Fórum :: Aktuális projektjeink - Amin épp dolgozunk :)

Leenah 2019.07.31 • 17:34

Sziasztok!

Ebben a topikban igyekszünk majd nektek időről-időre összefoglalni azt, hogy mely projektünkkkel épp mi a helyzet, hol tartunk vele, miért nincs hosszabb ideje friss fejezet feltöltve belőle. :)

Üzenet küldéshez be kell jelentkezned
Akuma 2019.09.01 • 22:54

Nem akartam elsőként idetolakodni, de olyan üresen áll ez a topik ♡ඩ⌔ඩ♡

A projektjeim:

- Royal Servant (manhwa): Ebbe picit belehúztam, heti két fejezetet igyekszem kiadni, hosszabb szünet biztosan nem várható belőle, szeretnék mielőbb a végére érni.

- By My Side (manga): A következő fejezet elméletileg szeptemberben fog megjelenni Japánban. Amint lesz hozzá angol verzió, én is nekiesek: )

- Caste Heaven (manga): Noha angol verzió van a következő 1-2 fejezethez, amíg nem lesz hozzá használható szken, addig kénytelen vagyok pihenőn hagyniT.T

- Dolls (manga): Igyekszem ezzel is folyamatosan haladni, már csak három kötet van hátra, bízom benne, hogy még idén a végére érünk.

- Kangoku Jikken (manga): Nincs elfelejtve, a Dolls után fogom folytatni (illetve várható az anime verzió is:)

- No Color Baby (manga): Nincs hozzá angol verzióT.T

- Omairi Desu yo (manga): Beértük a mangakát, egyelőre nincs belőle új fejezet.

- Totally Captivated (manhwa): A teljes sorozatot újrafordítom és szerkesztem, kötetenként várható belőle friss a Royal Servant után!

alena 2019.09.14 • 10:39

Szia Akuma! :)

Először is nagyon-nagyon-nagyon nagy köszönet neked, hogy így belehúztál a Royal Servant-ba. :) A most futó kedvenc manhwam.., és 73 részt nem semmi munka lefordítani ilyen sebességgel. Szóval nagy hála érte. :)

+ azt szeretném megkérdezni tőled, hogy a Given anime hány részes lesz?  V.ki azt írta a kommentfalon, hogy még két rész van hátra.   Számomra innen lesz érdekes, mert a manga a 12. résztől nincs fordítva. :D 

Szeretem az animét, bár lehet csak azért, mert a zenék, ( + a hangok xd ) egy jó nagy  pluszt adnak hozzá. :D Szép a grafika,   ( mondjuk), és vissza is adja elég jól a történetet, ( mondjuk), de ami nekem nem tetszett benne az első pillanattól, ( és lehet most ezért sokan meg fognak kövezni..,xd mea culpa), az az, ahogy az animében Mafuyut ábrázolták. Szegénykém inkább látszott gyenge elméjűnek, mint egy meggyötört lelkű, magába forduló srácnak. Olyannak rajzolták meg, mintha autista lenne, és ettől a falra tudnék mászni!  És most persze jöhetnek a viszontválaszok, hogy itt és itt igenis ilyen és olyan érzelmeket mutatott.., de szerintem az anime most  nem tudta elég jól hozni a mangát, és kész... Nagy kár, mert tudva, hogy sikeredhetett volna ütősebbre is, még inkább bosszant. :((  

Tudom, hozott anyagból dolgozhattok csak. :(( De annyira jó sztorik íródtak régen, olyan gyönyörű animék születtek a műfajban.., most meg csak pangás van. Így tk. örülök a Givennek, mert talán még se fog végképp süllyesztőbe kerülni a műfaj. :D

 

 

Leenah 2019.09.28 • 15:28

Szégyellem, de miután megnyitottam a topikot, jól el is hanyagoltam. Nem szándékosan, de mégiscsak megtörtént. No, de most lássuk sorjában, hogy is állnak a projektjeim. :)

Webtoon

1) A Guy Like You

Körülbelül 30 fejezet van még hátra, szorgalmasan dolgozom rajtuk, jelenleg az 56. fejezet fordításánál tartok.

2) At The End of The Road

A teljes manhwa le van fordítva, illetve még néhány extra fejezet hátra van, de lényegében a manhwa maga kész, szerkesztés alatt van.

3) Moritat

Már elindult a második évad, dolgozom a következő fejezeteken, így bármikor várható belőle friss.

4) Seduction Against Seduction

Az angol csapat, aki eredetileg elkezdte fordítani, a 14. fejezet elkészítése után feloszlott, és azóta senki nem karolta fel. Egy orosz csapat a 19. fejezetig megcsinálta, így addig én is folytatni tudom. De az utolsó 3 fejezet még mindig hiányzik, így ennek a manhwának a fordítását picit elhalasztottam, hátha felkerül az utolsó 3 fejezet is, mert így hiába folytatnám, egyelőre továbbra is befejezetlen maradna.

5) Trap You in My Trap

A Seductionhoz hasonlóan ezt a webtoont is egy orosz csapat munkájából fogom fordítani. Sajnos azonban ők is megtorpantak a 12. fejezetnél, így egyelőre őt is hátrébb soroltam a folytatandók listáján, míg ki nem derül, hogy mi lesz a sorsa.

Természetesen a meglévő fejezteket mind a Seductionból, mind a Trapből elkészítjük, csak előbb más, teljesen befejezhető projekteket veszünk eléjük.

Manga

1) Atsumare! Gakuen Tengoku

A fordítással eljutottam a finisbe, az utolsó fejezetnél tartok, a többi fejezet pedig szerkesztés alatt van. Bármikor érkezhet friss belőle.

2) Bronze

Nagyon szégyellem magam, hogy ennyire elhanyagoltam azt a mangát, mely bevezetett a yaoi világába és amely töretlenül az egyik legnagyobb kedvencem, amióta megismerkedtem a műfajjal.

Terveim szerint, mielőtt folytatnám, szeretném egy kicsit átnézni és kijavítani a már kint lévő köteteket. Természetesen emellett elkezdek foglalkozni a soron következő kötettel is, hogy minél hamarabb folytatni tudjuk. 

3) Deadlock

A Deadloick folytatása egy ideig még biztosan váratni fog magára. A két korábbi kötet a hivatalos német kiadásból készült, így szeretnénk az utolsót is abból elkészíteni. Ennek megjelenése mikorra várható, sajnos nem tudom. Mindenesetre folyamatosan figyelem a kiadó híreit és ha kijön a 3. kötet, azonnal nekilátunk. 

4) Kouun No Rihatsushi

Mivel nincs belőle elérhető fordítás, így egyelőre ezt a mangát félre kellett tennem.

5) Nekoka Danshi no Shitsukekata

Nincs elfelejtve ez a projekt sem, folytatva lesz. Egyelőre nem tudom mikor, előbb néhány más projekt végére szeretnék pontot tenni.

6) Renai Nenrei

Ebből a mangából még tartozom egy kötettel. Érkezni fog, nem tudom mikor. Amint letudok néhány más projektet, hozzáfogok és pótolom az elmaradást.

7) Shiny Star

A Shiny Star jelenleg szünetel Japánban. A mangaka évek óta nem adott ki új mangát és a félbehagyottakat sem folytatta. Sajnos nem tudni, mi ennek az oka. De amikor egy manga ilyen hosszú időn át hever parlagon, sajnos nagy a valószínűsége annak, hogy befejezetlen is marad.

8) UraBoku

Van belőle kész fordítás, szerkesztés alatt van. Picit ezt a mangát is elhanyagoltam, de amint befejezek más projekteket, intenzívebben tudok foglalkozni vele. Nincs tehát elfelejtve, fog folytatódni.

Manhwa

1) The Summit

Ő szintén egy elhanyagolt projekt, amiért nagyon szégyellem magam. Fogom folytatni, amint az időm és energiám engedi. Annyit azonban tudni kell erről a projektről is, hogy szintén befejezetlen, a mangaka hiatusra tette, már évekkel ezelőtt. 

KAEDE KAZUE 2019.11.07 • 18:07

Sajnálom a Shiny Star-t és a The Summit-t, mert mindkettő nagy kedvencem. :(

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!