó, yes! Én végig drukkoltam nekik.., nem is értem magam, miért a végére fogyott el a hitem.:((    De az a "talán-talán" egyre inkább "nemmé" formálódott bennem.., és tényleg nem tudom létezhet-e olyan hőfokú szerelem, és egymásnak-teremtődés, ami fölül tudja írni a múlt bűneit...

Még egyszer köszönöm a beszélgetéseket, élmény volt! :) 

monccsa 2019.06.25 • 20:29

Szia. :) Én úgy érzem, mint ahogy már sokszor rávilágítottam, hogy nem létezik olyan szerelem,ami ilyen dolgok után is szerelem maradna. És gondolom, te is jobban bele gondoltál a vége után, hogy a valóságban sem működő képes a továbbiakban egy ilyen kapcsolat. Lehetetlen leküzdeni a csalódottságot ami benned van, amiatt amit a másik tett veled. Bármennyire is akarnád, akkor sem menne, mert már nem úgy nézel rá. Hiszen ha eltörsz egy tányért, hiába kérsz bocsánatot, esdekelsz, igérgetsz, vagy ténylegesen nem teszel ilyet többet, a tányér törött marad. Soha nem lesz egész többé.  Bármennyire is igyekszel. Ugyan ilyen az emberi lélek és hit is.

Én is köszönöm, nagyon élveztem az eszmecserét. :))

 

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!