Fórum :: Technikai segédlet - Hibabejelentés

Lissa 2019.06.23 • 16:55

Sziasztok!
Bocsánat, hogy önknyesen csináltamj egy ilyen témát, de nem akartamj a chatbe "szemetelni". Ha probléma, nyugodtan töröljétek.
A Yarichin☆Bitch-bu első részéről lenne szó. Végre rászántam magam, hogy belenézzek, de nekem valamiért nem engedi sem letölteni sem online nézni. Letöltésnél azt írja, hogy a keresett oldal nem található. A második részével nincs gond, az szépen lejön.

Illetve még lenne egy olyan kérdésem, hogy nem lehetne valahogy kikapcsolni az "elmúltam 18 éves" figyelmeztető üzenetet? Megadtam a születési dátumomat, de ezután is feldobja. 

Előre is köszi a választ! :)

Üzenet küldéshez be kell jelentkezned
Leenah 2019.06.24 • 00:04

Szia Lissa!

Az anime miatt szólok Akumának, hogy javítda. :)

Az "elmúltam 18" figyelmeztetés kikapcsolására nincs lehetőség. Ahogy a tévében és egyéb médiában, úgy az interneten közzétett felnőtt tartalmak kapcsán is meg kell felelni bizonyos jogszabályi előírásoknak, ezért az ilyen tartalmú animék/mangák előtt külön figyelmeztetés szerepel. 

Ez a figyelmeztetés független a személyes adatlapon megadott adatoktól, az oldal nem gyűjti vagy rendszerezi a tagok személyes adatait, így "eldönteni" sem tudja, hogy az adott felnőtt tartalom megtekintésére valaki jogosult-e koránál fogva vagy sem. 

Akuma 2019.06.24 • 07:41

Hali!

Javítottam a Yarichint, most már tölthető / nézhető:)

papa99 2019.09.27 • 20:45

Sziasztok! A Saint Seiya knights of the zodiak 46. rész után hol találhatom meg a többit mert elvileg 114 részes.... Köszönöm előre is a segítséget!

Szuzuran 2020.02.05 • 19:59

Sziasztok!

Ez csak egy jelzés, és bocsánat, ha esetleg már sokadik vagyok a sorban, de én most vettem csak észre, hogy megint nem működik a videók online megtekintése. Legutóbb nagyon hamar rendbejött, remélem, most is sikerül megoldanotok a problémát. Előre is köszönöm a munkátokat!

Üdvözlettel:

Szuzuran

Leenah 2020.02.05 • 22:43

Szia, Szuzuran!

Köszönjük hogy írtál. :)

Már több alkalommal írtam Akumának, hogy nézzen utána a felmerült problémáknak. Várom a válaszát, amint megtudok valamit, azonnal kiírom.

Reméljük csak átmeneti problémáról van szó és hamar megoldódik. :)

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!