Fórum :: Aktuális projektjeink - Amin épp dolgozunk :)

Leenah 2019.07.31 • 17:34

Sziasztok!

Ebben a topikban igyekszünk majd nektek időről-időre összefoglalni azt, hogy mely projektünkkkel épp mi a helyzet, hol tartunk vele, miért nincs hosszabb ideje friss fejezet feltöltve belőle. :)

Üzenet küldéshez be kell jelentkezned
Akuma 2019.09.01 • 22:54

Nem akartam elsőként idetolakodni, de olyan üresen áll ez a topik ♡ඩ⌔ඩ♡

A projektjeim:

- Royal Servant (manhwa): Ebbe picit belehúztam, heti két fejezetet igyekszem kiadni, hosszabb szünet biztosan nem várható belőle, szeretnék mielőbb a végére érni.

- By My Side (manga): A következő fejezet elméletileg szeptemberben fog megjelenni Japánban. Amint lesz hozzá angol verzió, én is nekiesek: )

- Caste Heaven (manga): Noha angol verzió van a következő 1-2 fejezethez, amíg nem lesz hozzá használható szken, addig kénytelen vagyok pihenőn hagyniT.T

- Dolls (manga): Igyekszem ezzel is folyamatosan haladni, már csak három kötet van hátra, bízom benne, hogy még idén a végére érünk.

- Kangoku Jikken (manga): Nincs elfelejtve, a Dolls után fogom folytatni (illetve várható az anime verzió is:)

- No Color Baby (manga): Nincs hozzá angol verzióT.T

- Omairi Desu yo (manga): Beértük a mangakát, egyelőre nincs belőle új fejezet.

- Totally Captivated (manhwa): A teljes sorozatot újrafordítom és szerkesztem, kötetenként várható belőle friss a Royal Servant után!

alena 2019.09.14 • 10:39

Szia Akuma! :)

Először is nagyon-nagyon-nagyon nagy köszönet neked, hogy így belehúztál a Royal Servant-ba. :) A most futó kedvenc manhwam.., és 73 részt nem semmi munka lefordítani ilyen sebességgel. Szóval nagy hála érte. :)

+ azt szeretném megkérdezni tőled, hogy a Given anime hány részes lesz?  V.ki azt írta a kommentfalon, hogy még két rész van hátra.   Számomra innen lesz érdekes, mert a manga a 12. résztől nincs fordítva. :D 

Szeretem az animét, bár lehet csak azért, mert a zenék, ( + a hangok xd ) egy jó nagy  pluszt adnak hozzá. :D Szép a grafika,   ( mondjuk), és vissza is adja elég jól a történetet, ( mondjuk), de ami nekem nem tetszett benne az első pillanattól, ( és lehet most ezért sokan meg fognak kövezni..,xd mea culpa), az az, ahogy az animében Mafuyut ábrázolták. Szegénykém inkább látszott gyenge elméjűnek, mint egy meggyötört lelkű, magába forduló srácnak. Olyannak rajzolták meg, mintha autista lenne, és ettől a falra tudnék mászni!  És most persze jöhetnek a viszontválaszok, hogy itt és itt igenis ilyen és olyan érzelmeket mutatott.., de szerintem az anime most  nem tudta elég jól hozni a mangát, és kész... Nagy kár, mert tudva, hogy sikeredhetett volna ütősebbre is, még inkább bosszant. :((  

Tudom, hozott anyagból dolgozhattok csak. :(( De annyira jó sztorik íródtak régen, olyan gyönyörű animék születtek a műfajban.., most meg csak pangás van. Így tk. örülök a Givennek, mert talán még se fog végképp süllyesztőbe kerülni a műfaj. :D

 

 

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!