Fórum :: Aktuális projektjeink - Mikor várható friss XY mangából?

Akuma 2019.06.09 • 23:29

Nyah, ebben a topikban nyugodtan érdeklődhettek, hogy melyik projektből mikor várható friss fejezet. Ne a chatet bombázzátok szét ilyen kérdésekkel, köszönjük! ヽ༼ ຈل͜ຈ༼ ▀̿̿Ĺ̯̿̿▀̿ ̿༽Ɵ͆ل͜Ɵ͆ ༽ノ

Üzenet küldéshez be kell jelentkezned
JeannedArc 2021.03.29 • 22:49

Sziasztok! Már chaten is kérdeztem, de azért itt is leírom. Szóval az lenne a kérdésem, hogy a The Wilting Light manhwának mikorra várható a következő fejezete? A választ előre is nagyon szépen köszönöm. :)

Leenah 2021.03.30 • 03:41

Szia, JeannedArc!

A cseten válaszoltam is a kérdésre, de akkor itt is megteszem újra. Sajnos, ott hamar lepörög az ilyesmi, föleg, ha sokan tereferélnek rajta, mint az utóbbi napokban. Ezért jó, hogy itt is rákérdeztél, mert itt meg fog maradni, és akit még érdekel, megtalálja a választ. Ezért bátorítunk mindenkit a fórum használatára. :)

Na de, a manhwáról. 

Shiemy, a manhwa fordítója, jelenleg nagyon elfoglalt, nincs ideje foglalkozni vele. Ezért sajnos nem tudom megmondani, hogy mikor lesz belőle folytatás.

Ami biztos, hogy valamikor lesz, tehát nem marad félbehagyva a Wilting. 

Mindannyiunknak elég nehéz időszakokon kell keresztül mennünk, de egyetlen munkánkat sem fogjuk befejezetlenül hagyni.

Köszönjük a türelmet és megértést. Ígérjük, hogy előbb-utóbb mindenből, így a Wilting Lightból is lesz folytatás. :)

JeannedArc 2021.03.30 • 09:38

Rendben van. Nagyon szépen köszönöm a gyors választ. :)

Bokook 2021.04.06 • 13:40

Sziasztok!

Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy magukból a mangákból, mikor lesznek új fejezetek, vagy mikor lesznek új mangák kirakva? Csak mert láttam, hogy az uttóbbi időben, csak ficik voltak publikálva.

(vagy lehet én nem láttam, hogy mangák is :c ) 

A választ előre is köszönöm! Legyen szép napotok! <3 

Leenah 2021.04.06 • 16:02

Szia, Bokook!

Néhány napja volt friss a Wilting Lightból, előtte pedig az At The End of The Roadból. Folyamatosan kerülnek majd ki frissítések mangákból, az aktuális projektekből. És természetesen lesznek majd új mangák, manhwák, stb. is, de addig, amíg a most futókból be nem fejeztünk néhányat, nincs értelme újakba belekezdeni, mert azzal még jobban lelassítanánk azokat, amikkel már elkezdtünk foglalkozni. De természetesen lesznek majd új sorozatok, oneshotok, dj-k, mindenféle. Rengeteg tervünk van a jövőre nézve. :) Ugyanakkor most egy kis teret engedtünk a ficiknek is, hiszen sok remek olvasnivaló található az oldalon és kiváló szerzők publikálnak nálunk. :)

Bokook 2021.04.07 • 10:36

Szia Leenah!

Köszönöm szépen a válaszodat, és remélem nem értetted félre se senki, én nem siettetni szerettelek volna titeket mert amúgy semmi jogom sem lenne, csak érdeklődtem. De nagyon örülök, hogy akkor hamarosan majd jönnek a mangák. 

Köszönöm szépen a gyors válaszodat! 

Leenah 2021.04.08 • 13:39

Szia Bokook!

Nem, dehogyis, nincs félreértés. :)

Valóban nem volt túl sűrűn friss mangákból mostanság, de ez csak átmeneti. Hamarosan jelentkezünk a frissekkel mindenféléből. :)

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!