Fórum :: Aktuális projektjeink - Mikor várható friss XY mangából?

Akuma 2019.06.09 • 23:29

Nyah, ebben a topikban nyugodtan érdeklődhettek, hogy melyik projektből mikor várható friss fejezet. Ne a chatet bombázzátok szét ilyen kérdésekkel, köszönjük! ヽ༼ ຈل͜ຈ༼ ▀̿̿Ĺ̯̿̿▀̿ ̿༽Ɵ͆ل͜Ɵ͆ ༽ノ

Üzenet küldéshez be kell jelentkezned
Tally55 2019.06.10 • 10:27

Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy az Uragiri wa Boku no Namae o Shitteiru mangából friss mikorra várható? Válaszotok és eddigi csodálatos munkátokat köszönöm, Timi.

Leenah 2019.06.10 • 14:56

Szia, Tally55!

Egyelőre az UraBokuból nem lesz friss. Átvettem a projektet, és folytatni is fogom a fordítását, de előbb más projekteket szeretnék befejezni. Így sajnos most csak annyit tudok mondani, hogy lesz folytatás, de pontosan nem tudom megmondani, mikor. :)

Tally55 2019.06.10 • 16:50

Nagyon szépen köszönöm válaszodat, és akkor türelmesen várok addig.

Mona86 2019.06.12 • 14:07

Sziasztok! Én több manga iránt is szeretnék érdeklődni, hogy mikorra várható belőle folytatás. Válaszotokat előre is köszönöm!

Mangák: Hidoku Shinaide, Honto Yajuu, Omairi Desu yo

Akuma 2019.06.12 • 15:01

@Mona86 Az Omairi jelenleg „szüneten” van, ugyanis beértem az angol fordítócsapatot, akik egyelőre még nem publikálták a következő fejezetet. Egyébként pont a napokban voltam fent az oldalukon, ahol írták, hogy hamarosan várható belőle friss. Természetesen, amint lesz angol forrás, újra előkapom a projektet.

Shiemy 2019.06.12 • 15:20

Szia, Mona86! A Honto ma estefelé fog kikerülni. ^^

Mona86 2019.06.12 • 17:47

Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat!

alena 2019.06.18 • 23:00

@Leenah. Tudom, hogy a Moritat neked is nagy kedvenced. Szóval..? Én nagyon várom a folytatást.:)

Leenah 2019.06.19 • 00:09

Szia! Bizony, nagy kedvencem a Moritat! Viszont az a helyzet, hogy a szken szerkesztésre való előkészítése egy hangyányit hosszabb időt vesz igénybe, s amíg az nincs kész, addig a fordítás sem igazán kényelmes (félbevágott kèpek, töredezett szöveg). Szóval, amíg folyik az előkészítő munka, addig szorgalmasan haladok az At The End of The Roaddal (majdnem kész és a szken is előkészítve \o/) illetve nagyon igyekszem végre pontot tenni egy megörökölt, nem yaoi manga, az Atsumare fordítására is.

Így, a Mori egy picit lassabban érkezik. De érkezni fog. :)

Ami még nagy akadály nyáron (legalábbis nálam), a hőség. Most is 32 fok volt a lakásban ebben a hőségben, szegény gépem, még laptophűtővel is majd felforrt, ezért ilyenkor a szükségesnél tovább nem merem munkára fogni szegényt. :)

De változatlanul tartom, amit mindig mondani szoktam: egy projekt sincs elfelejtve, mindegyikhez jönni fog folytatás. :)

alena 2019.06.24 • 17:33

Szia @Leenah! :) OK,megértem, majd jön a Moritat, ha kész lesz.., de addig is van mit várni. :) Felbuzdulva azon kijelentéseden, hogy az At The End..."majdnem kész" , nagyon megörültem, nagy kedvencem ez a manhwa is, és hajnalban azt is újraolvastam. Régóta várok a folytatásra, és nagyon hálás vagyok, hogy megcsináltad! :) Félve teszem fel a kérdést, nehogy követelőzésnek tűnjön, de így, hogy szinte kész, lehet számítani esetleg hetenkénti feltöltésre? Bárhogy is lesz, én nagy örömmel várom. :)

PS: Jah, a hőség brutális! :(( De te gondosabb vagy, mint én,mert  én gyilkolom a gépeket, a futárok már lassan közeli ismerőseim, a barátaim meg csak nevetve kérdezik: na,épp mit nyírtál ki ebben a hónapban? XD

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!