Fórum :: Aktuális projektjeink - Kono Oto anime 2. évad

Leenah 2020.03.04 • 17:52

No, azt hiszem, most van itt az ideje annak, hogy nyissak itt egy fórumtopikot az anime még hiányzó néhány részével kapcsolatban.

Üzenet küldéshez be kell jelentkezned
Leenah 2020.03.04 • 18:21

Ezúton szeretnék tájékoztatni mindenkit, hogy a Kono Oto 2. évada be lesz fejezve. Akumának jelenleg nincs ideje foglalkozni egyetlen projektjével sem, és a közeljövőben nem is lesz.

Ezért megkérek mindenkit, hogy ne kérdezgesse percenként, hogy mikor lesz befejezve az anime.

Majd be lesz. Nem tudom, mikor, de be lesz. Nálunk egyetlen projekt sincs félbehagyva vagy kukába dobva. Előbb utóbb minden munkánk készen lesz.

Továbbá arra is megkérek mindenkit, ne ezen az oldalon linkelgessen be más oldalakat, ahonnan letölthető az anime és toborozzon fordìtásra embereket. Hozzánk úgysem lehet csakúgy random feltölteni bárkinek, bármit. 

És még egy utolsó, személyes megjegyzés. Bárki, a tagok közül veszi a fáradságot arra, hogy megnézze, ki visz 1-1 projektet? És ha az a projekt valamiért egy rendszeres frissítés után hirtelen leáll, eszébe jutott eddig valakinek, a követelődzésen kívül, hogy esetleg a projekt készítőjével történt valami? Most itt nem olyan komoly bajra gondolok, mert nem ilyesmiről van szó szerencsére. De akkor is. Egy kis figyelmességbe senki nem hal bele, nekünk meg talán jól esne, ha már kigürcöljük a lelkünket, ingyen és bérmentve.

Senki meg nem kérdezte volna, hogy mi a baj, stb, csak jönnek és jönnek a kérdések, mikor lesz már folytatás. Kitől udvariasabban, kitől kissé kevésbé udvariasan, kitől totál bunkó módon. A legtöbben arra sem veszik a fáradságot, hogy két centivel letekerjék a csetet, vagy megnézzék a projekthez írt kommenteket, mert urambocsá, ott megtalálná a választ.

A köszönöm szó meg szintén kikerült a legtöbb tag szótárából. Nem várunk mi hálát semmiért, de ne csodálkozzon senki, ha egy hangyányit elmegy a kedvünk attól, hogy folytassuk a projektjeinket, mikor szinte csak akkor kapunk egy kérdést, kommentet, bejegyzést, ha épp a tagok nem kapnak meg valamit.

A Kono Oto most minderre egy nagyon jó példa volt. 

Nabu 2020.04.02 • 14:57

Kedves Leenah.

Abból, amit írtál, tisztán látszik, hogy a hócipőd is tele van a folyamatos követelőzéssel. Arra azonban szeretném felhívni a figyelmed, hogy annak, hogy szinte minden látogató ezt az animét követeli, két oka van. 1: Ez egy remek anime, amit csak ti fordíttok. 2: A YaoiOrden minőségi munkája, amivel a hátralévő részeket is látni akarják.

Tudom, hogy bosszantó a követelőzés, de a maga módján ez a munkátok dícsérete. Ha ez téged ennyire feldühít, írd át a projekt oldalát egy megjegyzéssel, hogy "A fordító kérésére a projekt (például) májusig szünetel" Vagy ilyesmi. Mert a bizonytalanság az, ami miatt ennyien írogatnak.

Akumának mielőbbi, teljes felépülést kívánok.

Egy végtelenül türelmes Kono oto Tomare!-rajongó

Leenah 2020.04.02 • 16:13

Kedves Nabu!

Úgy hiszem, egymillió meg egy helyen leírtuk már szinte mindannyian, hogy a Kono oto második évada határozatlan ideig nem lesz befejezve, mert Akuma nem tud vele foglalkozni. 

Ennél világosabban és érthetőbben ezt nem lehet elmondani. Ennek ellenére megállás nélkül jönnek a kérdések, mikor lesz folytatva, gyakran úgy, hogy két sorral lejjebb kellene csak nézni a cseten, mert ott világosan, érthetően meg lett válaszolva a kérdés.

Sajnos azonban az oldalt látogatók többsége nem veszi a fáradságot arra, hogy körbenézzen az oldalon, és esetleg rátaláljon a válaszra. Ennek ellenére türelmesen, udvariasan válaszolgatunk a kérdésekre, gyakran még azoknak is, akik szemtelenebbül kérdeznek. 

A projektnél is világosan le van írva, hogy az anime határozatlan ideig nem lesz folytatva. Itt is ezzel kezdődik a bejegyzés. Nincs is már más hely, ahová ki lehetne írni, szinte egész Orsen ezzel van már tele.

Az itteni bejegyzés többi része nyilvánvalóan azoknak az embereknek szól, akik szemtelen, pofátlan módon követelődznek, és abszolút figyelmen kívül hagyják, hogy a kevéske szabadidőnket feláldozva, ingyen és bérmentve fordítunk, szerkesztünk az oldalra, továbbá nem veszik a fáradságot, hogy mielőtt kérdeznek, körbenézzenek az oldalon.

Kérlek, hogy szánj egy kis időt arra, hogy visszapörgeted a csetet és számold össze, hányszor és hogyan válaszoltam meg a Kono Oto kapcsán feltett kérdéseket és kérlek, hogy figyelmesen olvasd el némelyik kérdés stílusát is. 

Úgy vélem mindenki megkapta tőlem a kellő tiszteletet és türelmet, még azok is, akik nem érdemelték volna meg.

Sajnos azt is nagyon rosszul látod, hogy ez a munkánk dicsérete. Nem az. Egyszerűen csak arról van szó, amit te is pontosan megvilágítottál, hogy máshol nem találják meg a Konk Otót magyarra lefordítva. Ha így lenne, nem minket nyúznának, mert a többséget nem érdekli, honnan kapja meg, amit akar, csak megkapja. 

Aki a mi munkánkhoz ragaszkodik, mert szereti és tetszik neki, az veszi a fáradságot és akkor is hangot ad ennek, amikor folyamatosan jönnek a frissek egy-egy projekthez. A mostani kérdésfeltevők túlnyomó többsége azonban egyetlen kommentet sem eresztett meg mindaddig, amíg megkapta, amit akart. Csak amikor hirtelen nem jött a friss rész, akkor ragadott klaviatúrát, hogy akkor mi is van? Ez, akárhonnan is nézem, ezen emberkék részéről, nem a munkánkhoz való ragaszkodás vagy annak szeretete.

Köszönjük a jókívánságot, de Akuma nem beteg. Nem is írtam ilyet, nem tudom, ez honnan olvasható ki a bejegyzésből. Szerencsére teljesen jól van, pusztán szabadideje nincsen a projektjeivel foglalkozni.

Üdvözlettel,

Leenah

Admin

miliko10 2020.04.02 • 18:34

Leenah, attól tartok, én voltam kicsit félreérthető: "Elhisszük, hogy sokan nagyon várják a Kono otot, de vannak olyan helyzetek, amikor az élet közbeszól. Szerintem Akuma legszívesebben a Kono otot csinálná, de nem tudja. Ha odáig eljut, meg fogja csinálni, tényleg. Mindenki türelmet és megértést kért."

Erre valaki úgy reagált, hogy jobbulást kívánt Akumának, mert azt gondolta, beteg. Elnézést, ezt nem állítottam, csak amit leírtam, hogy most nem tudja csinálni. Mert vannak olyan időszakok az életben, amikor az élet közbeszól. (Család, munka, gondok, bármi.) 

Leenah 2020.04.02 • 20:15

Miliko, szerintem egyáltalán nem voltál félreèrthető, legalábbis azoknak, akik figyelmesen olvassák a bejegyzéseket. 

Én is feltettem a kérdést itt feljebb, hogy ha egy projekt rendszeres frissítés után leáll, eszébe jut-e vkinek, hogy esetleg nem-e történt vmi a projekt készítőjével, stb, stb. Mindez csupán feltételes módban íródott, és úgy folytattam úgy, hogy ilyesmiről szó sincs. 

Ennek ellenére mégis úgy tűnik, hogy ilyen következtetést vontak le néhányan.Én csak szerettem volna eloszlatni a félreértést itt (bár a cseten is láttam ilyen bejegyzést), mert ki tudja mèg a semmiből milyen pletyka kerekedne. 

Szóval nincs miért elnézést kérned, komolyan, semmi félreérthetőt nem írtál. :)

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!