Fórum :: Aktuális projektjeink - Mikor várható friss XY mangából?

Akuma 2019.06.09 • 23:29

Nyah, ebben a topikban nyugodtan érdeklődhettek, hogy melyik projektből mikor várható friss fejezet. Ne a chatet bombázzátok szét ilyen kérdésekkel, köszönjük! ヽ༼ ຈل͜ຈ༼ ▀̿̿Ĺ̯̿̿▀̿ ̿༽Ɵ͆ل͜Ɵ͆ ༽ノ

Üzenet küldéshez be kell jelentkezned
Tally55 2019.06.10 • 10:27

Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy az Uragiri wa Boku no Namae o Shitteiru mangából friss mikorra várható? Válaszotok és eddigi csodálatos munkátokat köszönöm, Timi.

Leenah 2019.06.10 • 14:56

Szia, Tally55!

Egyelőre az UraBokuból nem lesz friss. Átvettem a projektet, és folytatni is fogom a fordítását, de előbb más projekteket szeretnék befejezni. Így sajnos most csak annyit tudok mondani, hogy lesz folytatás, de pontosan nem tudom megmondani, mikor. :)

Tally55 2019.06.10 • 16:50

Nagyon szépen köszönöm válaszodat, és akkor türelmesen várok addig.

Mona86 2019.06.12 • 14:07

Sziasztok! Én több manga iránt is szeretnék érdeklődni, hogy mikorra várható belőle folytatás. Válaszotokat előre is köszönöm!

Mangák: Hidoku Shinaide, Honto Yajuu, Omairi Desu yo

Akuma 2019.06.12 • 15:01

@Mona86 Az Omairi jelenleg „szüneten” van, ugyanis beértem az angol fordítócsapatot, akik egyelőre még nem publikálták a következő fejezetet. Egyébként pont a napokban voltam fent az oldalukon, ahol írták, hogy hamarosan várható belőle friss. Természetesen, amint lesz angol forrás, újra előkapom a projektet.

Shiemy 2019.06.12 • 15:20

Szia, Mona86! A Honto ma estefelé fog kikerülni. ^^

Mona86 2019.06.12 • 17:47

Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat!

alena 2019.06.18 • 23:00

@Leenah. Tudom, hogy a Moritat neked is nagy kedvenced. Szóval..? Én nagyon várom a folytatást.:)

Leenah 2019.06.19 • 00:09

Szia! Bizony, nagy kedvencem a Moritat! Viszont az a helyzet, hogy a szken szerkesztésre való előkészítése egy hangyányit hosszabb időt vesz igénybe, s amíg az nincs kész, addig a fordítás sem igazán kényelmes (félbevágott kèpek, töredezett szöveg). Szóval, amíg folyik az előkészítő munka, addig szorgalmasan haladok az At The End of The Roaddal (majdnem kész és a szken is előkészítve \o/) illetve nagyon igyekszem végre pontot tenni egy megörökölt, nem yaoi manga, az Atsumare fordítására is.

Így, a Mori egy picit lassabban érkezik. De érkezni fog. :)

Ami még nagy akadály nyáron (legalábbis nálam), a hőség. Most is 32 fok volt a lakásban ebben a hőségben, szegény gépem, még laptophűtővel is majd felforrt, ezért ilyenkor a szükségesnél tovább nem merem munkára fogni szegényt. :)

De változatlanul tartom, amit mindig mondani szoktam: egy projekt sincs elfelejtve, mindegyikhez jönni fog folytatás. :)

alena 2019.06.24 • 17:33

Szia @Leenah! :) OK,megértem, majd jön a Moritat, ha kész lesz.., de addig is van mit várni. :) Felbuzdulva azon kijelentéseden, hogy az At The End..."majdnem kész" , nagyon megörültem, nagy kedvencem ez a manhwa is, és hajnalban azt is újraolvastam. Régóta várok a folytatásra, és nagyon hálás vagyok, hogy megcsináltad! :) Félve teszem fel a kérdést, nehogy követelőzésnek tűnjön, de így, hogy szinte kész, lehet számítani esetleg hetenkénti feltöltésre? Bárhogy is lesz, én nagy örömmel várom. :)

PS: Jah, a hőség brutális! :(( De te gondosabb vagy, mint én,mert  én gyilkolom a gépeket, a futárok már lassan közeli ismerőseim, a barátaim meg csak nevetve kérdezik: na,épp mit nyírtál ki ebben a hónapban? XD

Leenah 2019.06.25 • 17:38

Szia alena! 

Igen, a Moritat érkezik majd, ahogy a többi projektem is.

Az At The Enddel kapcsolatban: nem, nem ígérem meg, hogy lesz heti egy friss. A nyers fordítás van kész, emellett még sok munka van a mangával. Shiemy és én is dolgozunk, a mangákkal akkor foglalkozunk, amikor az időnk engedi. Ha nem jön össze, akkor nem fogunk erőnkön felül is a mangákkal foglalkozni, csak azért, hogy teljesítsünk valamiféle kvótát.

Az at the end... érkezni fog, lehet, hogy lesz hetente több fejezet, lehet hogy hetekig semmi.

De lesz friss folyamatosan. Ennyi amit mondhatok.

alena 2019.06.25 • 19:35

Szia Leenah! :) Köszönöm a válaszod, de Jajjajjajjj! Kérlek szépen ne haragudj!  Nagyon elszomorítana, ha azt szűrted volna le a kommentemből, hogy nem értékelem eléggé azt a rengeteg erőfeszítést, amit a szabadidőtökből áldoztok fel az oldalért, és értünk. :(( Pedig hidd el, ez nem így van!  Nagyon is tisztellek benneteket érte. :)  Mindig is csodáltam azokat a  feltöltőket, akik valódi tartalmakat tesznek fel, és osztanak meg  a mi örömünkért önzetlenül. Hidd el kérlek bemondásra, hogy ez egy egyszerű félreértés, az a "majdnem kész" számomra félrevezető volt, bár lassan  sejteni kezdem  ám, hogy mennyi munka van egy-egy kész rész mögött. A csuda se akart holmi kvótákat kisajtolni belőletek, kérlek ezt hidd el! 

Most nagyon haragszom magamra, * pityereg, de tényleg*, mert úgy tűnik megbántottalak, pedig nem ez volt a cél, csak azt akartam elmondani.., de mindegy is. Hiába, én nem vagyok író, úgy tűnik túlságosan is félreérthetően fogalmazok, és jobb lenne, ha magamban tartanám, és nem koptatnám a billentyűzetet. :(( 

A lényeg: Köszönöm! És bocsánat a félreérthető fogalmazásért! * és most bűnbánóan elvonul*

 

 

Leenah 2019.06.26 • 16:41

Szia alena!

Semmi ilyen következtetést nem vontam le abból, amit írtál. :) Egyszerűen csak arról van szó, hogy a mangákon kívül léteznek más dolgok is, és nem ígérhetek meg olyasmit, amit valószínűleg biztos, hogy nem tudunk betartani. Nem az At The End... az amin dolgozunk, vele párhuzamosan más projektek is készülnek, Shyeminek is megvannak a maga saját projektjei és nekem is szerkeszt még vagy tucatnyi másik mangát is. Ha az At The End-et kiemelnénk és csak azzal foglalkoznánk, hogy meglegyen a heti rendszeres friss vagy más mangákat kéne félretennünk, ami miatt mások hariznának meg, vagy elfelejtünk aludni, ami sokak szerint amúgy is felesleges időpocsékolás, mi viszont szeretünk szundizni. :D

Szóval a helyzet továbbra is az, hogy az At The End jól áll, folyamatosan érkeznek belőle frissek, most is került ki egy fejezet, és hamarosan jön majd egy következő is. :)

A "majdnem kész" kijelentés lehet, hogy egy kicsit tényleg félrevezető volt, mert a nyers fordításra vonatkozóan írtam, hogy majdnem kész. Ezután jön a szerkesztés, ellenőrzés, ami szintén nem kevés munkával jár. 

Tudom, hogy mindenki nagyon várja a kedvenceiből a fejezeteket, és most, hogy itt a nyári szünet pláne, hiszen sokaknak hirtelen rengeteg szabadidje lett. Nekünk viszont sajnos nem. Ezért kérünk mindig mindenkit, hogy legyen türelemmel.

Azt is, tudom, hogy sokan, köztük te is, nagyra értékelitek a munkánkat, ami hihetetlenül jól is esik, és értelmet ad annak, hogy tovább folytassuk. :) Mindezért nagyon hálásak vagyunk. :)

KikiRamija 2019.08.04 • 22:13

Szia! Érdeklődnék, van egy BL sorozat Theory of love a címe. Azt fordítjátok-e vagy esetleg tervezitek? 

Vagy csak kizárólag mangát animet fordítotok?
Köszönöm

bekichan 2019.08.07 • 08:02

Sziasztok!Szeretnék érdeklődni arról ,hogy a By my side mangából mikor várható a friss? Válaszotokat előre is köszönöm!

Akuma 2019.08.07 • 11:06

bekichan: Amennyire én tudom, még Japánban sem adták ki a következő (utolsó) fejezetet, szóval majd ha lesz hozzá angol verzió, akkor tudok vele én is haladni…

Momiji1233 2019.08.21 • 14:58

Sziasztok!! Szeretném megkérdezni, hogy a caste Heavennek mikor jön új fejezete? Iszonyuan varom ❤️❤️

LadyBlackRaven111 2019.09.16 • 23:33

Sziasztok!:) Érdeklödni szeretnék hogy, a At the End of the Road mikóa várható folytatás? vagy esetleg most szünetel a forditás? Válaszokat és a sok sok eddig munkát Naaagyon köszönöm!!<3

Leenah 2019.09.16 • 23:53

Szia, LadyBlackRaven!

Nem, nem szünetel a Road fordítása. :) Az extra fejezetek kivételével a teljes manhwa szerkesztés alatt van, hamarosan lesznek belőle friss fejezetek. :)

Usagi-chan 2019.10.02 • 07:08

Sziasztok! Lenne pár Manhwa amiről érdeklődnék:Cherry Blossoms After Winter, A Guy like you, Royal Servant és az Unfather. Mikorra várható belőlük friss? Válaszokat előre is köszönöm.

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!