Fórum :: Projektajánló - Ayano Yamane - Finder

CasinoLily 2019.11.16 • 07:40

Sziasztok.

Szeretnék érdeklődni, hogy a Finder manga bekerülhetne e a tervetettek közé? Tudom, hogy az AnimeAddicts oldalon el lett kezdve, de félbehagyták és ami azt illeti a saját oldalukon (Anime Series HUN-Sub) sem halad már régóta a manga fordítása.

Válaszotokat előre is köszönöm!  

Üzenet küldéshez be kell jelentkezned
Romantica2 2020.06.25 • 18:00

Sziasztok, annak ellenére, hogy nem látok választ, csatlakoznék a fenti felvetéshez, kérdéshez, illetve Ayano Yamane egy másik mangáját, a Crimson Spellt - esetleg - nem fordítanátok- e le? Nem jöttem rá, hogy kellene megírnom, hogy megjelenjen ím szerint a kezdő oldalon, mint új ajánlás, de remélem elolvassa valaki. Köszönöm szépen, ha kapok választ!

Leenah 2020.06.25 • 21:04

Sziasztok!

Nem hinném, hogy vinni fogjuk bármelyik mangát is. Én magam is nagy rajongójuk vagyok (illetve úgy általában Ayano Yamane munkásságának), és igen, jó lenne belefogni mindegyikbe, de túl nagy projekt mindkettő és jelenleg más mangák foglalnak le minket. 

Elméleti tervezettként megvannak nálam, de majd csak olyan talán egyszer, valamikor, ha nagyon nincs más státuszban. 

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!