Fórum :: Projektajánló - Ayano Yamane: Crimson Spell

Romantica2 2020.06.25 • 18:18

Sziasztok, a Finder ajánláshoz írtam először, de megtaláltam, hogy kell új témát kezdeni. Most olvastam el az Uragiri wa Boku no Namae o Shitteiru mangát (mármint, amit eddig lefordítottatok) és nagyon-nagyon tetszik. Ennek kapcsán jutott eszembe, hogy láttam a Crimson Spellt valahol, s annyit ki tudtam hámozni belőle, hogy szintén "varázslatos" témájú. És szép! Esetleg nem terveznétek be a millió terv mellé millió egyediknek? Tudom, hogy rengeteg munkátok van, de talán nem én lennék az egyetlen, akinek tetszene! Köszönöm szépen

Üzenet küldéshez be kell jelentkezned
Leenah 2020.06.30 • 22:12

Szia, Romantica!

A Findernél írtam meg a választ. 

Romantica2 2020.07.08 • 18:58

Kedves Leenah! Nagyon köszönöm a válaszodat. Tudom, hogy rengeteg dolgotok van, s ezek valóban nagy munkák lennének. Olyan szívesen segítenék, de egy tabletem van "csak", az idegen nyelvtudásom pedig a Google fordítóéval egyenlő (ezt elszúrtam, de soha nem késő tanulni). Amit itt az oldalon olvashatok is elegendő! Köszönöm szépen!

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!