Fórum :: Csevegő - Eltűnt történet

adru 2020.04.23 • 21:22

Sziasztok! Régebben volt egy Yuna nevű felhasználó akinek voltak fent történetei. Szeretném megkérdezni hogy fel lehetne e tenni megint a történeteit, mert szívesen újraolvasnám őket.

Köszönöm

Üzenet küldéshez be kell jelentkezned
Leenah 2020.04.24 • 02:46

Szia, adru!

Yuna nevet változtatott, most Lanula néven ír.

Azonban valamilyen okból levette a történeteit. Hogy visszakerülnek-e rajta múlik, nem rajtunk. Az írásaikkal a szerzők maguk rendelkeznek, abba nincs beleszólásunk. 

adru 2020.04.24 • 13:19

Szie Leenah!

Köszönöm a gyors választ.

lanula 2020.05.16 • 22:25

Szia, adru!

Köszönöm az érdeklődést, nem hittem volna, hogy bárki emlékszik még a történeteimre.
A történetek hamarosan, javított verzióban (ez volt az oka a levételének) vissza fognak kerülni, az új történeteimmel együtt. :)

alena 2020.05.18 • 07:21

Szia lanula!:) Ez jó hír, pl.  a  Szemmel Hallva sokcsillagos nagy kedvencem tőled, örülök, hogy folytatod.:) Sokan emlékeznek ám rád, csak nem találták meg az írásaid. :P   De nagyon érdekes lesz összehasonlítani a régi, és az új verziókat.  Kíváncsian várom.:)

A Leenah-val közös gyereketeknek, a Vadóc érzelmeknek terveztek folytatást?  Tuuudom,itt  az a fránya idő, amiből sosincs elég , de jó volna. :) 

Leenah 2020.05.18 • 12:11

Szia, alena :)

 

A Vadóc, egy nagyon kedves csücske a szívemnek, és nagy öröm volt Yunával dolgozni rajta, de nem hinném, hogy lesz folytatása. Ennek csakis én vagyok az oka. Jómagam inkább fordítani szeretek, az önálló írásokhoz nem igazán van tehetségem, ezért inkább az előbbire koncentrálok. 

Talán, egyszer, ha egy kicsit nyugalmasabb lesz minden, mert nem zavar be munka, egyebek és korlátlan szabadidő áll rendelkezésre, akkor újra belevágunk. De addig a Vadóc egy gyönyörű, közös emlék marad Yunával. :)

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!