Írások

Legújabb Legolvasottabb Véletlenszerű

Az első szerelem – Olivér és Steve by uerika1

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: -

Utoljára frissítve: 2019.08.16 9,9

Esküdj meg, hogy jobban rosszban by Yahimi

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: Egy rablással kezdődő, gyávaságban őrlődő szerelem története.

Utoljára frissítve: 2019.08.15 10,0

Kerge kor by Asuya

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: „Kíváncsi voltam, milyen ha szeretünk, hát ilyen. Akarni, vágyni, belepusztulni, várni a végét és még is húzni. Akarom, hogy hajnal legyen, de ki akarom élvezni az éjszaka eszeveszett perceit. Eggyek lenni, ölelni, csókolni, szívem vad dobogását hallgatni, ami csak őérte kiált. Átölelni, becézgetni, megismerni a legapróbb rezzenéseit, hallgatni, hogy hogyan sóhajtja neved, hogyan vész el ölelésedben újra és újra. Ilyen hát szerelemmel eggyé válni valakivel.”

Utoljára frissítve: 2019.08.14 9,9

My Little Cop - Fade by kumikodesu

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: Josh és Hayate útjai elváltak. Josh Európában próbálja elfelejteni a múltját, amikor múltjának az a része, amit sose ismert, betoppan az életébe.

Utoljára frissítve: 2019.08.12 9,8

Levelek by miliko10

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: David egyik nap különös borítékot talál a postaládájában. Mikor kinyitja, meglepődve veszi észre, hogy egy szerelmes levél az. Először csak gonosz tréfának hiszi, de ahogy olvassa, muszáj rádöbbennie, hogy ez az ismeretlen közel akar kerülni hozzá, és neki muszáj lesz végre életében először megnyílnia.

Utoljára frissítve: 2019.08.12 9,9

Bújócska by zoria16

Státusz: Befejezett

Fandom: saját

Leírás: A "világunk" tele van természetfeletti lényekkel, s köztük más, mégis hasonló szabályok működnek, mint az emberek társadalmában. Vámpírok, vérfarkasok, s megannyi lény éli mindennapjait ebben a képzeletbeli világban, miközben újabb és újabb feladatokkal birkóznak meg, s néha önmagukkal is szembe kell nézniük.

Utoljára frissítve: 2019.08.04 10,0

Monde Menteur - Hazug világ by Anata7

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: Egy fiatal gyermek, akiben megvan még az a bizonyos tűz. Aki nem hagyja, hogy ez az eltorzult világ orránál fogva vezesse. Ki mindenre választ keres, még ha ezzel bajt is hoz magára. Ismerjétek meg Seth Solumot és Sheru Bunmei világát, s hogy mi is ez? Ássátok bele magatokat-e gyermek életébe, és szép lassan minden kérdésetek válaszra lel.

Utoljára frissítve: 2019.08.02 9,8

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!