Szűrés

Írások

Legújabb Legolvasottabb Véletlenszerű

Kerge kor by Asuya

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: „Kíváncsi voltam, milyen ha szeretünk, hát ilyen. Akarni, vágyni, belepusztulni, várni a végét és még is húzni. Akarom, hogy hajnal legyen, de ki akarom élvezni az éjszaka eszeveszett perceit. Eggyek lenni, ölelni, csókolni, szívem vad dobogását hallgatni, ami csak őérte kiált. Átölelni, becézgetni, megismerni a legapróbb rezzenéseit, hallgatni, hogy hogyan sóhajtja neved, hogyan vész el ölelésedben újra és újra. Ilyen hát szerelemmel eggyé válni valakivel.”

Utoljára frissítve: 2020.10.04 9,8

63
Bushido Vol. 2. Karma by Nakamura Kureno

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: "Egy japán mítosz szerint a szerencsétlen csillagzat alatt született szeretők, akik kettős öngyilkosságot követnek el, később ikrekként születnek újjá. De mi történik azokkal, akiket lemészárolnak? A Karma hogyan válaszol az ő sikolyukra?"

Utoljára frissítve: 2020.10.04 9,9

9
Ezüsthajú és a Vadász by tamachan

Státusz: Befejezett

Fandom: Haikyuu!!

Leírás: Hófehérke és a hét törpe retelling Haikyuu!!-s formában. Daichi x Suga, eredetileg a blogomon posztolva.

Utoljára frissítve: 2020.10.04 9,9

3
A Kelta Árnyvadász by Belle

Státusz: Aktív

Fandom: Shadowrun

Leírás: A világ sokat változott. A mágia és vele annak teremtményei felébredtek évezredes álmukból, létrehozva egy olyan világot, ahol a pénz, a hatalom, a sex és a halál az úr. Ebben a kegyetlen világban talál egymásr Thaliesin és Anastasius. Hogy mi lesz a vége? Ki tudja?

Utoljára frissítve: 2020.09.20 10,0

23
Kerge kor - Kimondatlanul by Asuya

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: Mi történik, ha nem mondasz ki valamit, míg megtehetnéd? Mi történik olyankor, mikor évekre elzársz egy titkot? Mi történik akkor, mikor felülsz az érzelmek hullámvasútjára?...és mi történik, ha lehetőséget kapsz a régmúlton változtatni? Márkra pont ez vár. Felégetve maga mögött mindent, megharcolva saját magával tér vissza, hogy újra kezdje az életét. Azonban a sors közbe szól. Elébe toppan az, aki annak idején felnyitotta a szemét, de hogy ne legyen olyan egyszerű jön valaki, aki fenekestől felforgatja az amúgy is instabil életét. A múltnak árnyai, szerelem, vágyak, álmok, megfelelés, szenvedély, kétely mindaz, mi ebben a kerge időszakban egy hamvaiból felkelt, törött szárnyú főnixre vár.

Utoljára frissítve: 2020.09.20 9,8

28
Over Again by bertokt

Státusz: Aktív

Fandom: saját

Leírás: Joshua és Nathan. Két teljesen különböző ember. Az egyik pornósztár, a másik fiatal, ártatlan és templomba jár. Hogy tud ez a két, egymástól teljesen különböző ember egy jól működő kapcsolatot kialakítani? Romba dönthet-e egy hazugság egy tökéletes kapcsolatot? Vagy a szerelem mindent legyőz? Hányszor és hányféle módon lehet újrakezdeni? Van egyáltalán újrakezdés? Figyelem! Szigorúan 18 éven felülieknek! (szexuális tartalom) Trigger Warning! (A Wattpad-en írtam, illetve tettem közzé ezt a történetet. Befejezett, és összesen 94 részes. :) ) 100%-osan saját munka! Minden jog fenntartva. Tilos az engedélyem nélkül bármilyen más oldalon megjelentetni!

Utoljára frissítve: 2020.09.20 10,0

22
A megmentőm by Zeroyuki

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: Josh tizenhat évesen elszökik otthonról. Rossz emberrel barátkozik, aminek következtében szörnyű dolog történik vele, majd egy rendőr letartóztatja. Vajon ez csak ront a helyzetén, vagy a rendőr által sikerül megmenekülnie saját életétől?

Utoljára frissítve: 2020.09.20 10,0

16
Az Őrangyal by Asuya

Státusz: Befejezett

Fandom: saját

Leírás: Ti hisztek az őrangyalokban? Elhiszitek, hogy valaki minden lépéseteket figyeli? Elhiszitek, hogy addig vezet, míg happy and nem lesz az életetek? Végigvezet az úton? Mi van, ha látod is őt? Mi történik, ha más is látja? És mi történik, ha egy napon búcsút kell intened neki? Will megtudja majd, holott soha nem hitt bennük igazán....

Utoljára frissítve: 2020.09.20 9,9

15
Next and Last by Tenshi

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: Mi van, ha az adott illető belefásul abba az életbe, amit magának választ? Elege lesz a sok pasiból, aki megfordul az ágyában? Ezek felül még haza is kell költöznie, ahol húga rendszeresen cseszik ki vele? Egy régi barát személyében azonban még is rá talál a szerelem.

Utoljára frissítve: 2020.09.17 9,9

9
Swercem by vrsrnt

Státusz: Aktív

Fandom: saját

Leírás: Mágikus királyságba csöppenünk egy tragédia miatt, ahol Dave-nek és Jeffrey-nek kell helytállnia, és meg kell küzdeniük a királyságért, illetve egymásért is. Vajon sikerül nekik?

Utoljára frissítve: 2020.09.04 9,8

8
Új kezdet by Tenshi

Státusz: Aktív

Fandom: Harry Potter

Leírás: A varázsvilág retteg. Harry Potter halott. Az emberek menekülni kényszerülnek, köztük a Malfoy család is, hiszen Draco árulásával és Lucius cserbenhagyásával veszélybe kerülnek. Draco és Perselus egy bájitalon dolgozik, ami visszarepít a múltba, de vajon sikerül a terv? Sikerül megmenteni Harry Pottert a halál karmaiból, hogy ne a sötétség és a rettegés jellemezze az életet? Természetesen minden jog J. K. Rowling tulajdona

Utoljára frissítve: 2020.09.04 9,3

4
Fevered Kiss by Leenah

Státusz: Aktív

Fandom: Light Novel

Leírás: Fevered Kiss Írta: Arika Kuga Illusztráció: Taishi Zaou Tartalom: 1. történet: Fevered Kiss 2. történet: Hold Me Tighter Ismertető: Satori Okada és Naotaka Asou tökéletes ellentétei egymásnak. Satori világéletében mintadiák volt, soha nem mulasztott el egyetlen előadást a főiskolán, és a beadandó feladatokkal is mindig időben elkészült. Külsejével sem tűnt ki igazán a tömegből, nem volt épp az a típus, akin megakad a lányok szeme. Egyedüli vonzerejét borotvaéles esze és álmatag szemei jelentették, emiatt gyakran vált barátai viccelődésének célpontjává. Ellenben Asou sármja és vonzereje mindenkit elbűvölt, bár az iskola nem tartozott éppen a kedvenc időtöltési közé. Nagy vadász hírében állt, aki, ha akart, bárkit megkaphatott. És most új kiszemeltje akadt, Satori. Ám a fiú minderről mit sem tud. Történt egyszer, hogy egy szilveszteri parti után Asou meginvitálta magához néhány évfolyamtársát, köztük Satorit is, egy-két italra. A tervek szerint beszélgettek, nevetgéltek volna, aztán ki-ki hazatér, hogy kipihenje az újévköszöntő vígasság fáradalmait. Ám néhány pohárkát követően Satori igen különös helyzetben találja magát, egy ágyban Asouval! Ám legnagyobb meglepetésére egyáltalán nincs ellenére a helyzet és esze ágában sincs megállítani Asout. Később Satori igyekszik a történteket a túl sok ital számlájára írni, és kitörölni az emlékezetéből. Ám az ominózus éjszakét követően Asou egyre több és több időt tölt Satori társaságában. Minden egyes nap átmegy hozzá és minden egyes nap megcsókolja. De csupán eddig megy el, egyetlen csókig. Ám ezek a csókok a legforróbb, legszenvedélyesebb csókok, melyeket Satori valaha kapott és megállíthatatlanul egyre mélyebb érzelmeket váltanak ki belőle Asou felé. Vajon miért csókolja meg Asou állandóan Satorit? És vajon mi célja van ezekkel a csókokkal? Miért nem próbálkozik ennél többel? És vajon mit tesz majd Satori, mikor meglátja az ő Asouját egy csinos, fiatal lány társaságában? Vajon a két tévelygő szerelmes képes lesz őszintén beszélni egymással és kitalálni, mit is akarnak valójában egymástól? Valamennyi kérdésre választ kaphatunk Arika Kuga kedves és izgalmas regényéből, melyet Taishi Zaou illusztrációi díszítenek.

Utoljára frissítve: 2020.09.04 10,0

6
Nyári kaland by Asuya

Státusz: Befejezett

Fandom: saját

Leírás: Harry 21 éves, egyetemi hallgató, aki a Green's Co-höz megy nyári munkára, ahol az apukája is dolgozik. Hamarosan azonban Edward Green mellett találja magát, mint az asszisztense. Elég egy pillantás és minden a feje tetejére áll. Mit jelent valójában nekik mindez? Egy kalandot nyárra vagy többet?

Utoljára frissítve: 2020.09.04 10,0

42
Édesgetés by zoria16

Státusz: Aktív

Fandom: saját

Leírás: Felébred mély álmából egy vérivó, aki kulcsfigurája lehet a két vámpír közti viszálynak. Vajon melyik oldalra áll?

Utoljára frissítve: 2020.07.29 9,5

1
Várni foglak by tamachan

Státusz: Befejezett

Fandom: Free!

Leírás: Eredetileg a blogomra posztolt írás, főszerepben Rinnel és Nitorival. Előbbi végre belátja az érzéseit, utóbbi hozza a szokásos kaotikus formáját. Mindezt úszónadrágban.

Utoljára frissítve: 2020.07.22 10,0

4
Életért életet by lanula

Státusz: Aktív

Fandom: Saját

Leírás: Athal egy elit hostess. Nem szégyelli, sőt élvezi, hogy ezzel foglalkozhat. Népszerű a férfiak és a nők körében is. Nem vágyik másra, a munkájának él. A szerelemben sosem hitt. Szerinte az csak túlgondolt fogalom, amivel az ostoba emberek hitegetik magukat, hogy létezik. Elcsépelt betűhalmaz, leginkább sárgás könyvek elnyűtt lapjain. Rosszkor jó helyen, vagy jókor rossz helyen? Egy véletlen találkozás, ami miatt két élet közt találja magát. A szerelemnek mindig ára van, főleg egy hostessnél. Két élet, egy titok, egy múlt. De vajon létezik jövő?

Utoljára frissítve: 2020.07.10 10,0

5
Csak szex... by Rabbithole

Státusz: Befejezett

Fandom: saját

Leírás:

Utoljára frissítve: 2020.07.10 10,0

13
Egy katasztrófa szerelmesei by Belle

Státusz: Aktív

Fandom: saját

Leírás: Aiden átéli élete legborzalmasabb napjait, melyből valami mély és csodálatos születik. Ralf elveszíti mindenkijét azon a napon, de nemsokára többet nyer, mint az valaha is gondolta volna. Egy katasztrófa, sok halál és érzelmek hullámvasútja. Emberség és keménység próbája. Te mit tennél a helyükben?

Utoljára frissítve: 2020.07.07 10,0

15
Sötétben by Belle

Státusz: Aktív

Fandom: saját

Leírás: Urien nem isten angyala. Az ügynök nem Lucifer gyermeke...vajon valóban létezik mágia? Vagy csak valakinek hiányzik egy kereke? Ki tudja? Olvasd el a történetet és döntsd el te magad!

Utoljára frissítve: 2020.07.07 10,0

8
Kalandból lett szerelem by Asuya

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: A szerelem néha csak egy pillanat, olyankor, mikor a legkevésbé számítanánk rá. Az, ami őrült vágynak indul, hogy kioltsa a bennünk tomboló lángokat, átfordulhat egy érzéssé, ami úgy felperzselhet, megsebezhet, mint korábban semmi más. Cedricre is ez vár, egy érzelmi örvény, ami felülírja benne mindazt, amit korábban gondolt saját magáról.

Utoljára frissítve: 2020.07.01 9,9

26
Yuri by Asuya

Státusz: Befejezett

Fandom: Saját

Leírás: Karl sikeres orvos volt Angliában, míg egy napon, egy rossz dötés miatt költözni kényszerült. Visszatért szülőhazájába, ahol boldog gyermekéveit töltötte. Nem gondolta, hogy ott talál majd rá a nagy szerelem... FIGYELEM! Ez már egyszer felkerült, de sikeresen összetörtem a telefonomat és míg próbáltam a telefont felkaparni a földről, ezt sikeresen töröltem.

Utoljára frissítve: 2020.07.01 10,0

11
Rémálomból happy end, vagy mégsem? by krisztikecuki

Státusz: Aktív

Fandom: BTS

Leírás: Yoongi x V

Utoljára frissítve: 2020.07.01 9,9

4
Napkelet, Napnyugat by Salvarius

Státusz: Aktív

Fandom: saját

Leírás: Kosztolányi Dezső, Ady Endre, Karinthy Frigyes, József Attila. Mind ismerjük őket irodalom óráról. Mégis alig sejtjük, milyen emberek voltak ők. Hogyan is zajlottak azok a hírhedt kávéházi éjszakák? Miképp alakultak és terhelődtek a komplex érzelmi kapcsolatok író és író között? Dohányfüst, régi papírszag, bordélyházak francia parfümje keveredik ebben a történetben.

Utoljára frissítve: 2020.06.15 10,0

4
Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!