Fórum :: Technikai segédlet - Bejelentkezési gondok

Vivyskeee 2019.08.07 • 20:47
  1. Sziasztok! Akadt egy kis gondom. Telefonról nagyon szépen be tudok jelentkezni, a baj ott kezdődik h tablettel már nem tudok. Tudom a jelszóm, mindent, nem ezzel van gond. Valamiért hiába kattintok a bejelentkezésre, nem reagál rá semmit, mióta megújult az oldal. Tény h a tabletem nem mai darab már, de minden máshova be tudok jelentkezni ide nem, csak firefoxon, még chrome-al sem. Firefoxon bejelentkeztem próbáltam manhwa-t olvasni online ott a nyilakra (a lapozásra) nem akart reagálni, össze vissza ugrált az ablak. Kérnék egy kis segítséget. Letöltelni egyesével nem jön be annyira a dolog, meg nemis olvassa be, csak a mangákat, manhwa-t nem. 
Üzenet küldéshez be kell jelentkezned
Akuma 2019.08.07 • 22:02

Hali!

Konkrét megoldást perpill nem tudok írni, többen jeleztek hasonló problémát. 

Szólni fogok a programozónak, remélhetőleg ő majd tud vele kezdeni valamit. Ha lesz fejlemény, akkor írok (szerintem 1-2 hét)

Vivyskeee 2019.08.07 • 22:09

Rendben! Köszönöm szépen a gyors választ! Remélem megoldódik! 

Belle 2019.11.25 • 08:23

Sziasztok! Nekem az lenne a problémám, hogy bejelentkezés után a főoldal helyett a 404 jeleneik meg, valamint az hogy nincs jogosultságom az oldal megtekintéséhez. Lehet, hogy kaptam már rá választ, de a chaten nem találtam. Valamint teljes mértékben újra kellett regisztrálnom, mert nem létezőként kezelt az oldal. Ám a fenti problémám továbbra is fent áll akár gépről, akár telóról vagyok itt. Minden mást elérek, de a főoldalt is szeretném látni. Gyors válaszotokat előre is köszönöm!

Akuma 2019.11.25 • 09:27

@belle

Valószínűleg még a régi URL-lel próbálod elérni az oldalt (vagyis a link végén ott van, hogy e_170akarmi) Azt ki kellene törölnöd, egészen a .hu-ig. Katt ide a főoldalhoz.

Belle 2019.11.25 • 15:36

Köszönöm a gyors választ!

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!