Fórum :: Technikai segédlet - Hibabejelentés

Lissa 2019.06.23 • 16:55

Sziasztok!
Bocsánat, hogy önknyesen csináltamj egy ilyen témát, de nem akartamj a chatbe "szemetelni". Ha probléma, nyugodtan töröljétek.
A Yarichin☆Bitch-bu első részéről lenne szó. Végre rászántam magam, hogy belenézzek, de nekem valamiért nem engedi sem letölteni sem online nézni. Letöltésnél azt írja, hogy a keresett oldal nem található. A második részével nincs gond, az szépen lejön.

Illetve még lenne egy olyan kérdésem, hogy nem lehetne valahogy kikapcsolni az "elmúltam 18 éves" figyelmeztető üzenetet? Megadtam a születési dátumomat, de ezután is feldobja. 

Előre is köszi a választ! :)

Üzenet küldéshez be kell jelentkezned
Leenah 2019.06.24 • 00:04

Szia Lissa!

Az anime miatt szólok Akumának, hogy javítda. :)

Az "elmúltam 18" figyelmeztetés kikapcsolására nincs lehetőség. Ahogy a tévében és egyéb médiában, úgy az interneten közzétett felnőtt tartalmak kapcsán is meg kell felelni bizonyos jogszabályi előírásoknak, ezért az ilyen tartalmú animék/mangák előtt külön figyelmeztetés szerepel. 

Ez a figyelmeztetés független a személyes adatlapon megadott adatoktól, az oldal nem gyűjti vagy rendszerezi a tagok személyes adatait, így "eldönteni" sem tudja, hogy az adott felnőtt tartalom megtekintésére valaki jogosult-e koránál fogva vagy sem. 

Akuma 2019.06.24 • 07:41

Hali!

Javítottam a Yarichint, most már tölthető / nézhető:)

papa99 2019.09.27 • 20:45

Sziasztok! A Saint Seiya knights of the zodiak 46. rész után hol találhatom meg a többit mert elvileg 114 részes.... Köszönöm előre is a segítséget!

Szuzuran 2020.02.05 • 19:59

Sziasztok!

Ez csak egy jelzés, és bocsánat, ha esetleg már sokadik vagyok a sorban, de én most vettem csak észre, hogy megint nem működik a videók online megtekintése. Legutóbb nagyon hamar rendbejött, remélem, most is sikerül megoldanotok a problémát. Előre is köszönöm a munkátokat!

Üdvözlettel:

Szuzuran

Leenah 2020.02.05 • 22:43

Szia, Szuzuran!

Köszönjük hogy írtál. :)

Már több alkalommal írtam Akumának, hogy nézzen utána a felmerült problémáknak. Várom a válaszát, amint megtudok valamit, azonnal kiírom.

Reméljük csak átmeneti problémáról van szó és hamar megoldódik. :)

Momopc 2020.03.19 • 10:31

Sziasztok! A Kono oto Tomare 2.évada 13 részes, de csak 10 van fennt az oldalon, hol találom meg a maradék 3-at? Vagy az oldalon pótolni fogják?

Leenah 2020.03.19 • 10:42

Szia, Momopc! A projektekkel kapcsolatos kérdések nem a hibabejelentés kategóriába tartoznak, ezért, kérlek, hogy máskor a megfelelő fórumtopikban tedd fel őket.

A Kono oto folytatva lesz, de van az animének egy külön topikja az aktuális projektek téma alatt. 

Új vagy az oldalon, ezért javaslom, hogy ismerkedj vele egy picit, mi hol található, milyen témában hol lehet kérdezni.

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!